אני במצוקה

sani48

New member
הייי

אתה באמת רוצה להיות בן אדם יותר רוחני?כי אם כן,אז אני מציע לך להתחיל להיות פתוח יותר לדברים חדשים,אתה כל הזמן מקשיב בעיקר לעצמך,ומאוד מקובע,אנשים רוחנים תמיד פתוחים לדברים חדשים,ורוצים ללמוד עוד ועוד(לגלות משמעויות חדשות לחיים),אתה לעומת זה רואה הכול כשחור ולבן,ולכן גם כל התשובות שלך כימעט זהות אחת לשניייה,ברגע שתבין את זה,יהיה לך גם יותר קל להמשיך הלאה,ולהשאיר את הבחורה הזו רחוק מאחורה(זה לא אומר שאתה צריך למחוק את הזכרונות ממנה,אבל זה אומר שאתה תיהיה פתוח מספיק בשביל להבין,שיש סיכוי גדול(שזה הרב תלוי בך בעצם) שיום אחד תכיר מישהי שתאהב הרבה יותר(מכל הבחינות)כמובן שגם על זה בטח תיהיה לך תגובה בסגנון-לא נכון/לא חושב וכו

תודה על התגובה ותגובתי:

אני לא מקובע, אני אמן בנשמתי עם חשיבה מופשטת והרבה מוכנות לרעיונות חדשים. אני פשוט מרוכז מדי בעצמי ואני שכלי מדי בהתבטאותי. אי-אפשר לדעת איזו אישה אמצא בעתיד ומה ארגיש אליה, אבל מה שאני יודע שאת האישה הזאת שהכרתי פעם אני אוהב אהבה עצומה ברמה הרבה יותר חזקה מכל אישה אחרת שהכרתי בחיים, ולכן אני מרגיש מאד חזק בתוכי כבר הרבה זמן שהיא האישה של חיי. להגיד שאמצא אחרת זאת לא תמיכה טובה, אני אוהב אותה והאהבה הזאת משפיעה עלי כי היא קיימת בי ולא אוכל להתכחש לה.

sani48

New member
אתה לא צריך

להתכחש לאהבה שיש לך אליה,אתה רק צריך להיות פתוח לאהבות חדשות

sani48

New member
אז כניראה

שכל הבחורות שהייתה איתן עד עכשיו,לא היו מספיק מתאימות לך,אחרת כבר מזמן הייתה מישתחרר ממנה,ברגע שתגיע האחת,אתה תבין על מה אני מדבר,לבנתיים תשתדל רק לחזק את האמונה שלך,תיהיה יותר אופטימי,ועל תבוא בדעה מקובעת מראש שהיא מלכת העולם ואין כמוה

תודה זאת לא דעה מקובעת מראש

זאת הרגשה. אני באמת מאד מאד אוהב אותה. רע לי עם זה שהיא לא רוצה אתי קשר. אני שומר להיות תמיד אדם חיובי.

את לא יודעת איזו אישה נהדרת זאת

כל-כך עדינה וחמודה ומלאת רגשות, ברגע שהיא מתחילה לדבר אליך אתה מרגיש שאישיותה פורצת ושופעת מתוכה במין יופי עצום ואמתי וממלאת אותך בהתרגשות עמוקה מאד. מרגישים שאפשר להיסחף עד אינסוף עם ההשפעות היפות והמענגות של אופייה והתנהגויותיה. זה משהו נדיר שאין כמותו בשום מקום בעולם ואולי ביקום. האהבה אליה יוצרת בי המון רגשות דאגה וחמלה אליה כמו אב לבתו ואני מוכן לתת לה את כל עולמי. היא ממלאת בי את כל היקום התודעתי והנפשי.

qween6

New member
פילוסוף

מבינה אותך,אבל אין לך הרבה ברירות.
אם ניסית עמה והיא סרבה תתנחם בעובדה שאת שלך עשית.
ניסית וכנראה היא לא המיועדת.
התחושה קשה אך,אתה חייב להמשיך הלאה ,להכיר לאהוב ולהיות נאהב עי" מישהי שתעניק לך חיים אמיתיים.הזמן רץ וטס,לצערי ואינו חוזר.
תנצל את הזמן לטובתך.
קשה לשכוח,זה ברור,היא תמיד תהיה בליבך,אבל תדאג לעתיד שלך. אם לא תעשה זאת אף אדם לא יעשה זאת עבורך.

sani48

New member
אתה לא צריך לדעת

אם היא האחת שהכי מתאימה לך,כי היא כבר נשואה וזה לא רלוונטי בכלל

זה כן לעניין

כי כיוון שאני אוהב אותה, אני רוצה להיות אתה ככל שיותר. אמנם אני מקווה להתחתן אתה כי אז אהיה אתה הכי הרבה והכי קרוב, אבל אני מקווה גם שלפחות תסכים להתיידד אתי או לדבר אתי לפעמים וגם לזה היא לא מסכימה ואני מתגעגע אליה ולאופייה הטוב והנעים. ככל שאהיה אתה בקשר יותר קרוב וחזק, יהיה לי יותר טוב.

sani48

New member
אז תמשיך לקוות

אבל זה לא יקרה,והיא הרי אמרה לך כבר שבעלה עצבני עליך,אז כדאי גם שלא תנסה יותר כלום חח

נכון

בוודאי שלא אנסה כי גם אסור. ברצון וברגשות קשה לשלוט. הסיכוי היחיד המועט מאד שפעם נהיה באותה מסגרת כמו אוניברסיטה, ואז ייוצר קשר. אבל אסור לצפות לזה כי זה לא מעשי. חבל, יכולתי לדבר אתה בטיפול על דברים מעניינים ואישיים ולו הייתי יותר עדין אתה אולי הייתה שומרת אתי קשר.

2461

New member
דיי דייי דייי תפסיק כבר להגיד

שאתה אוהב אותה והיא לא רוצה אותך!!! לא נמאס לך????????

זה מאד חשוב לי

אני מאד מאד אוהב אותה, אהבה מיוחדת, לא סתם אוהב. זה הרגש הכי חזק שהרגשתי בחיים, רגש עצום שמשפיע עלי מאד חזק. היא חשובה לי. חשוב לי להיות אתה במערכת-יחסים חזקה וקרובה, אני רוצה לדאוג לה ולהעניק לה מעצמי, ואני מאד שמח שאני אוהב אותה אבל מאד עצוב שהיא לא אוהבת אותי וזה רגש חזק מאד אצלי. זה גם משפיע על יחסי-האנוש שלי כי אני נהיה יותר רוחני ונותן אהבה ורגש לחברים בזכות אהבתי אליה. תודה לקווין על התמיכה.

qween6

New member
פילוסוף

שמחה לעזור,אבל אני לא תומכת בזה שתשאר במצב הזה ,תקרא טוב את הצעתי אינני שופטת אותך,מבינה, אבל תחפש חיים חדשים,האחת שלך תגיע ותחווה אהבה הדדית לה אתה ראוי.

אין ספק שאמצא אהבה חזקה מאד

אבל האחת הכי מתאימה לי בעולם היא זאת שעבדה בשבילי לפני 20 שנה, ותמיד אוהב אותה מאד. אהבתי אליה משפיעה על כל חיי ועל כל יחסיי עם אנשים. תמיד אזכור אותה לטובה.

למעלה