אהא אהא.. מחפשת תגובות בונות איך לשפר את המצב שלי[אהם אני בתאל.14.מהרצליה.ילדה מסכנה.בעלת מוח של ציפור.ובעלת פוני כחול] ברגע זה אני יושבת על דניאל.. ומכווצת את התחת =O
ותאמיני לי שזה בצפר ממש נחמד!@#$% הוא בצפר שממש משקיע..!! ואת אפילו יכולה לראות בזאת שהשומרים לא נותנים להכנס לסתם ילדים שהם לא מכירים ודורשים תעודת זהות לאנשים בשביל להכנס.. זה אומר ששומרים על בטחון הילדים אז תסלחי לי... אמנם החוק הזה בבצפר ממש דפקטי.. אבל זה בצפר ממש טוב
אהא... ולך יש מוח של פיזדה דניאל "=.= ולהיא שמעלייך.. באסה לך.. =| איזה בצפר חרא =O ^___________________________________^ קבלו תמונה נורמלית ^^. OMG!@#$%^ זה עם הילד אימו!!!! לאאא לאאא תקנאוו [NOT]
dude... שמעי.. xDDDD אני פאקינג פעם ראשונה פה... ושרשמתי את מה שרשמתי בבית שלך והעלתי את התמונה המזעזעת שלי שאני מוציאה לשוןן זה היה פאקינג בצחוק xDDDD אז בעקרון... מה לי ולפה? =] אבל נראה פורום חמדמד שאני אשאר בו ^^ [[אהם ואציק לילדים כמו שאני תמיד עושה]]
צוף, בת 14 וחצי מקציר! אוהבת לעשות סרטים בסימס, לצייר, לשיר, לכתוב שירים ולכתוב סרטים. המורה שלי אומרת שיש לי כישרון בזה.. תתעלמו מהפוזה, חבר שלי צלם אותי לכיף..