אממ....רציתי להגיד לך שאני ממש ממש אוהבת אותך... ואנ לא ילדה כזאת של טנלובלות ופתאום כזה משכת אותי למסך.. אני מקווה שתיהיה נחמדה ותיקראי את זה אני ישמח לקבל ממש תגובה חח...את משחקת ממש מדהים.... אממ..אממ.. אני לי כל כך מה לרשום לך חוץ מי זה שטאני מתה עלייךך ממש ואני חושבת שמה שרננה עוברת ממש קשה... טוב אני לא חושבת אני לא יודעת כי אני עוברת כמעט את אותו הדבר וכשאני רואה את זה אני מתעודדת כיאילו בסכותך יוצא איזה חייוך או שניים תוך כדיי את ותמר קינן ממש מדהימות... תודה לך על הכל .. וזהו.... מוואההה נשיקות... ובהצלחה בהמשך.....
דרך אגב זה לא על שמי כי שלחתי את זה ממחשב של ידיד שלי....ולפי דעתי היה ממש נחמד להכיר אותך באופו טבעי..!!אהה... ואת ממש יפה כיאילו את יפפייפיה.. חחח.. אני לא יכולה להפסיק ...הקיצ-קץאני מתה עלייךך.....
אני רק הוסיף להגידדדדדדד יאיייייייייייי היא הזכירה את נתניהההההההה!!! נתניה רולזזזזזזזזזזזזזזזז...(מי שלא הבין אני מנתניה) חחחחחחח זהו בעיקרון. ואת אחלה טלי...!
את הרטע של רם גולומביק ציר מרכזי זה של אבא שלי אל תתייחסו...... אבל את משחקת הכי טוב בטלנובלה... (את ודוד וקסמן) אהבתי גם את התפקיד שלך גם במיכאלה.... טוב ביי