לבחורה יש מלא שגיאות כתיב.. אכזבה במידה מסויימת, לא? ("מרטפי"? "אותכם"? "ניהנית"? "עיניין"? ועוד..) בכל מקרה, אני מאוד אוהבת את המשחק שלה, את המראה שלה.. רק חבל שזה אף פעם לא יכול להיות מושלם.. מאיה
אז יש לה שגיאות כתיב. so what???? וחוץ מזה לא קורה לך שאת מקלידה מהר ובלי לשים לב יש לך שגיאה?? קורה לכול אחד...... היא כתבה את זה מאוחר בלילה והיא כתבה די הרבה אז מה הביג דיל אם היו לה שגיאות?? מה בגלל שהיא שחקנית וכוכבת היא חייבת להיות מושלמת?? גם אני חושבת שהיא שחקנית פצצה ומשחקת מדהים ויפה והכול אבל אני לא מצפה ממנה לשלמות של מאה אחוז....היא בסך הכול בן אדם כמו כולנו.... נ.ב לא כתבתי את ההודעה הזאת כדי לריב או משהו, סתם רציתי להבהיר נקודה.... זה הכול אז לא באתי לעצבן או משהו רק שתדעי...
חחחחח טלי לא נורא אנחנו סולחים לך ...... תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד נאהב אותך !!! את שחקנית מדהימהה ממש אבל ממש שבית את ליבינווו את מקסימהההההההההה אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד
אם הייתי עסוקה כמוך גם אני הייתי שוכחת להכנס מדי פעם לענות למעריצים אז תמשיכי כך ואגב רננה הדכאונית ממש מוציאה אותך שחקנית טובה כל הכבוד על הפרס בקאן אוהבת מאד מאד נעה