אני כזאת כלבה!

shirkan21

New member
../images/Emo6.gifטלי מותק../images/Emo99.gif

גאדדדדדדדדדדדדד את כזאת חמודה שאפשר למות! ולא כלבה בכלל אנחנו מבינים שעמוס לך שאין לך הרבה זמן..(דרך אגב היית מדהימה בגיא פינס
)... גמני רוצה לצאת לסיבוב קניות עם מלאני!!!!
.. בכל מקרה אנחנו אוהבים אותך גם אם את כותבת וגם אם לא....
שירה

חחח.... פעם ראשונה?

באמת? אין מצב... אז איך יצא ששלחתי לך הודעה? חיפשתי בפרום הזה הודעות שלך, מצאתי שתיים ושלחתי לך... בכל מקרה, מזל טוב על הצטרפותך לפורום, מקווה שקיבלת את ההודעה ששלחתי לך בפרטי וכל הכבוד!!!!

געהכגע

חח איזה כלבה !! ככה את כשרננה סובלת...את נהנת לך בקאן??? סתם סתם רציתי להגיד שאת שחקנית ממש טובה ומי לעזאזאל ניצח בקאן לא שממש אכפת לי...אבל נו טוב...

dream האחת

New member
לטלי שרון וליעל בר זוהר..../images/Emo50.gif

יש לי שאלה שמאוד מסקרנת אותי.. האם את טלי שרון והדמות שלך רננה דומות.. האישיות .. יכול להיות שאת שמת משהו מהאישיות שלך בתוך רננה ... כי צפיתי בך ב"מיכאלה" ואני צופה בך עכשיו ב"טלנובלה בע"מ".. משהו ניראה לי דומה... חוץ מזה אני באמת רוצה לברך אותך על כישרון המשחק שלך... פשוט רואים שאת מוכשרת...(אני לא מבקרת משחק אבל את משחקת יותר טוב מיעל בר זוהר)... יעל בר זוהר אם את קוראת פה... אני רק רוצה שתדעי שאני לא ניסיתי להעליב אותך בסוגריים... פשוט אולי הדוגמנות השכיחה ממך את כישורי המישחק כי אני זוכרת אותך ששיחקת ב"רמת אביב ג' " שיחקת שם מעולה... אולי מה שאת צריכה עכשיו זה להיתרכז יותר במשחק מאשר בדוגמנות... .. ולשאר הצוות.. אני יכולה לציין שבחיים לא ראיתי טלנובלה ישראלית כל כך טובה... מואה...ובהצלחה בהמשך הדרך ובפרוייקטים הבאים...

../images/Emo80.gif מי כמוך טליי?! לפחות נזכרת

בנו.. אהני בטוחה שיש המון דברים אחרים שאת צריכה לעשות.. ואת לא כלבה את מלכהה!! את שחקנית אדירהההה.. אוהבת אותך הכי בעולם.. מזל טוב על הזכייה והמשך דרך טובה בכל הקטע של המשחק!! אוהבת המוווווווון שי

g a l4

New member
לא חשוב....../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

אנחנו סולחים לך.....(לפחות אני...)
תודה רבה שאת קוראת את ההודעות שלנו וזה לא משנה שלא כתבת לנו....
יפה מצדך שאת בכלל כותבת פה לפעמים למרות שאת מאוד עסוקה...
אני רוצה להגיד לך שאת שחקנית מדהימה...
ושאת לא כלבה!!!
תודה שכתבת פה ואני מקווה שזאת לא הפעם האחרונה...
אהה ומזל טוב על הזכייה,כל הכבוד!
באהבה,גל...

g a l4

New member
אהה ו....../images/Emo80.gif

שלחתי לך מסר אז, כשיהיה לך זמן בבקשה תעני לי עליו.....

JULI4561

New member
טלי את פשוט מהממתתתתתתתתת

ואני מתה עלייך ואת שחקנית מדהימה!!@!!!! אבל מותק בינינו יש לך הרבה שגיאות כתיב אבל חפיף חחחח

אין לה שגיאות...

זה שטלי הוסיפה י' אחרי "ניהנו" וכאלו כמו מילים "טיפלנו" וזה... זה לא אומר שזה שיגאה!! זה לא שגיאה...

einbal13

New member
טלי טלי טלי טלי??!!!!!../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

יווו כשראיתי תכינוי חשבתי שאני הוזה
טוב טלי המון המון מזל טוב עם פסטיבל קאן את שחקנית מדהימה ובנאדם מדהים אוהבת אותך המון המון תמשיכי להיות מוכשרת ומדהימה כמו שאת כי את ממש לא כלבה

נעמה1231

New member
לטלי!

את בכלל לא כלבה! להפך אץ ממש חמודה!! אנחנו יודעים שאת עסוקה.... ואין מה לעשותת... חחח.. ככה זה.. את שחקנית מדהימה וממש מוכשרת! =] באהבה! נעמה...

eris1515

New member
*לנשום לשאוף...לנשום לנשוף...*

|
|רוח
|
|רוח
|
|רוח
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טלי את מדהימה
אני אוהבת אותך
-
|
|רוח
מושלמת
|
|רוח

למעלה