אני מתה.

PopPy

New member
או גאד! אם יש משהו שיותר

גרוע מבת-ים זה ג'סי כהן..

Hermione HP

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo20.gif

זה לא דבר כל כך יפה להגיד.

PopPy

New member
אני לא יודעת איך זה אצלה, אבל

אצלנו כשאומרים "רוסים" הכוונה היא לא בגלל המוצא - באמת שאין בעיה. יש לי כמה חברות רוסיות, אין ממש בעיה בקטע הזה. כשאומרים "הרוסים", לפחות אצלנו, הכוונה היא לאלה שמתאגדים להם בכנופיות מגעילות ומדברים כל הזמן רוסית ליד כולם וכוללים בהם את המגעילים-המתלהבים-והבלתי-מוגדרים ואת הזונות/פרחות בגרסא הרוסית שבמקום להגיד "כפרה/נשמה" ו"כוסאממממממממממממממממממממממממק ערס" הן אומרות "סוקה!" ו-"בלאט!". וזה די משגע כשאת מדברת עם מישהו ופתאום באמצע הוא עובר לדבר רוסית עם מישהו, זה נותן לך כל הזמן הרגשה כאילו מדברים עלייך למרות שמן הסתם זה לא ככה. זה גם ממש מעצבן בלי קשר. אז עכשיו תבואי ותגידי לי "ככה גם הם הרגישו כשהם לא הבינו עברית", אבל אנחנו בישראל ולא ברוסיה (והייתי מאוד שמחה אם חלק ניכר מאלה שבכיתה שלי היו נשארים שם..
) וכשהם יודעים עברית - שידבקו בה לפחות כשהם מדברים עם אנשים ועוברים באמצע השיחה השפה כדי להמשיך. כשאני מוצאת את עצמי מדברת עם שתי בנות שמדברות רוסית מהכיתה שלי והן פתאום באמצע השיחה אומרות משהו ברוסית זה הדבר הכי מעצבן בעולם..

Night line

New member
מה שאמרתי בקשר לג'סיכ וב"ג?../images/Emo124.gif

זה רק ציון עובדה, הם יודעים את זה שרמת הפשע אצלהם בשחקים וכולם יודעים את זה. ואגב, אתי, בנושא הזה הב"גים כבר עברו את ג'סי כהן! ואם התכוונת למה שאמרתי על רוסים- המממ לא ממש אמרתי משהו רע, נכון? בכל מקרה אין לי שום דבר נגדם, כל הרוסים שאני מכיר מהשכבה שלי הם אחלה ואחת מהם היא החברה הכי טובה שלי

Night line

New member
אהה../images/Emo122.gifזה סתם בצחוק../images/Emo124.gif

אני יודעת שהם לא טיפשים, הם סתם ילדים מגעילים מאוד [אני מדברת על אלו שבשכבה שלי בלבד], אז מגיע להם. ובכל מקרה אצלנו כל ראשי התיבות הם כאלה- מב"ר- מפגרים בעלי רצון תע"ש- תמבלים עם שגיאה טכ"מ- טמבלים כמו מב"ר

Marsha Figg

New member
היא חתניקית../images/Emo54.gif

זה ברור שתהיה לה מערכת קלה יותר...

BlueBeIl

New member
אממ... אצלנו יש למען האמת../images/Emo142.gif

מעלית קטנה כזאת שמשתמשת בה רק הילדה הנכה שיש אצלנו.... יש לנו שתי קומות בבית ספר סך הכל.

Marsha Figg

New member
גם אצלנו../images/Emo54.gif

רק שלנו יש 4 וחצי קומות בערך (ואני השנה בעליונה מכולן), וכולם פורצים למעלית, זו לא בעייה.

../images/Emo4.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

אני תוהה אם אני צריכה לשמוח או למות...מצד אחד, יש לי איכסה של מערכת. מצד שני, לתמר, מאיה, שחר ושאר אנשושים יש מערכת מפלצתית
אוקי דוקי:
ראשון
1 מתמטיקה (מואצת
) 2 חינוך גופני 3 מע. ביולוגיה / מערכת כימיה 4 מע. ביולוגיה / מערכת כימיה 5 הסטוריה 6 מתמטיקה (מואצת
) 7 אנגלית (מואצת
) 8 אנגלית (מואצת
)
שני
1 2 משפט עברי 3 לשון 4 אנגלית (מואצת
) 5 אנגלית (מואצת
) 6 תנ"ך 7 פיסיקה 8
שלישי
1 מתמטיקה (מואצת
) 2 חנ"ג 3 מתמטיקה (מואצת
) 4 מיומנויות למידה / מידענות 5 אקטואליה 6 ספרות 7 ערבית (
) 8 ערבית (
)
רביעי
1 2 3 ידיעת הארץ 4 לשון 5 ספרות 6 פיסיקה 7 מע. פיסיקה 8
חמישי
1 מתמטיקה (מואצת
) 2 מתמטיקה (מואצת
) 3 תנ"ך 4 משפט עברי 5 ביולוגיה 6 ערבית (
) 7 אנגלית (מואצת
) 8 חינוך ...ואין בשישי
והמחנך מתייחס אלינו כאילו אנחנו בני שלוש מינימום
בע.

מיכל ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

אני מחכה באיציק כדי לשמוע איך עבר עלייך היום הראשון בבית הכלא הקט שלנו.......
ומי המורה שלך לטימטומטיקה מואץ?

*קליאו*

New member
אוו.. שניצה..../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

אין לי ממש מה לומר, כי יש לי אחלה מערכת, אבל.. הממ.. זה יעשה לך רק טוב?
יום א': מתחילה בתשע, עד שתיים. יום ב': מתחילה בתשע, עד שתיים. יום ג': מתחילה בשמונה, עד אחת ורבע. יום ד': מתחילה בשמונה, עד שתיים. יום ה': מתחילה בשמונה, עד שלוש (פעם בשבועיים, בפעם שהיא לא הפעם בשבועיים רק עד אחת) יום ו': מתחילה בשמונה, עד שתיים-עשרה עשרים וחמש. בלי עין הרע טפו טפו טפו
ויש לי.. אחלה מורה לערבית, ואחלה מאווווד מורה למתמטיקה.
וזה היה שונה כזה. במיוחד העובדה שיש הפסקה אחרי כל שיעור, אבל אני מאמינה שאני אתרגל לזה די מהר.
וכל החכמים של השכבה (חוץ מאלה שהלכו לכיתת ספורט) אצלי בכיתה
זה סבבה. נהניתי.

PopPy

New member
אני גם רוצה!!!!!!!!../images/Emo99.gif

איזה מערכת כיפית.. *סניף* אצלנו החליפו מלא מורים - החליפו את המחנך המניאק למחנכת חמודה (וזה דווקא טוב), פיטרו את המורה לספרות ותנ"ך ובמקום נתנו לנו את המורה המפלצתית ביותר בבצפר לתנ"ך (היא עשתה מבחן מכשיל מאוד לכיתה אחת אצלנו שנה שעברה כדי שהם "יראו מה זה ללמוד תנ"ך אצלה", בלי שהם יעשו כלום!) ומורה רעה לספרות, המורה של שנה שעברה למתמטיקה לא מלמדת כיתות י' וממש חבל כי היא הייתה ממש מורה טובה (מבחינת לימוד, הכוונה) - אם המורה הבאה לא תהיה כ"כ ברורה כמוהה ומספיק איכפתית כדי לעזור למי שמתקשה קצת או לחזור על דברים (בעיקר בגאומטריה
), הלך עלי ואני אטוס מהמוגבר
החליפו גם את המורה לאנגלית אבל המורה הקודמת למרות שהייתה נחמדה הייתה ממש ממש ממש איטית (מבחינת קליטה, מבחינת דיבור וגם מבחינת לימוד..)- אני מקווה שהמורה החדש יהיה קצת יותר נורמלי וילמד יותר נורמלי בצורה שלא גורמת לרצון עז לשינה עמוקה. אני כן יודעת שהוא מכונה "סווטי סיימון" כי הוא מזיע המון, ועם כיתה חנוקה כמו שלנו..
המורה לערבית ולשון מגעילה ואנחנו שונאות אחת את השניה, ואני גם ממש ממש לא אוהבת את שני המקצועות אז בכלל שיעורים איתה זה סיוט- אבל זה לא חדש, כנ"ל לגבי פיזיקה אבל עדיין לא בטוח אם אני לומדת פיזיקה או לוקחת אומנות במקום (הלוואי! אבל זה מתנגש לי עם כימיה מוגבר וזה קצת בעיה
), את המורה לסוציולוגיה אף אחד לא מכיר כי שנה שעברה היא הייתה בשבתון - לא קיבלנו את המורה החמודה לסוציולוגיה שראינו שנה שעברה, בכימיה מוגבר (למה לקחתי את זה, שוב?
לפחות יש את האפשרות לפרוש לרגיל באמצע השנה ולא להמשיך לבגרות בזה ביא'-יב'.. ואז זה ציון פנימי למי שפורש אחרי י' אבל מקבלים תוספת כלשהי בציון כי זה מוגבר והשאר עושים רגיל) יש שתי אפשרויות - אחת שאני אפול על מורה שממש אוהבת אותי (וזה נדיר
) ולמרות שהיא לא הכי ברורה בעולם אני מבינה אותה, או על מורה שמלמדת טוב אבל נראית מכשפה. אני מעדיפה את זאת שאוהבת אותי
היא מהתחלה כל הזמן הציקה לי ללכת למוגבר (וזה לא כאילו אני כזו מוכשרת בכימיה..) וכשהיא גלתה שהיא ואמא שלי למדו יחד ביסודי אחרי איזו אסיפת הורים כשהן נפגשו - בכללל.. גם מורה לספורט החליפו לנו, או שהסגנית תנהל אותנו או מורה שבחיים לא פגשנו, בכל מקרה זה לא יכול להיות יותר גרוע מהמורה הקודמת שהיתה השטן בהתגלמותו
גם קיצרתי לה באיזה מבחן בריצה ומאז היא ישבה לי על הזנב והתנקמה בי בכל הציונים, וכיתת ספורט שלמדה עם הסגנית אמרו שהיא דווקא בסדר.. בכל מקרה נוסף על שעה רגילה של ספורט יש שעתיים בקאנטרי קלאב (זה לא טוב כמו שזה נשמע, הקנאטרי שלנו די דוחה
) של מכון כושר/אירובי/טניס (למה אין שחיה?!
) שהם חובה וחלק מהציון בספורט
. בקיצור - בלגן שלם. ולמערכת שלי (43 שעות) מתווספות 3 שעות ביום שני וגם שעתיים עד ארבע שעות שבועיות של מחויבות אישית.. ואי אפשר לדעת עוד מה יוסיף לנו הבצפר עם השגעונות באמצע השנה.. למנהל הקודם שלנו הייתה נטיה לדבר המון וליזום כל מיני דברים מוזרים, נקווה שהמנהלת החדשה (והמפחידה, יש לציין. איך שהיא נכנסה לכיתה, אף אחד בכלל לא ידע מי היא אז לא נעמדנו [אצלנו אנחנו עומדים כשהמורה נכנס כבר הרבה זמן לפני שלימור לבנת התחילה עם השגעונות שלה..] והיא התנפלה עלינו
) קצת יותר שפויה ופחות יצירתית o-O

Marsha Figg

New member
נשמע שאת הגשמת את כל הציפיות

שהיו לי לקראת כיתה י' בסוף השנה שעברה. קונגרג'ליישנז

PURPLE CHICKEN

New member
*רצה לעשות לך הנשמה*

למות זה לא בריא!
לי דווקא היה בסדר.
אמנם אנחנו בקומה רביעית בערך, אבל יש מזגנים, והמחנכת שלי נראית בסדר, ואין לנו בכיתה ילדים מתלהבים, שזה דבר *ממש* נדיר בשכבה שלי!
והעלו לנו את תחילת הלימודים משמונה, לשמונה ורבע, זה ממש כיף! עוד אין לי מושג על שום מורה, כי היום היה לנו רק אנגלית (דוברי אנגלית, אקשלי.
), וזה אותו מורה חמוד משנה שעברה, אז... אנגלית זה טוף.
והמערכת שעות שלי די בסדר, אני לא לומדת הרבה, but then again, אני רק בכיתה ח', אז ההמשך בטח יהיה כואב.
יום ראשון: 1. לשון 2. לשון 3. דוברי אנגלית 4. דוברי אנגלית 5. ספרות 6. ספרות 7. צרפתית (14:30) יום שני: 1. חינוך 2. מתמטיקה 3. צרפתית 4. מתמטיקה 5. מדע (איך הם הגיעו לשם המטומטם הזה? זה פשוט כימיה או כל השטויות האלה.
) 6. היסטוריה (13:40) יום שלישי: 1. חינוך גופני 2. היסטוריה 3. מתמטיקה 4. מתמטיקה 5. ספרות 6. זהירות בדרכים (WTF?! ^_^) (13:40) יום רביעי: 1. דוברי אנגלית 2. דוברי אנגלית 3. מורשת 4. צרפתית 5. לשון (12:55) יום חמישי: 1. מדע 2. אנגלית 3. ביולוגיה / מחשבים (חצי שנה - חצי כיתה.
) 4. ביולוגיה / מחשבים 5. היסטוריה (12:55) יום שישי: 1. חינוך גופני (יום שישי, שעה ראשונה. היפ היפ הוריי!
) 2. לשון 3. מתמטיקה 4. צרפתית 5. צרפתית (12:55) סה"כ 34 שעות בשבוע- 5 שעות אנגלית, 4 שעות צרפתית, 5 שעות מתמטיקה, 4 שעות לשון וכו' וכו'.
אה, ואנחנו לא לומדים תנ"ך!
הו וול, אולי לא יהיה *כל כך* נורא השנה.

PopPy

New member
אנגלית זה טוווב.. חבל שאין אצלנו

חלוקה לרגיל ודוברי
האנגלית אצלנו כ"כ משעמם! והקצב כזה איטי! זה לא פייר
הבעיה היחידה שלי באנגלית היא שיש מילים שקצת קשה לי לבטא עם המבטא הישראלי הארור.. אבל אני אתגבר על זה מתישהו, אני מקווה

Night line

New member
הרבה TV אמריקאית!../images/Emo124.gif

אני השגתי גם ידע (באנגלית) וגם מבטא דרך כל מיני סדרות סטייל סיינפלד, חברים ועוד והרבה סרטים באנגלית.

PopPy

New member
ידע כן, מבטא לא..

גם בספרדית זה אותו דבר, אותו מבטא מעצבן דבוק לי כשאני מנסה לדבר (וזה לא קורה הרבה, אני מבינה אבל לא ממש חזקה בקטע של לדבר בספרדית..).

למעלה