אני מנסה שוב!!!

Mooa-Numi

New member
אני יגיב אחד אחד-

ברוך השווה. עכשיו הדוליז-מקווה שאתה ידוע לקרוא את הסדר- שיער גושי מידי, הציצי לא הכי טובים.

Mooa-Numi

New member
תאמת?

אם אני יגיד שלא אהבתי שום דבר תעלב? כי אל אהבתי. אבל במקום לקחת ללב ולהעלב ולא לחזור אתה יכול לקחת את ההערת האלה לראש וליישם אותם. חבילת ציצים שתעזור לך. ובאמת אל תיקח ללב. אחל\\ל תהיה כמוני עם הגיטרה

NasTy GirL

New member
תודה שהגבת גם לאחת משלי.../images/Emo108.gif

אני נשבעת לכם שאני צריכה לקבל תואר INISIBLE על שהותי בפורום!

Mooa-Numi

New member
Invisible

ואני פשוט עשיתי משו (שאני גם עושה עכשיו) ובאמת התכוונתי להגיב לך.

Blondie Babe

New member
../images/Emo7.gifמישהו יכול לשלוח לי.....

פלטה טובה?. כל הפלטות שלי נמחקו!!!! Love Lior

manga girl

New member
בקשה

הנה אלה הפלטות הטובות שלי...יש לי עוד אני כרגע לא מוצאת...

yako

New member
טוב..... ניצול!

הנה הדולי... שעשיתי אתמול בערב ושלחתי אותה לפורום אבל אין לי מושג איפה היא אז אני ישלח אותה שוב.... תגיבו פליז!!!! אההה ואיזה פלטות אז רוצה ליאור?... את יודעת מה יש לי פשוט תגידי איזה את רוצה!!!!!

saxy mama

New member
לא אכפת לי אבל....

אני בכוונה עשיתי אותה בצבעים האלה ועם השיער הזה כי זאת כיאלו אני ואלה בגדים שאני הולכת לקנות בצבעים האלה בדיוק אז כאילו עשיתי את עצמי אבל לא נורא!

tiptip4u

New member
הנה... מבינה אותך:

אחותי מחקה לי הכול (את שלי הצלחתי לשחזר) אבל נשארתי בלי כלום. בכול מקרה, הנה פלטה שמצאתי פה לפני כמה עמודים עשו שרשור מיוחד זה שרשור ממש טוב- לקחתי משם טונה דברים. כדי לך גם. הנה לך שני חצאים. את השאר יותר מאוחר אחותי רוצה ת´מחשב :)

totally L

New member
גל....

אני חושבת שהם מקסימות... למרות שלךא ממש בדקתי את ההצללה וכל השטויות האלה, אבל הרעיון עצמו והבגדים נורא דומים (אהבתי את ההיא של פייג´ עם החולצה הבורדו הזאת). וחוץ מזה אני חולת מכושפות אז לא הייתי אומרת שאני אובייקטיבית במיוחד חחחח סתם צוחקת. יש לך כשרון. אולי על הפרטים הוטכניים יש לעבוד.

Charmed Gal

New member
דולי חדשה שלי!!!

עשיתי אותה לפי בקשה.. עשיתי אותה במשך הרבה זמן במיוחד את הכובע... מה אתם אומרים???

גל,אני אומרת שהיא מדהימה!

היא ממש יפה!!!!!! מהממת!!! הכובע מקסים!!! החוצה יפה למרות ההצללה הלא נכונה בחזה אבל זה בכל זאת יפה! החצאית אהבתי רק הפלטה מוזרה כי בסוף זה מן כתום כזה, היא מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מנועה

למעלה