אני-אתה-ואת

13daniel13

New member
ב'ואנה!

שאני לא אבוא ואסרס אותך!! תז'הרי ממני למה אני, אני אביא את כל השכונה עלייך!! את לא תדעי מאיפה זה בא לך!! יאללה לכי תחפשי מי ינענע אותך, פרחה.

sims2sick

New member
מותק הצלחת להצחיק../images/Emo6.gif

עלק שאני לא יביא עליך את כל השכונהה פ'חחחחחחחחח לכי לכי חפפשששששי מכוווערת
אולי אני יכולה להביא עלייך מטומטמת לכי לכי ללמוד י'חננית תקראי סיפור כניראה מצ'עממם לך שאת מגינה על ילדה כל כך מכווווערת ואני אומרת רק ת'אמת כולה אמרתי את דעתי את ישר תוקפפת !@ מגעעעעעעעעעיל והפסים המזויפים שלה . חשה שהיא יפה דופקת פוזות דומה לרגל של הברווז . לא , בעצם הוא יותר יפה ממנה

13daniel13

New member
אם לא הבנת, הייתי צינית בנוגע לשכונה.

אני תוקפת?! "לכי לכי חפשי חיפושיות י'כאפפפפפות" לכי תקפצי מגג.

sims2sick

New member
למה לא ? חיפושיות הם קופי היא

ואני שונאת חיפושיות וכל החרקים המגעילים האלוו \: ואני לא יקפוץ מהגג בשביל ילדה כמווך
שמעיייי אני כולה אמרתי שהיא מכוערת ואת קופצת כמו ארנבת וחושבת שאם תגיני עליה אז היא תתפוס ממך שאת חברה טובה שלה . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תיראי על מה את רבה איתי על כמה שהיא מכוערררררררת תסתכלי עליה טוווב ! מה את סתוממה ?! תיראי כמה שהיא מכוערתת . אני ממש ממש ממש ממש לא אהבתי ת'יופי שלה . אז קורל מותק תחסכי לנו . ופעם הבאה אל תשלחי תמונה [;

Fall Out Liel

New member
אוייי הקנאה של אנשים, תתמודדי עם זה!!

את מכוערת היא יפה, את סתומה ומפגרת, היא חכמה ומתוקה. את מסריחה ועלובה והיא מקובלת ואהובה. DILL WITH THIS!

shakedRoll

New member
חחח סתמי .

אולי לדעתך היא לא יפה ובלה בלה בלה .. ת'אמת ? אין לך זכות דיבוור בכלל !@ ודדדדדי לקנאוווווות מושפעת חחבל :\ קורל את יפה

ofekido

New member
אופסי!!

בטעות שירשריתי את זה עלייך אני מסכימה עם :sims2sick קורל את הכי כאפות!

simsimit

New member
ואת הכי פקאצה יא מושפעת../images/Emo192.gif

איכככ תראו מי שמדברת, את נראית כמו פרה מתה במדבר, שמשאית זבל עלתה עליה, את דומה לבצל מבושל יא חתיכת אמבה שכמותך!

13daniel13

New member
כן!

עם קורל מכוערת, את הילדה הכי חכמה בעולם. ומה שמוכיח שקורל יפה.

ofekido

New member
תסתמי את הפה שלך!!!

קורל מכוערת... אבל את מלכת היופי הבאה!!...(בציניות)

Fall Out Liel

New member
אם קורל מכוערת ואת לא יותר טובה ממנה אז..

מה זה עושה אותך? תפסיקי לחשוב שאת בר רפאלי! הקו דמיון בין שתיכן ובכלל, קו הדמיון בינך לבין יופי פשוט רחוק אחד מהשני, זה כמו מים ושמן, לא הולכים ביחד..

למעלה