אני מתה.

מה?!!? שניצל אין לך מה להתלונן!

המערכת שלך זה כלום לעומת שלי
הכי מאוחר שאני גומרת זה ב17:45!!!!!!!!!

PopPy

New member
וואו.. לא ספק לקחת את הפרס הגדול

בקטגורית האנשים האומללים בבצפר ש"מבלים" בו הכי הרבה שעות. אבל יש לך מזגנים! ^^;;

PopPy

New member
האאאא!! תמותי!

תקשורת המונים! קולנוע! טלוויזיה!
כולם בבתי ספר שווים חוץ ממני

PURPLE CHICKEN

New member
גמני לא.../images/Emo7.gif

המגמה הכי מעניינת שיש אצלנו היא תקשורת.
אה, סליחה, יש גם עסקים, או משפטים, או מה שזה לא יהיה.
"אליאנס" הוא הביצפר הכי שמרני בארץ, אין לנו אפילו שיעור אמנות או מוזיקה!
השנה החליטו לצ'פר אותנו, חצי שנה נלמד מחשבים. ייאי. ^_^

PopPy

New member
גם אצלנו.. יש לנו שיעור אומנות

לבחירה למי שרוצה ויש גם כיתת ספורט ובזה זה מסתכם. שאר המקצועות הם הדברים הרגילים - סוציולוגיה שאפשר לקחת כמגמה, כימיה מוגבר, מתמט' 3/4/5 יחידות וכו'. יש כיתה מדעית ורק בה לומדים מחשבים - בכיתה ט' כולם לומדים שבמחשב יש כפתור מאגניב, שמדליק מסך מאגניב עם מערכת הפעלה מאגניבה שקוראים לה ווינדוס, ויש שם תוכנה מאגניבה שקוראים לה וורד ואפשר לכתוב בה דברים! ואפילו לעשות טבלה! פלאי הטכנולוגיה.. מה שעצוב הוא שאנשים לא הסתדרו עם זה ונכשלו במבחן המעשי והתיאורטי יחד.. אני מצדי סתרתי בערך כל דבר שני שהמורה אמרה. "יש דבר כזה!" -"אין דבר כזה" -"יש.." *נגשת למחשב ומראה למורה את מה שהתווכחנו עליו* -"אה טוב, זה לא *בדיוק* מה שהתכוונתי אליו..". ובענייני חומרה היא חיה איפשהו בעידן המחשבים בגודל של חדר, ובדווקא הייתי מחפשת לה מפרטים ומוצרים קיימים שהיא טענה שלא קיימים בכלל למחשבים ביתיים
. בשאר השיעור בסוף השנה ישבתי ושיחקתי עם הפאלם אחרי שסיימתי את המשימה המאתגרת השבועית שלקחה שיעור שלם ("כתבו את שמכם, כתובתכם ומספר הטלפון שלכם בכתב XXX בגודל XXX בצבע XXX ומודגש/נטוי")
. וזה היה תמיד קטע של "למה את משחקת?" -"כי סיימתי" -"זו לא סיבה לשחק בגיימבוי!" -"אחותך גיימבוי, זה פאלם, אני לומדת על מחשבים עכשיו! *חיוך תמים*". זה בד"כ היה מנפנף אותה ממני כי לא היה לה כח להתעסק איתי.. בסופו של דבר היא התנקמה בי בציון - 90 כשהיה לי 97 בבחינה. ולא עשיתי שיעורים ("מצא מפרט של מחשב והסבר את הכתוב בו". הבאתי לה את המפרט של המחשב שלי ופרטתי לה על האמא והאבא של החלקים בו. ניהא.). איך, אני עדיין מנסה להבין. לחברה שלי שלה היה 88 בבחינה היא נתנה 100, כי היא אוהבת אותה. אם זו לא הייתה חברה שלי הייתי מתלוננת שהמורה הזו מפלה, אבל לא היה לי כח להתחיל להכנס איתה למלחמות (למרות שהיא לא תלמד אותי יותר בחיים) וגם לא רציתי שהיא תוריד את הציון לחברה שלי אז וויתרתי.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo6.gif

בכיתה ז' למדנו מחשבים.
סליחה, אמרתי למדנו? היא לא למדה אותי שומדבר שעוד לא ידעתי. בשיעורים הראשונים למדנו לפתוח תיקייה ולתת לה שם!
היה אפילו איזה שיעור ש"גיליתי" במחשב איזו תוכנה (סתם איזה תוכנה מפגרת שאפשר לראות דרכה אנימציות. ^_^), ואז היא נורא התלהבה והתחילה להראות את זה לכל הכיתה. כמובן שהיא לא אמרה שאני גיליתי אותה, זה היה יותר- "כולם להקשיב, *מקפיאה לכולם את המחשבים* יש כאן תוכנה חדשה שאפשר לראות דרכה את האנימציות.", שום קרדיט לי.
תמיד גמרתי לפני כולם, ואז הייתי משחקת בכלמיני משחקים דפוקים שמצאתי. היא הייתה מעירה לי המון, אבל בסוף קיבלתי 100.

Marsha Figg

New member
סלחו לי אבל,

3 יחידות בתיאטרון. זהו זה. אין ביצפר שיכול להשתוות לרמת הדפיקות של שלי. *מחפשת מילה גסה חריפה מספיק כדי שתבטא מה שאני מרגישה כרגע*

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

בכלל מותר להם לעשות את זה? o_O אניוואי, המערכת שלי לא כל כך נוראית. ביום שישי אנחנו מתחילים ב8:30 ומסיימים ב12:10. ^_^

ככה:

1. באו אלינו ילדים מי"א כדי להסביר על תקשורת, והם אמרו שלפעמים נשאר עד 4 בבוקר בבית ספר, בחדר עריכה
אז זה כלום
2. תיקנתי את המערכת.. כי את כל השיעורי פסקל האלה אני לא לומדת!!!
(זה של מגמת מחשבים)

וונקי

New member
../images/Emo24.gif לטלי

לא נורא את תעברי את זה את תראי זה רק הולך ומשתפר עם זמן ומה רעה בלהיות בית ספר אם לומדים חומר מענין זה עדיף מאשר להיות בית לפחות בית ספר את עם חברים. עזבו גדלתי בית של מורים זה כנראה תוצאה

דווקא אני אוהבת את המערכת שלי!

סוף סוף משהו יעסיק אותי ואמא לא תתלונן שאין לי חוגים
אני לא חושבת שאני כל כך אסבול.. אבל היי- זה היה רק היום הראשון היום

PURPLE CHICKEN

New member
כלבות.../images/Emo46.gif

על מה הם בכלל יבחנו אתכם?
אם זה מעודד אותך, גמלי הולך להיות מבחן בקרוב, על כל החומר שלמדנו במתמטיקה שנה שעברה!
או שהם אמרו את זה רק כדי לגרום לנו לעשות את ה-40 תרגילים הארורים האלה בדף עבודה? ^_^ אבל יש לי בוחן באנגלית עוד איזה שבוע וחצי - שבועיים. *sigh*

בדיוק... ../images/Emo29.gif

לשון ומתמטיקה, כל החומר של שנה שעברה. אותו חומר בדיוק ששכחתי ב-20 ליוני, או שלושה חודשים לפני... ועוד אחד בתנ"ך, בעוד שבועיים, על חומר שהיינו צריכים ללמד את עצמנו, ואני אפיךו לא יודעת באיזה תאריך הוא יוצא...

גם לנו יש שניים כאלו..../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

ואנחנו מסיימים בשתיים כל השבוע חוץ מביום שישי..~_~ אבל...היה יום ראשון חביב.

*קליאו*

New member
לי יש ביום רביעי הזה.../images/Emo11.gif../images/Emo105.gif

ועוד אחד ביום שלישי הבא. במתמטיקה. נה לך

למעלה