אמ..היי^^;

Mr MAG

New member
עדיף לנסות

לנגן כמו ימנית. יש הרבה שמאליים שמנגנםי כמו ימניים וזה פשוט יותר נוח בעתיד כי קל יותר להשיג גיטרה, כי אפשר לנגן על גיטרות של אחרים... אם לא תוכלי, בקלאסית מספיק רק להפוך את הסדר של המיתרים, בחשמליות כבר צריך גיטרה מיוחדת והן באמת יותר יקרות אבל בעיקר קשות להשגה בארץ.

oneman2

New member
2+

ולמעשה גם 3+, גם אני וגם המורה שלי שמאליים, שנינו מנגנים רגיל ונהנים מאוד (אני יכול גם להעיד שהמורה של הוא- טותח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11)

musician39

New member
הי. לעולם אין מאוחר מדי!!

אני בן 39+ וזה עתה התחלתי ללמוד תופים. ואין לי כל כוונה להפסיק!!- אוהב את זה מאדדדדדדדד אז לכי על זה ושיהיה לך בהצלחה!!

Amiram_e

New member
אני הייתי ממליץ בכל זאת על שמאלית

בתור ימני ששבר בספטמבר האחרון את הזרת השמאלית,ברכיבה על אופניים, קשה אפילו לדמיין מצב שאהפוך את כיוון הנגינה. כל אחד רגיל לכיוון שלו. מדוע להתפשר? את תצטרכי להתמודד גם עם כלי קשה וגם עם שינוי בהרגלים. מדוע צריך את זה? מה ההבדל במחיר בין גיטרה שמאלית לימנית?

last day

New member
תודה רבה לכל העונים ^_^

אם לא התרגלתי אז לא תהיה לי בעיה לנגן בצד ימין D:?

Octavarium

New member
יכול להיות שכן...

אבל סביר להניח שתצליחי להתרגל... השאלה היא בהבדל בין הידיים שלך... זה אינדיווידואלי... יש שמאליים שלא מצליחים להתחיל ללמוד כמו ימניים... ויש לי כמה חברים שמאליים שלמדו כמו ימניים ומנגנים יפה מאוד

Amiram_e

New member
היא לא רגילה לנגן עדיין

אבל היא שמאלית. זה לא אומר שיהיה לה יותר קשה ללמנוד לנגן בצד הנגדי? מדוע להקשות? גם ככה זה כלי שקשה ללמוד. כמה חוסכים עם גיטרה

doc monti

New member
לא בהכרח

אנשים שכותבים בשמאל אינם בהכרח שמאליים במלוא מובן המילה. למעשה, רק 20% מהאנשים שכותבים בשמאל הם "באמת" שמאליים (ואני מתכוון לכך שהאונה הדומיננטית, זו המכילה את מרכזי השפה היא ימנית אצלם), השאר הורגלו לכתוב בשמאל אך הם למעשה ימניים מכל שאר הבחינות. ניתן לבדוק את זה ע"י תפיסת כדור אינסטינקטיבית. ובנימה אישית, זה די קשה למצוא חשמלית שמאלית טובה, בטח ובטח בארץ. מילא קלאסית או אקוסטית, בהן רק צריך להחליף נאט.

Mr Boggy Man

New member
זקנה!

הנדריקס התחיל לנגן כשהוא היה בן 14. כך גם סאטריאני. פייג' בגיל 12, שזה לא רחוק ממך וסלאש התחיל בכלל בגיל 15. מישהו יודע מתי התחיל סינגולדה לנגן? לצערך הגדולים באמת התחילו באמת מוקדם לנגן. אבל מי אמר שאי אפשר לשנות את זה?

Mr Boggy Man

New member
היה לי קשה לשים את ווס מונטגומרי

ברשימה כי הוא פשוט לא גיטריסט אדיר. הוא מוזיקאי אדיר.

Adidason326655

New member
גיטריסט אדיר זה לא בהכרח וירטואוז.

ווס מונטגומרי הוא מוסיקאי גיטריסט אדיר.

loomer4

New member
מה הקשר לוירטואוז?

וזה בהחלט מה שאמרתי, ווס מוטנגומרי הוא גיטריסט אדיר (וגם מוזיקאי אדיר).

למעלה