אני-אתה-ואת

ofekido

New member
אינ חושבת שאני בר רפאלי??..

סליחה?! אני לא חשה ת'עצמי ותופסת מעצמי יותר מידי... ונראה לי שקורל יכולה להסתדר בעצמ הוהיא לא צכירה שאתם תעזרו לה...

13daniel13

New member
קורל היא אני, אני היא קורל!!

אז כשאת אומרת לה משהו, זה מופנה גם אליי.

ofekido

New member
חעחעחעחעחע

הצלחת להצחיק אותי... עלק לי אני היא קורל וקורל היא אני שתי מכוערת!

ofekido

New member
אמאשלי מכוערת?!

יאללה סך הכל אמרתי את דעתי ואת ישר קופצת אליי בכלל לא פניתי אלייך אני דיברתי עם קורל אז למה את מתערבת האא?? ראסמי אני לא מבינה את הבנות בפורום...

ofekido

New member
לא זה מעצבן שכולכם תופסים ממנה...

כיאלו מה אתה תופסים ממנה??. בפורום הזה יש ילדות פי 1000 יותר יפות מקורל!!

מייבלG

New member
../images/Emo66.gif כנסו כולכם!!

מה יש לכם?? אין לכם משהו אחר לעשות חוץ מלהעליב ילדים אחרים!!?? כל אחד והמראה שלו! למה אתם רבים!? בסוף כולם פה יהיו ברוגז עם מישהו, ואז מה?! לא נסכים לדבר אחד עם השני!? למה אתם לא יכולים להתנהג בהתאם לגיל שלכם!!!??? נ.ב- מי שמנסה להגן על קורל או על מישהו אחר, אתם לא אמורים להחזיר קללות!

ofekido

New member
מה את משחקת אותה ילדה טובה...

למה את סתם מתערבת במה שאת לא קשורה??.. עכשיו זה רק גורם לריב עם יותר ילדים...

ofekido

New member
זאת בת לא בן!!!!

ofekido

New member
אמאשך זונה!!

מה את מתערבת בכללל??.. מישהו שאל את דעתך??.. מישהו פנה אלייך??..

מיקוש6

New member
נאמ.אני../images/Emo9.gif

טוב,אז נמנמ... אני מיכה (מיכל אבל תקראו לי מיכה. כי אני מוסיפה ה' לכול אחד.מורן-מורה,מעיין-מיה,שני-שולה,סתיו-סתיה,גיל-גילה וכו" XD) נאמ...אני מחור ושמו לוד. ואני מניחה שאין כאן אנשים מלוד ]= אכן עצוב. אני אוהבת לצייר על היד [= אממ... התמונה מהיום-אני וחברתי איך להגיד-השתגענו XD אני מצד שמאל. אני יודעת מה אתם חושבים-הו הכיעור/הפיגור. חח הייתה גם תמונה שאני הייתי כאילו חונקת אותה אבל באמת חנקתי אותה XD לא משנה.. בקיצור-תיזהרו ממני. הסנפתי חתימה של ג'רארד וואי.מקורית (=

למעלה