אני במצוקה

2461

New member
לדעתי אתה אוהב להרגיש אומלל

אז בהצלחה תמשיך להרגיש ככה

Megie

New member
פילוסוף

אתה מבין שאתה כותב שוב ושוב, את אותה ההודעה על אותו נושא.. אני לא חושבת שאת הפתרון תקבל-אם עד היום כל הניסיונות לייעץ-לא עזרו..
אנחנו רק יכולים לחזק אותך שוב..
תיהיה חזק ותנסה למצוא את הדרך להבין שהכל מבוסס על בחירה בחיים, אתה יכול לבחור להמשיך ולכאוב ולנסות להשיג אותה ללא הצלחה וכתוצאה מכך-לסבול,
ואתה יכול לבחור להבין שאיתה זה חסר כל סיכוי ולהמשיך הלאה..להמשיך הלאה בהבנה שלהשאר במחשבות האלו-תוקע אותך במקום ומוחק לך את העתיד, אתה חי כל הזמן את אותו היום וכלום לא משתנה-אם פשוט לא תקום ותמשיך הלאה..מי שאחראי על העתיד שלך, זה שבזכותו החיים יכולים להיות טובים באמת-הוא רק אתה.

אייני

New member
מה זה אומר שאתה מחפש רוחניות?

ואיך אתה בדיוק רוצה למצוא אותה בפורום?

בנוסף - לא ברור לי. האם אתה שמח ומאושר ממצבך הנוכחי שאתה אוהב מישהי שלא אוהבת אותך?

תשובה

אני שמח שאני אוהב אותה כי היא אישה נהדרת ונעים לחשוב על מעלותיה, אבל אני עצוב שהיא לא אוהבת אותי כי אני רוצה להיות אתה בקשר ולדאוג לה וזה לא מתממש. באופן כללי אני אדם שמח, ברור שיש לי גם דברים עצובים. אני לא אומלל, יש לי חיים יפים. אני יכול להתגבר בעצמי על מה שרע לי, אבל אני רוצה שחברים שאוהבים אותי יעודדו אותי וישפרו את הרגשתי. אני מנסה לדבר עם חברים על דברים יפים כדי לא להיות עצוב שהיא לא אוהבת אותי, וכיוון שאני אוהב אותה ורוצה להיטיב לה אני יותר טוב לחברים. גם בפורום אני משתדל לעזור הרבה ולתת אהבה.

אייני

New member
השאלה שלי היא פשוטה

אם אתה חושב שמצבך הוא טוב, ואתה שמח בו - למה אתה מתלונן עליו? מדוע אנשים צריכים לעודד אותך ולשפר את הרגשתך?

ואם אתה חושב שמצבך אינו טוב - מדוע אינך משנה אותו? האם ניסית דרכים כלשהן לשנות את המצב? מדוע הן לא עבדו?

אנסה להסביר שוב

קודם-כל, אנשים לא צריכים לעודד אותי אלא אמורים בתור חברים שאוהבים כי חשוב לי שיעשו זאת. אני לא מתלונן. מצבי טוב, יש דברים שטובים לי, ויש דברים שרעים לי כמו לכל אחד. אני מספר כדי שמי שירצה יביע הזדהות וייתן לי הרגשה טובה. האהבה הזאת מעציבה אותי, ואני לא יכול להפסיק לאהוב אותה בשום דרך כי היא האהבה הכי חשובה של חיי ותמיד אמשיך לאהוב אותה. העצב ודאי יחלוף עם השנים, לאט הוא נחלש, אבל האהבה תישאר תמיד. אני רק מקווה שאצליח למצוא דרכים להקל על העצב ולהעבירו יותר מהר. בסך-הכול אני אדם שמח וחיובי.

2461

New member
צר להגיד לך שהזמן באמת מרפא

אבל אצלך זה לא יקרה.

תמשיך להגיד שאתה צודק

בכלל לא אמרתי שאני צודק

אני גם לא מנסה להגיד שאני צודק. אין לי כל עניין בצדק בנושא הזה. אני אוהב אותה וסובל מזה סבל רגשי אמתי, שאני לא יכול להתמודד אתו. רע לי, אני עצוב. אני בן-אדם, יש לי רגשות. אני לא רובוט שיכול פתאום להחליט לעשות סוויץ' ולהעלים את כל הסבל והצער. הזמן לא ריפא, הלוואי שהיה מרפא. אולי ירפא בעתיד. אני לא אשם שאני אוהב אותה כל-כך חזק, האהבה הזאת הגיעה לחיי ממקום לא צפוי וחדרה למקומות הכי עמוקים בנפשי ובנשמתי. אני עובר געגועים עצומים אליה, כל יום אני מסתכל בתמונתה. אתמול ישבתי כל הלילה וחיפשתי באינטרנט צירופי שמות שמכילים את שמה ואת שם משפחתה כדי להיזכר בה. כשאני רק רואה את אותיות שמה במקרה אני מרגיש שקראתי את השם המפורש בתורה. כתבתי את שמה עם ברכה בעמוד הראשון של התנ"ך ושל ספר שירי ביאליק. כתבתי עליה סיפורים ושירים. הכנתי קובץ מיוחד עם שמה. אפשר קצת כבוד?

2461

New member
איך אתה רוצה שיכבדו אותך

אם אתה לא מכבד אותה? מה אתה חושב שכל האובססיה הזו אליה זה כבוד??
להפך! זו הטרדה פשוטו כמשמעו. ושיהיה לך אכפת ממנה , אז תדע פשוט לתת לה ללכת ולהמשיך הלאה.

זאת לא אובססיה

מעשה ההטרדה היה אובססיבי, והפסקתי אותו. המניעים הרגשיים אינם אובססיביים, הרגש הוא אהבה אמתית וחזקה. לפעמים אני לא יודע לא להטריד כשקשר חשוב לי, והקשר הזה היה מאז ועד היום חשוב לי מאד מאד.

אני מצטער על מה שעשיתי לה

איך יכולתי? אישה כל-כך מופלאה וודאי הרסתי את חייה בטיפשותי. לו הייתי יותר עדין אתה אולי היינו שומרים איזשהו קשר, עכשיו היא לא רוצה לשמוע ממני מלה ואין סיכוי. התנצלתי שוב ושוב כל הזמן הזה והתחננתי שתסלח לי ותסכים לפחות לאיזושהי תקשורת מינימלית אתי, לפחות לדבר אתי על האפשרות שנהיה בקשר. כל-כך קשה לי, אני כל-כך זקוק לאהבה אתה. אני מרגיש מאד בבירור שזאת האישה של חיי.

2461

New member
הנה בבקשה תראה איך אתה מתנגד

שוב ושוב לראות את האמת ? אתה באמת באמת לא מבין אחרי כל התגובות פה כולל של מנהלי הפורום שאתה אובססיבי ומטריד? יכול להיות שאתה רוצה ליצור פרובוקציות בכוונה?
כי אם כן תגיד, לא אקח אותך ברצינות.
אבל אחי, יאללה צא מזה, תפסיק כבר להגיד כמה שאתה אוהב אותה כי זה כבר לא מעניין פה אף אחד ואף מעיק.

דיברתי על חיפוש רוחניות

הזכרתי את זה כמה פעמים עכשיו, ולא התייחסו. אתם יכולים לענות לנושא של חיפוש רוחניות ולא של האהבה הזאת. זה מתקשר.

אייני

New member
אני מצטער, אני לא מבין.

לא ברור לי איך מישהו יכול להגיד "המצב שלי טוב" ו"ההרגשה שלי לא טובה" באותו הזמן. הרגשה היא פונקציה של מצב. במצב רע - אתה תרגיש רע. במצב טוב - אתה תרגיש טוב. אם אתה מרגיש רע במצב טוב - כנראה שעליך לפנות לפסיכולוג או לעזרה רצינית יותר. ייתכן שאתה פשוט חווה דיכאון קלאסי. (אני מתכוון כמובן לדיכאון במובנו הפסיכולוגי ולא במובנו הרגיל של "מצברוח רע").

למעלה