אני-אתה-ואת

אחמ.. אחמ.. גברת מיכה..

קודם כל י'חתיכת סדיסטית! היא חנקה אותי באמת ]=== בכל אופן.. חח היה בהחלט נחמד.. והיו תמונות טובות.. רק שמיכה האדיוטית קפצה כדי שאני אעה לה קיבבוס ונפלתי XDDDD הייתה לנו תמונה אחת על הרצפה כזה קרועות מצחוק אבל מיכה הגאון מחקה אותה!

ח..חת..חתימה מקורית? O:::../images/Emo129.gif

אני לא מאמינה. היית בהופעה שלהם או משהו? O:

מיקוש6

New member
חח ידיד שלי D:

חח הוא היה עם אחיו בחופש ויש לו חתימה שהסנפתי XD ובחופש הוא עוד פעם טס והפעם יביא לי חתימות של כוווולם! איזה כיף לי[=

ס'כיף לך.^^../images/Emo129.gif

אם אי פעם תרגישי צורך עז לשתף אותנו בחתימה זו, ולסרוק אותה, הרי מעשה זה יהיה מבורך. D=

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifME:)

שיר, בת 12 וחצי, נמצאת בפורום חצי שנה וקצת, משחקת בסימס שנה. אוהבת לנגן בפסנתר[שנה שישית
], לצייר פרצופים ולהגיב בבלוגים. יש לי סימס2 בסיס ותוספת יחידה בשם פתוחים לעסקים, ובקרוב גם חיי לילה וכניראה עונות. בתמונה אני עם החתולה שלי לילה[לוליקD:] שנמצאת אצלי מאז שהיא הייתה גורה והיא כבר בת 8[שנים, לא חודשים]
[אני גם מבקשת מכם להתעלם מהעובדה שאני ניראת כמו מסוממת, זה לא באשמתי].

MorSims

New member
חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifDD:../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif../images/Emo170.gif

אוקיי אז..../images/Emo60.gif

אני הילה, היל, גבעה, משבאלכם. 13.9, ראשון לציון, כיתה ח'. (מרגיש לי כמו שין XD) יש לי ילד מנעים, כמה מדניאל ויותר מדי מקורל. אני אוהבת לכתוב, לשיר (יש כמה מוזרים שאפילו אומרים שאני עושה את זה טוב) ולנגן בגיטרה החטובה והחושנית שלי הידועה בשם גיטרושקע, לצייר. שחקנית גאה. שונאת את המורה שלי למדעים. לראות אותי אתם לא תזכו, אבל ממילא החשובים שביניכם ראו אותי.

../images/Emo45.gif וגם מיכל בובקט ושיר אריס../images/Emo60.gif

אבל יש גם הרבה שראו תמונה.
למשל, נעים הפוחלץ.

אני ^.^

אני נילי, בת 13 מהמרכז. נעים להכיר
בעע, אני שונאת לראות את עצמי בתמונות. דימוי עצמי נמוך מדי

Red Ninja

New member
אני

שמוליק, 17, מרכז אין הרבה מה לספר על עצמי.. <אבל הוספתי תמונה
>

למעלה