אני מתה.

אני כזה, רגע מי המרוה של י' 3../images/Emo35.gif

אין סיכוי שלאה לוי מלמדת אותה, ואם זו הייתה דיהצ היא הייתה שמחה... היה לי מוזר שהיום הכי ארוך שלך הוא 9 ש' ולא עשר כמו שלי
עד שנזכרתי
אבל לי יש 44 שעות בשבוע, לא כולל שעתיים חלון

גם החתול צריך לסבול../images/Emo108.gif

יום: א':13:20-08:00 ב':13:20-08:00 ג':13:20-08:00 ד':13:20-08:00 ה':13:20-08:00 ו':12:00-08:15 אני אומלל
טוב אולי לא:-9

PopPy

New member
שאני אהרוג אותו, או שמישהו אחר

יעשה את העבודה השחורה במקומי?

שניש

New member
שאלה....../images/Emo56.gif

משרד החינוך לא ביטל שעות אפס
כי יש לנו שתי שעות אפס בשבוע

אממ... כן, בטח.

בגלל זה אני מתחיל כל יום מלבד שישי ב-7:30 (ראשון ושני פעם בשבועיים), וכפי שניתן להבין מהחלק הראשון של המשפט הזה, לומד ביום שישי.

AGNET SHESH

New member
אני הייתי מתחלף איתך בשמחה...

אני גומר כל יום ב21:00!!! וביום חמישי הם "לארג'ים" איתנו - 19:30! אתם מבינים????
אין לי חיייםםםםםםם!!! אני קם כל יום ב6:00 מתחיל ללמוד ב9:00 ומסיים ב21:00.. הם שינו הנהלה ואת הכל שם ועכשיו זה כבר ממש לא מה שהיה עד עכשיו.. בעסה.. מישהו מכיר תיכונים טובים בירושלים?? (שאלה רצינית לחלוטין..) אגב, יש המון שעות בין השאר כי 4 שעות ראשונות זה לימודי גמרא..נראה לי הם פשוט רוצים לגרום לנו לשנוא את המקצוע הזה.. והם הצליחו! אני פשוט שונא את המקצוע הזה.. אבל בסיכום העניינים - תסתכלו על הצד החיובי: עברנו 2 ימים כבר מתוך 240! אני נמצא פה בהבזק לכמה דקות ואחר כך אני חוזר לישון.. ולהתחיל את היום המשעמם שלי שוב... ושוב... ושוב...
אז לפני שאתם בוכים על מה שיש לכם, תסתכלו על מה שיש לי ותבינו שאתם במצב מצוין...

PopPy

New member
חסר תיכונים טובים בירושלים?o_O

אני יודעת על כמה ואני בכלל לא גרה שם.. זה מה שקורה כשהולכים ללמוד תורה 24/7, במקום ללמוד דברים שאשכרה מועילים בחיים..

AGNET SHESH

New member
זה לא תודה 24\7

זה פשוט 4 שעות ראשונות בכל יום גמרא... והשאר זה לימודי חול... אבל תתנו המלצות על תיכונים טובים... אני צריך שמות

As I Am

New member
מפונקת. ../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

באיזו כיתה את, בכל מקרה..?
נאמ, שניץ, זה בסדר, כשאני ארש את מקומה של אלאניס - Your school is to go first..! >:)

Mooa-Numi

New member
חה חה חה ../images/Emo6.gif

יש לי הכי הרבה ארבע שיעורים ביום (כל שיעור שעה וחצי). יום רגיל כמו בחטיבה (של שלושה שיעורים): 8:45-14:00. כל שינוי מיוחד יצויין. יום ראשון: ספרות, אנגלית, ספורט, מתמטיקה [עד ארבע] יום שני: פסיכולוגיה, חונכות [עד 12וחצי!!] יום שלישי: [שעת אפס]ערבית, מתמטיקה, אנגלית, היסטוריה. יום רביעי: ספרות, לשון, פסיכולוגיה. יום חמישי: [שעת אפס]היסטוריה, מתמטיקה, אנגלית ולשון. וזה באמת לא כזה נורא.

למעלה