יומי הראשון בכיתה י"א... ../images/Emo57.gif
קודם כל, שניצה, לא להתלונן: ביום ראשון ושני אני מסיימת בחמישה לארבע, ביום שלישי, רביעי וחמישי בשלוש וביום שישי, ובכן, לא זוכרת. יום חמישטי זה היום היחיד בו אני מסיימת בשעה שפויה. ע-כ-ש-י-ו.
שעה ראשונה+שניה שחרית (לא התפילה, סתם התכנסות עם המחנך) משותפת לכל השכבה. המנהל נתן עוד נאום דבילי (אבל לא דבילי כמו בשנה שעברה. במפגשפורום הקרוב שיר ואני יכולות לספר לכם
), אחרי זה היינו בכיתה ולא עשינו הרבה חוץ מזה שהמחנך שלנו מסר כמה הודעות וזהו.
שעה שלישית+רביעית שעתיים השטן. יש שיעורי בית (חמישה תרגילים על חקירת פונקציות-שורש) ואני צריכה להעתיק למחר בערך חמישה עשר תרגילים שהיו שיעורי בית לחופש ועשיתי אותם, אבל הם כתובים מאוד לא מסודר. לעזאזל.
שעה חמישית שיעור תנ"ך, הסבר על העבודות בתנ"ך שאנחנו עושים במקום בגרויות+חלוקה לקבוצות הנחיה קטנות.
שעה שישית תנ"ך בספריה, עם המנחה לעבודה (המנחה הכי טובה, אבל אין אף אחד שאני אשכרה מדברת איתו איתי בקבוצה). היה משעמם.
שעה שביעית+שמינית שעתיים מחשבים. חזרה על החומר שעשינו בשנה שעברה והמשך החומר במערכים-דו-מימדיים. תרגיל אחד לשיעורי בית. חזרתי הביתה בארבע וחצי (וזה ~לא~ בגלל שלהסעה לוקח הרבה זמן>_<), מורעבת למדי (ככה זה כשכל מה שלקחת ליום שנגמר בארבע הוא סנדוויץ' קטן אחד. מה אני אשמה שמכונות לא עובדות בימים הראשונים ללימודים ושאין לי פירות בבית?!). עכשיו אני מסיימת לבדוק את הפורומים (ואז אני יותר לא בסביבה עד יום רביעי כי האינטרנט בבית חנניה מקולקל
) והולכת לעשות שיעורים בשטן. גאד, אני מרגישה כמו הארי ביום הראשון שלו בשנה החמישית