פילוסוף רוחני33
Well-known member
אני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים!
אתה לא ענו!אני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים!
הוא ענביםאתה לא ענו!
כמה שאתה "צנוע"...אני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים!
אתה לא ענו!
נראה לי די ברור שזאת הנחיה של מטפל ברה"נ למטופל לראות כך את הדברים/עולם. מניח שלא הנחה אותו גם לצעוק זאת מעל כל במה (ואם כן, רצוי שיחליף מטפל לענ"ד)כמה שאתה "צנוע"...
נראה לי די ברור שזאת הנחיה של מטפל ברה"נ למטופל לראות כך את הדברים...נראה לי די ברור שזאת הנחיה של מטפל ברה"נ למטופל לראות כך את הדברים/עולם. מניח שלא הנחה אותו גם לצעוק זאת מעל כל במה (ואם כן, רצוי שיחליף מטפל לענ"ד). אבל הגישה כשלעצמה לא שגויה (בהתאם לכל מקרה פרטני כמובן).
ממש לא. ה"טענות" שם היו בנוגע לשימוש באותיות משמו. לא לשום דבר אחר.כשאני כותבת משהו על מצבו של הבחור אתה בא בטענות
אכן - אדם חכם ויצירתי מאודאני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים.
לגבי כל אדם שמנסה להשפיל אותך - בהחלטאנשים מפגרים. מפגרים!
אלימות, כבר שנים מכים אותי ומתעללים בי בכפר. הסתות משותפות נגדי. אני מקווה שעכשיו המצב קצת נרגע.אכן - אדם חכם ויצירתי מאוד
לצד בעיות
לכולם יש בעיות
לגבי כל אדם שמנסה להשפיל אותך - בהחלט
מה קרה?
*בלילהאני חכם. אני לומד באוניברסיטה, ממציא שפות וכותב שירים. אנשים מפגרים. מפגרים!
הערה ניהולית:הגדרה לחכם?
לד. יש תסמונת אספרגר, לכן בדיקת "חוכמתו" לפי הקריטריונים המקורבים שגויה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.