אני גם רוצה!!!!!!!!../images/Emo99.gif
איזה מערכת כיפית.. *סניף* אצלנו החליפו מלא מורים - החליפו את המחנך המניאק למחנכת חמודה (וזה דווקא טוב), פיטרו את המורה לספרות ותנ"ך ובמקום נתנו לנו את המורה המפלצתית ביותר בבצפר לתנ"ך (היא עשתה מבחן מכשיל מאוד לכיתה אחת אצלנו שנה שעברה כדי שהם "יראו מה זה ללמוד תנ"ך אצלה", בלי שהם יעשו
כלום!) ומורה רעה לספרות, המורה של שנה שעברה למתמטיקה לא מלמדת כיתות י' וממש חבל כי היא הייתה ממש מורה טובה (מבחינת לימוד, הכוונה) - אם המורה הבאה לא תהיה כ"כ ברורה כמוהה ומספיק איכפתית כדי לעזור למי שמתקשה קצת או לחזור על דברים (בעיקר בגאומטריה
), הלך עלי ואני אטוס מהמוגבר
החליפו גם את המורה לאנגלית אבל המורה הקודמת למרות שהייתה נחמדה הייתה ממש ממש ממש
איטית (מבחינת קליטה, מבחינת דיבור וגם מבחינת לימוד..)- אני מקווה שהמורה החדש יהיה קצת יותר נורמלי וילמד יותר נורמלי בצורה שלא גורמת לרצון עז לשינה עמוקה. אני כן יודעת שהוא מכונה "סווטי סיימון" כי הוא מזיע המון, ועם כיתה חנוקה כמו שלנו..
המורה לערבית ולשון מגעילה ואנחנו שונאות אחת את השניה, ואני גם ממש ממש לא אוהבת את שני המקצועות אז בכלל שיעורים איתה זה סיוט- אבל זה לא חדש, כנ"ל לגבי פיזיקה אבל עדיין לא בטוח אם אני לומדת פיזיקה או לוקחת אומנות במקום (הלוואי! אבל זה מתנגש לי עם כימיה מוגבר וזה קצת בעיה
), את המורה לסוציולוגיה אף אחד לא מכיר כי שנה שעברה היא הייתה בשבתון - לא קיבלנו את המורה החמודה לסוציולוגיה שראינו שנה שעברה, בכימיה מוגבר (למה לקחתי את זה, שוב?
לפחות יש את האפשרות לפרוש לרגיל באמצע השנה ולא להמשיך לבגרות בזה ביא'-יב'.. ואז זה ציון פנימי למי שפורש אחרי י' אבל מקבלים תוספת כלשהי בציון כי זה מוגבר והשאר עושים רגיל) יש שתי אפשרויות - אחת שאני אפול על מורה שממש אוהבת אותי (וזה נדיר
) ולמרות שהיא לא הכי ברורה בעולם אני מבינה אותה, או על מורה שמלמדת טוב אבל נראית מכשפה. אני מעדיפה את זאת שאוהבת אותי
היא מהתחלה כל הזמן הציקה לי ללכת למוגבר (וזה לא כאילו אני כזו מוכשרת בכימיה..) וכשהיא גלתה שהיא ואמא שלי למדו יחד ביסודי אחרי איזו אסיפת הורים כשהן נפגשו - בכללל.. גם מורה לספורט החליפו לנו, או שהסגנית תנהל אותנו או מורה שבחיים לא פגשנו, בכל מקרה זה לא יכול להיות יותר גרוע מהמורה הקודמת שהיתה השטן בהתגלמותו
גם קיצרתי לה באיזה מבחן בריצה ומאז היא ישבה לי על הזנב והתנקמה בי בכל הציונים, וכיתת ספורט שלמדה עם הסגנית אמרו שהיא דווקא בסדר.. בכל מקרה נוסף על שעה רגילה של ספורט יש שעתיים בקאנטרי קלאב (זה לא טוב כמו שזה נשמע, הקנאטרי שלנו די דוחה
) של מכון כושר/אירובי/טניס (למה אין שחיה?!
) שהם חובה וחלק מהציון בספורט
. בקיצור - בלגן שלם. ולמערכת שלי (43 שעות) מתווספות 3 שעות ביום שני וגם שעתיים עד ארבע שעות שבועיות של מחויבות אישית.. ואי אפשר לדעת עוד מה יוסיף לנו הבצפר עם השגעונות באמצע השנה.. למנהל הקודם שלנו הייתה נטיה לדבר המון וליזום כל מיני דברים מוזרים, נקווה שהמנהלת החדשה (והמפחידה, יש לציין. איך שהיא נכנסה לכיתה, אף אחד בכלל לא ידע מי היא אז לא נעמדנו [אצלנו אנחנו עומדים כשהמורה נכנס כבר הרבה זמן לפני שלימור לבנת התחילה עם השגעונות שלה..] והיא התנפלה עלינו
) קצת יותר שפויה ופחות יצירתית o-O