אני ממש בדילמה

אצלנו בעלי כבר יודע

כשאני בקריז מהסוג הזה - להתרחק ממני! לך תעשה קניות, תרחיק ממנה את הילדים ותחזרו רק לקראת כניסת השבת. בעניין הירידות... תשלח אותה אלי לשעור מזורז...

מריוס זכריה

Member
מנהל
ממליץ על הסכם מראש

דברו ביום חול, ותסכמו מי עושה מה. ככה בסופ"ש לא יהיה צורך בדיונים. כל אחד יעשה מה שהבטיח. ובקשר לירידה – משתתף בצערך... אבל אני משער שזה קשור למאבקים שיש ביניכם. קודם כל זה בהחלט נורמלי שלא בא לה, ואם תהיו פעם ביחסים מספיק רגועים וטובים תוכלו לדבר על זה. בכל אופן – לא בכח ולא בלחץ, כי זה רק מקלקל עוד יותר!

תתחיל בזה

היא אמורה לנקות, לעשות קניות, אני מניחה שגם לבשל, ללכת לאסיפות הורים, לדאוג שהילדים יכינו שיעורי בית, לכבס, ועוד. אתה? אתה מרגיש שאתה חייב מנוחה. מצאת אוצר. מישהי שמוכנה שככה תראה את המשפחה שלכם. המחיר היחידי שאתה משלם פה זה קצת צעקות וזה שהיא לא מוצצת לך. מצד שני - היא כנראה כן "נותנת לך". אני במקומה לא הייתי קונה את האיום שלך להתגרש. אם תתגרש תצטרך לקנות לעצמך, לבשל לבד, לנקות ולטפל בילדים בימים שהם אצלך ועוד לשלם מזונות.

magesty

New member
אני לא בנוי לריצות מרתון

שעתיים ביום אני חושב שזה המון אלוהים ברא את האישה יותר חזקה מנטלית מגברים עבודות ניקיון זה לא כדורגל זה מה שאני יכול לתת , ובתמורה אני רק רוצה שקט , אין לי בעיה שהחדר לא יהיה נקי , אני אנקה אותו בזמן שלי ביום שאני אחליט

magesty

New member
אז ככה

בימי חול אישתי כמעט לא עושה כלום בבית אני עושה כביסות אני טולה , אני שוטף כלים ואני גם מכין בבוקר לילדים את האוכל ואני גם שם את התינוק אצל המטפלת ואני הוא שמחזיר אותו הדבר היחידי שהיא עושה זה לקפל כביסה אישתי עובדת רק ביום שישי , אבל עובדת מאד קשה ביום זה

שילה1

New member
תגיד-על שרותי עוזרת,שמעת פעם?

פעם בשבוע עוזרת,והבעייה נפתרה. אשתך לא מנקה,שניכם יחד קונים ומבשלים,מקפלים וכו',ואין צעקות. שעתיים ביום שישי מעיפות אותך?ומי קם אל התינוק בלילה,למשל?

magesty

New member
היתה עוזרת

היתה רק יום אחד וברחה כל עוד היא יכולה אפילו הפסקת סיגריה אישתי לא נתנה לה וביום שהיא היתה עבדנו יותר קשה מיום שישי רגיל העלת לי רעיון בשישי הקרוב אני שוב אביא עוזרת הפעם בהפתעה בלי שהיא תדע כנראה בגלל שהיא יודעת שיש עוזרת היא בונה על עוד עבודות

שילה1

New member
ועוד רעיון:בחמישי בערב,תתחילו יחד לארגן.ככה

שעתיים,כדי שלא תתעייף,אבל יחד! ואז ביום שישי,כשתגיע העוזרת,יהיו לה פחות מטלות. ואת הקניות-לבצע באמצע השבוע,ובשישי רק חלות,לחם וחלב.מה אתה אומר?

מריוס זכריה

Member
מנהל
בוא נהיה מאוד ברורים

היחס שלך אליה, כפי שהוא מתבטא כאן, הוא מאוד מאוד לא נעים: מתנשא, משפיל, מזלזל. היחס שלה אליך נובע באופן ישיר מהיחס שלך אליה. אם זה מה שאתה מרגיש כלפיה, אין פה בסיס לקשר טוב. יש לכל היותר בסיס ליחסי אינטרסים, תערובת של שרותי בית, סקס וכסף. אם ככה אתה רוצה לחיות – זכותך. וזה לא משנה "מי התחיל". אם אתה מוכן לחשבון נפש רציני, רוצה סגנון אחרים של יחסים – זה דבר אחר. אבל בסגנון שאתה מתבטא כרגע אני חושב שאתה בסך הכל באת לשפוך עליה עוד קצת תיסכול. אבל מה לעשות – זה לא עוזר, נכון? אני לא חושב שאתה מרגיש כרגע יותר טוב. תחושב ותעשה את החחלטות שלך, באיזה מים אווירה אתה רוצה לחיות ולגדל ילדים.

magesty

New member
WOW אתה ממש טועה

איפו ראית : " מתנשא, משפיל, מזלזל " אם מיום א עד יום ה אני עושה את כל העבודות בבית , תתפלא הכל והיא חוזרת מהעבודה ב 5 ומשחקת במחשב עד 8 ולאחר מכן רואה "בטי המכוערת" "והוס" ולישון אני מעוניין לדעת איפו ה " מתנשא, משפיל, מזלזל "

magesty

New member
אני מ 8 עד 16:30

אישתי מ 7 עד 17:00 זה אומר שאני קם מכין אוכל לילדים לוקח לבית הספר וממשיך לעבודה ואני גם זה שמחזיר אותם ודואג להם לאכול

מריוס זכריה

Member
מנהל
רשימה חלקית מאוד

אמרתי לה ביום ראשון אני ברבנות מישהו יודע איפו נמצאת הרבנות שמתגרשים עוד יום שישי של צעקות ,ואני מפרק את החבילה אמרתי לה פעם אחת זה נראה לך נורמלי שאני יורד לך ואת לא אני : מנתק את הפלאפון אלוהים ברא את האישה יותר חזקה מנטלית מגברים. עבודות ניקיון זה לא כדורגל היא חוזרת מהעבודה ב 5 ומשחקת במחשב עד 8 ולאחר מכן רואה "בטי המכוערת" "והוס" ולישון --- האמת היא שזה מופיע אצלך בכל שורה, ואתה אפילו לא מבחין בזה, מרוב שאתה רגיל לדבר ככה.

magesty

New member
אתה יותר בחורה מבחורה

וממש לא בקטע של לפגוע בך חלילה 1.אם אני מאיים בגירושים זה אומר שאני משפיל אותה ? - אני מחפש פתרונות , יש לך פיתרונות בבקשה אני מקשיב 2.זכותי המלאה שיהיה שקט בבית 3.עוד הפעם אתה מכניס את היורדת כבר אמרתי שהשלמתי עם זה שהיא לא יורדת 4.מניסיון אישה מסוגלת לעבוד בבית הרבה יותר זמן מגבר ( אישתי בכל אופן ) בעבודה הרבה יותר קל לי , ואני מכונאי

שילה1

New member
1.אתה מציב אולטימטום.

ככה לא פותרים בעיות,אלא יוצרים אותן. 2.אכן זכותכם. 3.טוב מאוד. 4.אישתך זה לא כל אישה.ועד היום חשבתי לתויי שלגבר יש יותר כח פיזי,ואם אתה מכונאי-אז בכלל.. ולההערה בתחילת דבריך,שכוונה למריוס-זו מסבירה לי את הכל!!!אתה שבוי בסטראוטיפים,של בחורה וגרבר.לא גבר ואישה,אלא בחורה וגבר.כאילו בחורה זה משהו נחות.ולא היא! ואגב-קודם ספרת על תינוק,כעת על ילדים לבית הספר.מה הסיפור?

למעלה