אני כזאת כלבה!

דנדושה15

New member
את לא כלבה!!את מושלמת!!!

הב הב הב כלבה../images/Emo107.gif../images/Emo152.gif

חס וחלילה מי שיגיד דבר כזה יקבל
ריהיה לך על מה להגיד תודה הנה עוד כמה מחמאות: את שחקנית מעולה
את ממש מצחיקה
אני לא יודעת למה אבל את מצחיקה אותי
היית מדהימה בסצינות האחרונות
וסתם בכלליות את מדהימה

ron ron31

New member
עופרי:)

אממ....רציתי להגיד לך שאני ממש ממש אוהבת אותך... ואנ לא ילדה כזאת של טנלובלות ופתאום כזה משכת אותי למסך.. אני מקווה שתיהיה נחמדה ותיקראי את זה אני ישמח לקבל ממש תגובה חח...את משחקת ממש מדהים.... אממ..אממ.. אני לי כל כך מה לרשום לך חוץ מי זה שטאני מתה עלייךך ממש ואני חושבת שמה שרננה עוברת ממש קשה... טוב אני לא חושבת אני לא יודעת כי אני עוברת כמעט את אותו הדבר וכשאני רואה את זה אני מתעודדת כיאילו בסכותך יוצא איזה חייוך או שניים תוך כדיי את ותמר קינן ממש מדהימות... תודה לך על הכל .. וזהו.... מוואההה נשיקות... ובהצלחה בהמשך.....

ron ron31

New member
עופרי...המשך:):):)...

דרך אגב זה לא על שמי כי שלחתי את זה ממחשב של ידיד שלי....ולפי דעתי היה ממש נחמד להכיר אותך באופו טבעי..!!אהה... ואת ממש יפה כיאילו את יפפייפיה.. חחח.. אני לא יכולה להפסיק ...הקיצ-קץאני מתה עלייךך.....

KeReN 0R

New member
היי טלי../images/Emo70.gif

איזה כיף לראות הודעות ממך
ולא הספקתי להגיד מזל טוב-אז מזל טוב

לא את לא!!!!!!!!!!1

טלי את לא כלבה !!!(לדעתי)חח.. בכול אופן אני אישית אפילו מעריצה אותך(חוץ מזה שאני מתה עלייך!!!
)על זה שאת כותבת פה בכלל..ומתיחסת לכול מה שכותבים פה.!. טלי אני מעריצה שלך ושרופה עלייך
!!!!!!!!!!!!!!!!! וזהו תודה אמורה!!!

טלי שרון איך יכולת

טלי שרון את מ מש כלבה מה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11עשית!!!!!!!!!!!!! לאפרוח שלייייי

kotegit

New member
וואווווו הרבה תגובות

אני רק הוסיף להגידדדדדדד יאיייייייייייי היא הזכירה את נתניהההההההה!!! נתניה רולזזזזזזזזזזזזזזזז...(מי שלא הבין אני מנתניה) חחחחחחח זהו בעיקרון. ואת אחלה טלי...!

טלי את מלכה!!!!!

את הרטע של רם גולומביק ציר מרכזי זה של אבא שלי אל תתייחסו...... אבל את משחקת הכי טוב בטלנובלה... (את ודוד וקסמן) אהבתי גם את התפקיד שלך גם במיכאלה.... טוב ביי

טליייייייייייייייייי

אני כל כך אוהבת אותך...:) מעריצה שרופה שלך!!! אוהבת אותך גם במציאות וגם בסדרה... ואשמח אם תעני לי למסר ששלחתי לך...

למעלה