אני מנסה שוב!!!

tiptip4u

New member
יותר יפה קצר.

אבל יפה גם בארוך. וממשש יפה הכובעעעע. קבלי צל"ש עליו. נ.ב. הגבתי כמעט על כול שרשור בפורום היום נכון?? נ.ב.נ עוד לא תיקנו לי את הפיה! הנה היא:

Charmed Gal

New member
אבל למה????../images/Emo7.gif

תודה על המחמאות והכובע באמת לקח הרבה זמן, אבל למה לא לקלוט שאני בן?

גל?בן?עם כזה כישרון?

סתם בצחוק! וואו...אתה מצייר ממש יפה מנועה

tiptip4u

New member
אל תכעס :)

גל, (יו אולי אתה גל האקס שלי. מה פתאום) לא ידעתי, אני חדשה ולא מכירה שמות. האמת אני גם לא מנסה להכיר.

Mooa-Numi

New member
עשיתי שיפור לציצי...

הכובע יצא אגב מעולה. והבעיות- הציצי. לא עושים לפי ההצללה של הבייס! זה נראה כאילו הרימו ציץ אחד, שמו מתחתיו את הבד, והורידו. בלוקים. אפילו בבגד גוף הכי צמוד זה לא ככה. הנה חיבלת ציצים. תסתכל טוב טוב, וצייר עליהם כמה פעמים!!! אוקיי?

Mooa-Numi

New member
בעיה שנייה-השיער.

אוקיי, אתה בן נכון? שיער ארוך או קצר? אני משערת שקצר. לך לאחותך, או לאמא שלך, או לא משנה מה-ותסתכל על השערות שלהם. מה אתה רואה? אתה רואה מן פלטה כזאת מאחורי הראש או שערות? תסתכל על זה
יש פה 3 שיטות לצייר שיער לא גושי. תבחר אחד. אם למישהו יש את הקובץ של השיער גושי דווקא-שיביא. זה יהיה טוב.

Mooa-Numi

New member
והתיקון-

צתיקנתי רק תציצי כי אני לא יודעת לעשות שיער קצר...

תכנס לפה!!!!!

מאוד אהבתי אותה אבל היו לי איתה כמה בעיות אז תיקנתי כמה דברים קטנים מקווה שאתה לא כועס..

Charmed Gal

New member
תודה רבה, אבל אני לא חושב...

שאני מגיע לקסוליים של רוב הבנות פה...

Charmed Gal

New member
תודה מיכל!!!

עכשיו אני עושה דולי חדשה, הציצי נראה לי יצא לי בסדר ואת השיער אני הולך להכין עכשיו אני מקווה שיצא טוב אז תגיבו עוד מעט שאני אשים אותה!!!

Charmed Gal

New member
דולי חדשה!!!

הנה אני עשיתי הכל לפי מה שאמרתן לי ההצללה בחזה (דיי לומר ציי זה נשמע לי מוזר), וגם עשיתי שיער לא גושי נראה לי... בבקשה תגיבו! דרך אגב עשיתי שתי גירסאות לחולצה...

למעלה