אני מתה.

S.Riddle

New member
*את* מתה? צרות של עשירים ../images/Emo46.gif

יום ראשון- עד שלוש ורבע. יום שני- עד שלוש ורבע. יום שלישי- עד שתיים וחצי. יום רביעי- עד שתיים וחצי. יום חמישי- עד שתיים וחצי. אני צריכה לציין שאני מתחילה כל יום ב-7:30? -_-x

S.Riddle

New member
ועכשיו לקטע הקצת יותר טוב-

12 שעות תאטרון

PURPLE CHICKEN

New member
כיף לך!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

הלוואי והיו לנו כאלה מקצועות מאגניבים בביצפר.

חברתי לכיתה נהנית מן ההפקר...

או משהו. אתם באמת מאמינים שאני עדיין מדבר בהגיון, אחרי שראיתי את המערכת שלי? יום ראשון- מתחיל ב-7 וחצי (אני מתעורר בשש כדי להתארגן בזמן להסעה)/ 8:20 לסירוגין, כל שבוע זה מתחלף. מסיים ב-13:40. יום שני- מתחיל: ראה יום ראשון. מסיים ב-16:00. יום שלישי- מתחיל ב-7:30, מסיים ב-14:30. יום רביעי- מתחיל ב-7:30, מסיים ב-14:30. יום חמישי- מתחיל ב-7:30 (וזה חנ"ג!), מסיים ב-16:00. וביום שישי- 9:10-12:00, שלוש שעות מחשבים. והקטע היותר טוב- 13 שעות קולנוע.

נ.ב:

תקעו אותנו בחור של המסדרון (ואני מתכוון לזה: עשו חור בקיר איפה שהכתה שלי הייתה פעם, בנו שתי כיתות במקומה, ושמו אותנו באחת מהן!), ואין לנו מזגן. וזה למרות שמרכזת השכבה הייתה המחנכת שלי ושל קבוצה די גדולה מהכיתה שלנו בשנה שעברה.

Marsha Figg

New member
מזגן?../images/Emo54.gif

אפילו מאוורר אין לנו. הצענו שכל אחד יביא קצת כסף ונקנה לפחות מאוורר, או שניים, אבל לקח שניה בדיוק לכולנו להבין שלא יעבור יום לפני שמישהו יהרוס את זה, מקנאה.

ולנו יש?

תודות לעובדה שחילקו לנו היום כל מיני טפסים, אלה שניפנפו בהם ניצלו מכמעט-התייבשות. בעצם, העניין הוא שיש לנו מזגן בנוי ומוכן- אבל הוא לא עובד, וכרגע זה לא נראה כאילו יתקנו אותו
.

S.Riddle

New member
חחחחחחחחחחח זה אשכרה נכון XD

הכיתה שלנו נמצאת בחור ._.; רק מראה כמה היא באמת נפלאה... רחלי- בליך(ס) רמת גן

אגב, סיפור מהיום הראשון של השנה...

טקס. טקס פתיחת שנה. המרכזת נואמת, המנהל נואם, המרכזת נואמת שוב, היועצת נואמת, ראש מועצת התלמידים מדברת, המרכזת מציגה את החלק האחרון של הטקס- מישהי מתיאטרון תשיר בליווי נגינה של מישהו ממגמת מוזיקה. היא שרה את השיר של ריטה מ"יוסי וג'אגר". כולכם, כמובן, יודעים איך שינו את הפיזמון בסרט, הלא כן? אז היא מגיעה לפיזמון, ל"קל הרבה יותר...", וחצי שכבה מצטרפת אליה, וברור לכולכם איזו גרסה הם שרו
. אחרי זה היא עוד ניסתה להמשיך, אבל בעצמה התפוצצה מצחוק באמצע השיר.

PopPy

New member
אני מתחילה פעמיים ברבע לשמונה

ובשאר ב8 וחצי, שזה הדבר השווה היחיד בכל המערכת הזו - לישון עד רבע לשמונה! ^-^

יומי הראשון בכיתה י"א... ../images/Emo57.gif

קודם כל, שניצה, לא להתלונן: ביום ראשון ושני אני מסיימת בחמישה לארבע, ביום שלישי, רביעי וחמישי בשלוש וביום שישי, ובכן, לא זוכרת. יום חמישטי זה היום היחיד בו אני מסיימת בשעה שפויה. ע-כ-ש-י-ו. שעה ראשונה+שניה שחרית (לא התפילה, סתם התכנסות עם המחנך) משותפת לכל השכבה. המנהל נתן עוד נאום דבילי (אבל לא דבילי כמו בשנה שעברה. במפגשפורום הקרוב שיר ואני יכולות לספר לכם
), אחרי זה היינו בכיתה ולא עשינו הרבה חוץ מזה שהמחנך שלנו מסר כמה הודעות וזהו. שעה שלישית+רביעית שעתיים השטן. יש שיעורי בית (חמישה תרגילים על חקירת פונקציות-שורש) ואני צריכה להעתיק למחר בערך חמישה עשר תרגילים שהיו שיעורי בית לחופש ועשיתי אותם, אבל הם כתובים מאוד לא מסודר. לעזאזל. שעה חמישית שיעור תנ"ך, הסבר על העבודות בתנ"ך שאנחנו עושים במקום בגרויות+חלוקה לקבוצות הנחיה קטנות. שעה שישית תנ"ך בספריה, עם המנחה לעבודה (המנחה הכי טובה, אבל אין אף אחד שאני אשכרה מדברת איתו איתי בקבוצה). היה משעמם. שעה שביעית+שמינית שעתיים מחשבים. חזרה על החומר שעשינו בשנה שעברה והמשך החומר במערכים-דו-מימדיים. תרגיל אחד לשיעורי בית. חזרתי הביתה בארבע וחצי (וזה ~לא~ בגלל שלהסעה לוקח הרבה זמן>_<), מורעבת למדי (ככה זה כשכל מה שלקחת ליום שנגמר בארבע הוא סנדוויץ' קטן אחד. מה אני אשמה שמכונות לא עובדות בימים הראשונים ללימודים ושאין לי פירות בבית?!). עכשיו אני מסיימת לבדוק את הפורומים (ואז אני יותר לא בסביבה עד יום רביעי כי האינטרנט בבית חנניה מקולקל
) והולכת לעשות שיעורים בשטן. גאד, אני מרגישה כמו הארי ביום הראשון שלו בשנה החמישית

וונקי

New member
היום ראשון שלי

שעה ראשונה היה לנו טקס היה משמעם רצח ויש לנו השנה מנהל חדש שמתנהג כמו ילד קטן שגנבו לו את סוכריה פירוט אחר כך עד שעה רבעית אני חושבת. אחרי זה היה לנו שעה עם מחכנת סתם דיברנו בלה בלה וקיבלנו שקולולד זה כבר טוב שעתיים אחרי זה אנגלית עם המורה שהכי לא סובלת אותי שזרקה אותי למנהל על יום ראשון כי פלאפון צלצל אחרי שאמרתי לה שהוא פותח כי אמא שלי צריכה להתקשר עלי וזה דחוף והיא אמרה לי שאני יכולה להשאיר אותו פותח. אז נזרקתי למנהל רק נכנסתי למשרד שלו אמר לי לשבת הסברתי לו למה אני אצלו אמר לי שהוא ידבר עם המורה ונתן לי סוכירה על מקל. יצאתי מי חדר שלו צוחקת על כול הקטע וחזרתי לשיעור.יסתיים השיעור השני חכתי להסעות. ובקיצור יום ראשון נורמלי מאוד כול מי שקורא את הודעה הזו ומגיב מקבל מתנה

Dracos girl

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo25.gif

אין טעם להתבכיין סתם... [למרות שכולם עושים את זה ונהנים מזה.
] אני לומדת כל יום עד ארבע, יום שישי לולומדים. 7 שעות מתמטיקה. יום אחד משבוע שלם שאין לי בו פאקינג מתמטיקה
וביום היחיד והמיוחד הזה, יש לי 3 שעות מחשבים.
בקיצור, אפאחד לא עומד להנות משו השנה.
אין צורך לציין שגם הקדימו לנו את ההסעות ל7:20...
אבל אני אנסע עם אמא כל יום. ^^ בהצלחה לכולם
שתהיה לכולם שנה נפלאה, וקלה ומהנה
ומזל"ט לי - יש לי היום שנה בפורום.

למעלה