אני כזאת כלבה!

PonPon82

New member
לגבי ההודעה של טלי @@

לבחורה יש מלא שגיאות כתיב.. אכזבה במידה מסויימת, לא? ("מרטפי"? "אותכם"? "ניהנית"? "עיניין"? ועוד..) בכל מקרה, אני מאוד אוהבת את המשחק שלה, את המראה שלה.. רק חבל שזה אף פעם לא יכול להיות מושלם.. מאיה

charmedl

New member
אף אחד לא מושלם....

אז יש לה שגיאות כתיב. so what???? וחוץ מזה לא קורה לך שאת מקלידה מהר ובלי לשים לב יש לך שגיאה?? קורה לכול אחד...... היא כתבה את זה מאוחר בלילה והיא כתבה די הרבה אז מה הביג דיל אם היו לה שגיאות?? מה בגלל שהיא שחקנית וכוכבת היא חייבת להיות מושלמת?? גם אני חושבת שהיא שחקנית פצצה ומשחקת מדהים ויפה והכול אבל אני לא מצפה ממנה לשלמות של מאה אחוז....היא בסך הכול בן אדם כמו כולנו.... נ.ב לא כתבתי את ההודעה הזאת כדי לריב או משהו, סתם רציתי להבהיר נקודה.... זה הכול אז לא באתי לעצבן או משהו רק שתדעי...

ELI7766

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ראסמי ! תמיד כולם הבורים לוקחים אותם לשחקנים

ווואייי טלי ../images/Emo23.gif

חחחחח טלי לא נורא אנחנו סולחים לך ...... תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד נאהב אותך !!! את שחקנית מדהימהה ממש אבל ממש שבית את ליבינווו את מקסימהההההההההה אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד

mika95

New member
היי טלי מזל טוב על הזכייה ../images/Emo106.gif|

מעריצה גדולה ענקית עצומה שלך מיקה

כייייייייייי היאאאא פשוטט שלמותתתתת

טלייייייייייי מדהימה שכמותךךךךךךךךךךךךךךךך אוהבת אותךךךך !!!!! באמת!!!!!!!!!!!
ושוב מזללל טוב על קאןןן !!!! כמו שאני תמיד אומרת ואני תמיד יגיד את ה-
שלייייי

mika95

New member
אני לא נושמת לא נושמת זאת היא!!!!!!

טלי חולים אלייך על רננה ועל דורין בקיצור מה שאת רוצה דרך אגב את לא כלבה ואת לא נעליים את טלי שרון המושלמת והיפה

../images/Emo16.gif../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

טלי דיייייייי-די להיות מושלמתתתתתתתתת
מזל טובבבבבבבבבבב
וטרה לה לה לה לעבודה...
LOVE YOU

chen456

New member
../images/Emo47.gifחחחח...טלי את מלכה!!!../images/Emo47.gif

חחחחחחח....ושוב מזל-טוב על קאן!!!!!! ואת בכלל לא כלבה...

טלי איזה מותקק

היית ממש חמודה בגיא פינס למרות שהראו איזה שנייה ומשכו את זה עד סוף השידור!
את שחקנית ממש ממש מוכשרת ואת עושה את הדמות של רננה בצורה ממש מרגשת כ-ל ה-כ-ב-ו-ד!
יעל

reni n

New member
את לא../images/Emo163.gif

אם הייתי עסוקה כמוך גם אני הייתי שוכחת להכנס מדי פעם לענות למעריצים אז תמשיכי כך ואגב רננה הדכאונית ממש מוציאה אותך שחקנית טובה כל הכבוד על הפרס בקאן אוהבת מאד מאד נעה

זאת באמת טלי שרון?

האם זאת באמת טלי שרון? כי אם זאת את אני חושבת שאת אחת השחקניות הכי טובות בישראל !!!!!!! אהבתי גם את המשחק שלך במיכאלה....... בקיצור את שחקנית מעולה ב
קארין המעריצה מספר 1 שלך!!!!

למעלה