בטח חמודה, הכל פה בלוף אחד גדול.
זה מתחיל מזה, שהחברה פה בטוחים שהם "רצו" לבדוק, וחשבו אוביקטיבית, ואני שואל אותך, מי שרוצה, אבל באמת רוצה לבדוק האים ה´ לא עוזר לו, אלא מה, בודאי שהם לא בדקו, והם שקרנים. את מבינה אחותי? בטח, רק הדתיים החרדיים שבניהם, הליטאיים שבניהם, השכניקים שבניהם, והפונוביצרס שבניהם, רק הם שווים, הם כמהאלפי משפחות הם שווים. למה, החוכמה מהם, בכלל, תיראי איך היהודים חכמים, מה סתם אלוהים נתן להם שכל? לאאאא לא יכול להיות, הם כנראה הגזע הנבחר. אני לדוגמא, מאמין באלוהים, אבל אני קצת שונא אותו, ברוגז איתו, למה הוא ברא אנשים כמוך? למה? מה עשו לו שאר האנשים. אנחנו מתלבטים? את האמת, אבל עם כל הלב.מי מתלבט אנחנו או אתם? מי מתלבט אני, שגם אם יהיה פה ספר תורה, אין לי שום בעיה להשתין עליו (אם לא שיש לי כבוד לאנשיםשמכבדים אותו. ואם היה בא אלי משה רבינו בכבודו ובעצמו, קורע את הים מול עיני, הייתי בועט לו בביצים, והייתי אומר לו, מנייק, סוטה, איזה תורה כתבת בן זונה, על מי אתה עובד, הייתי שואג לעברו, רוצח אתה התיחדת עכשיו עם אלוהים והוא אמר לך לעשות טבח בעם ישראל? אלוהים אמר לך להרוג את המקושש אני שונא אותו בדיוק כמו היטלר, הוא היה היטלר מס´ 1 הוא הרג עשרות עשרות של אנשים, הוא ותלמידיו, במלחמות, הם היו הורגים נשים וילדים, הבני זונות חושבים מגיע להם הכל. את יודעת מה את גורמת לי עכשיו? להתבייש בזה שאני יהודי. כן להתבייש ומי שלא נאה לו שילך להזדיין, בושה להיות בן לאומה שאבות מיסדיה (בהנחה שהכל אמת, לדברייך) היו רוצחים. מותק, אני מכיר את התורה טוב, אני את אברהם אבינו מכיר לא רק מהסיפורים היפים עליו, אני מכיר את אברהם הפנטזיונר, שבגלל חלום, הוא רוצח את בנו, אברהם הבן זונה שזורק את הילד שלו (ישמעל) למדבר עם כד מיים ביודעו שהוא ימות. נראה לך שיש לי כבוד אליו, את נותנת לי את הגופה שלו אני בועט לו בראש. למה אני חותר בכל זה - לדבר אחד. אני מתלבט? את לעומתי כן מתלבטת כל הדתיים החושבים, יודעים עמוק בלב פנימה, שיש סיכוי שהם הולכים לאכול אותה ובגדול, מותק, אני בא מבפנים, אני יודע מה זה הירהורי כפירה של ישיבע בוחר, אני יודע שלחילוניים הם אומרים אנחנו בטוחים, אבל לי, לפני שהתפרסם רישעי, הם היו מספרים על הירהורי כפירה. לי, אין הירהורי כפירה, בדיוק כמו שאת בזה ומואסת לנצרות ולאיסלם, אני ליהדות, ואולי יותר מזה. זהו עכשיו איך אני ילך למסיבה? עצבני?