אני כזאת כלבה!

אני כזאת כלבה!

קראתי למעלה את המשפט"טלי שרון כותבת לראשונה בפורום",אכן,פעם ראשונה ואחרונה..דווקא רציתי ואז פתאום עברו ארבעה חודשים,ועוד שנייה זה ניגמר אז אני אנצל את ההיזדמנות להגיד תודה על כל הפירגון והאהבה והמחמאות והמזל טוב על קאן(חזרתי לפני יומיים..מקום נחמד ,מן שילוב של נתניה ואילת רק הריביירה הצרפתית..קצת קוקטייל פרטיז,קצת באגטים,המון יפנים משוגעים שמיסתובבים ברחובות עם מצלמות ומחפשים סלבס..אבל עזבו אותכם ,ניצחנו גוד דמט!!!(מקום שני אבל למה להיות קטנוניים)בכל אופן אין כמו לחזור למרטפי נווה אילן לחיק המשפחה).טוב זה לא עיניין עם כל הסוגריים האלה..אז בכל אופן תודה זה מחמם את הלב,וזה נכון שרננה נורא סובלת(קראו לה איוב..)אבל אני ממש ניהנית(רוב הזמן..די,סוגריים אחרון)אז זהו לילה טוב(מחר יוצאים בחמש וחצי לעבודה לזרוע ברינה...הידד..די באמת אחרון) ביי ביי או כמו שדנה בלום אומרת "טה טה!" ,אוהבת טלי

Freaky love

New member
חחח ../images/Emo6.gif

לא נורא, אני מתארת לעצמי שיש לך דברים יותר טובים לעשות מאשר להגיב פה. ולא הזדמן לי להגיד מזל טוב על הזכיייה אז מזל טוב
ראיתי אותך היום בגיא פינס.. (סתם מצינת עובדה) טה טה

לא נורא טלוש - אנחנו סולחים לך!

ואנחנו גם נורא נורא נורא גאים בך! וזה פשוט מחמם את הלב לדעת שאת נכנסת לפורום שלנו וקוראת את כל הדברים שהולכים פה. את פשוט שחקנית מדהימה! מזל טוב על הסרט - את פשוט מלכה!

לא אומרים נורא... אומרים מאוד...!

נורא זה על משהו לא כל כך טוב ומאוד זה על משהו טוב ואי אפשר להגיד לי שרון ונורא באותו משפט אז אומרים מאוד... כי אנחנו מאוד מאוד מאוד גאים בטלי שרון!!! אז טלי... אנחנו אוהבים אותך...
אני אוהבת אותך ומעריצה אותך!!!!!! את מדהימה!

vered pop

New member
את פשוט מלכה ..... !

אין את פשוט מלכה רציני !! ואני חייבת לציין שאני חולה על הסגנון דיבור שלך חח משהו בו מצחיק אותי חח אני אוהבת
ואת שחקנית א-ד-י-ר-ה !!!!!! בהצלחה בהמשך הדרך מותק!
ורד

מזל טובבב

מזל טוב נשמה על הסרט!! רציתי לישאול אותך קודם כל איפה אפשר ליראות אותוו!! ועוד שאלהה מה את חושבת על שירי מימון המלכה איך היא הייתה באירווזיון לדעתך???

Pikachuit!

New member
את מעניינת ../images/Emo13.gif

חבל שאי אפשר להכיר אנשים כמוך באופן טבעי......

paperflowers

New member
טלייייי!!!!!!!! אוהבים אותך!!!!

את פשוט מדהימה אותי כל פעם מחדש.. כמה גרמת לנו לבכות השבוע עם המשחק המצמרר שלך...

shechterit

New member
חחחחח איזה חמודהה:)

מזל טוב על הזכייהה... ודיי אל תגידו עוד מעט נגמררר זה מלחיייץ חיחיחיחי נסחפה עם הסוגריים חחחח מצחיקה..

מיכל1082

New member
איזו מקסימה!

טלי, את שחקנית מדהימה ורק משתפרת עם הזמן... כשמשה מת עשית את דורין כל כך מרגש ועכשיו עם רננה את פשוט מתעלה על עצמך! עלי והצליחי, ותודה שנכנסת! |4ו|

היא לא משתפרת! אין לה מה להשתפר כי.

טלי שרון מ-ו-ש-ל-מ-ת-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טלי אני אוהבת אותךךךך את שחקנית מ-ד-ה-י-מ-ה-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך -דור-

טלייי את לא כלבה...

את מושלמתתתתתתתת ואני אוהבת אותך מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני מעריצה נאמבר 1 שלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את פשוט מדהימה... ובבקשה תעני לי למסר ששלחתי לך...:) אוהבת -דור-

למעלה