פילוסוף רוחני33
Well-known member
אני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים!
אתה לא ענו!אני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים!
הוא ענביםאתה לא ענו!
כמה שאתה "צנוע"...אני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים!
אתה לא ענו!
נראה לי די ברור שזאת הנחיה של מטפל ברה"נ למטופל לראות כך את הדברים/עולם. מניח שלא הנחה אותו גם לצעוק זאת מעל כל במה (ואם כן, רצוי שיחליף מטפל לענ"ד)כמה שאתה "צנוע"...
נראה לי די ברור שזאת הנחיה של מטפל ברה"נ למטופל לראות כך את הדברים...נראה לי די ברור שזאת הנחיה של מטפל ברה"נ למטופל לראות כך את הדברים/עולם. מניח שלא הנחה אותו גם לצעוק זאת מעל כל במה (ואם כן, רצוי שיחליף מטפל לענ"ד). אבל הגישה כשלעצמה לא שגויה (בהתאם לכל מקרה פרטני כמובן).
ממש לא. ה"טענות" שם היו בנוגע לשימוש באותיות משמו. לא לשום דבר אחר.כשאני כותבת משהו על מצבו של הבחור אתה בא בטענות
אכן - אדם חכם ויצירתי מאודאני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים.
לגבי כל אדם שמנסה להשפיל אותך - בהחלטאנשים מפגרים. מפגרים!
אלימות, כבר שנים מכים אותי ומתעללים בי בכפר. הסתות משותפות נגדי. אני מקווה שעכשיו המצב קצת נרגע.אכן - אדם חכם ויצירתי מאוד
לצד בעיות
לכולם יש בעיות
לגבי כל אדם שמנסה להשפיל אותך - בהחלט
מה קרה?
*בלילהאני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים!
הערה ניהולית:הגדרה לחכם?
לד. יש תסמונת אספרגר, לכן בדיקת "חוכמתו" לפי הקריטריונים המקורבים שגויה.
אם כך שיקפצו המלעיזים. אם הם מתנהגים באלימות כמובן שיש למצוא את הדרך להתמודד עם זה כדי לא להיפגע. אבל ככלל? אם אתה אכן עומד מאחורי דבריך אלו, כאמור, שיקפצו המלעיזים. בין אם התנהלותם נובעת מקנאה ובין אם מהיותם אנשים מאופי מסוים, אין כל סיבה שמשהו מדבריהם, מעשיהם (זולת באמור לעיל) או אף עצם קיומם יפריע לך בדרך כלשהי.אני כועס שמכים אותי באלימות ומתעללים בי בכפר שלי, ואני חושב שמקנאים בי שאני חכם ושונה ושרוב האנשים בעולם טיפשים. אני רוחני וחכם, העולם חומרני וטיפש. אני נלחם כדי לשפר את העולם. אמנם יש לי אספרגר, אבל אני מאוד אינטליגנטי ויוצר דברים מורכבים ומעניינים כמו שירים ושפות ולומד בהצלחה באוניברסיטה. חכם פירושו יכול להבין דברים קשים להבנה.
כאן בדיוק נכנסת החוכמה ש(לדבריך מצויה)בך. יש רצוי ויש מצוי, או אם תרצה, יש רצוי ויש כמות הזמן והאנרגיה הנכונים להשקיע במשהו. כמובן שלכתחילה מי שנוהג באלימות ראוי להיענש. בוודאי כך אם יש קורבן לאלימות זו. אך לעתים דווקא התעלמות היא הצעד הנכון יותר. לאו דווקא כלפי הנוהג באלימות, אלא מהצד של הנפגע ממנה. כל מקרה ונסיבותיו.מי שמתנהג באלימות ראוי להיענש.
לא אמרתי שתמיד נכון להתעלם. רק שיש מקרים ויש מקרים. כל אירוע/דבר בהתאם לנסיבותיו, תוך ש'האם החכם' יידע לבכר לפעמים/בהתאם לצורך את מה שראוי/כדאי על-פני מה שרצוי.אני משתדל להתעלם אבל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.