אם אני יגיד שלא אהבתי שום דבר תעלב? כי אל אהבתי. אבל במקום לקחת ללב ולהעלב ולא לחזור אתה יכול לקחת את ההערת האלה לראש וליישם אותם. חבילת ציצים שתעזור לך. ובאמת אל תיקח ללב. אחל\\ל תהיה כמוני עם הגיטרה
הנה הדולי... שעשיתי אתמול בערב ושלחתי אותה לפורום אבל אין לי מושג איפה היא אז אני ישלח אותה שוב.... תגיבו פליז!!!! אההה ואיזה פלטות אז רוצה ליאור?... את יודעת מה יש לי פשוט תגידי איזה את רוצה!!!!!
אחותי מחקה לי הכול (את שלי הצלחתי לשחזר) אבל נשארתי בלי כלום. בכול מקרה, הנה פלטה שמצאתי פה לפני כמה עמודים עשו שרשור מיוחד זה שרשור ממש טוב- לקחתי משם טונה דברים. כדי לך גם. הנה לך שני חצאים. את השאר יותר מאוחר אחותי רוצה ת´מחשב
אני חושבת שהם מקסימות... למרות שלךא ממש בדקתי את ההצללה וכל השטויות האלה, אבל הרעיון עצמו והבגדים נורא דומים (אהבתי את ההיא של פייג´ עם החולצה הבורדו הזאת). וחוץ מזה אני חולת מכושפות אז לא הייתי אומרת שאני אובייקטיבית במיוחד חחחח סתם צוחקת. יש לך כשרון. אולי על הפרטים הוטכניים יש לעבוד.
היא ממש יפה!!!!!! מהממת!!! הכובע מקסים!!! החוצה יפה למרות ההצללה הלא נכונה בחזה אבל זה בכל זאת יפה! החצאית אהבתי רק הפלטה מוזרה כי בסוף זה מן כתום כזה, היא מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מנועה