אמ..היי^^;

last day

New member
אמ..היי^^;

אני לא אחפור יותר מידי.או לפחות אנסה
שלום! שמי דנילא ואני בת 16 וחצי... אני מעוניינת להתחיל ללמוד גיטרה, להתחיל עם קלאסית ואלוהים גדול. אני רוצה ללמוד בלי מורה, מפאת חוסר בכסף =\ האם אוכל להגיע לרמות סיברות דרך לימוד עצמי? ואם זה גיל מאוחר מידי ללמוד לנגן בגיטרה? תודה לעונים!

Amiram_e

New member
גיל מאוחר???? תרשי לי לצחוק

אני בן 39. התחלתי ללמוד גיטרה קלאסית לפני חמש שנים. מה ההגדרה למאוחר בלהתחיל ללמוד כלי? זה נכון, שנגנים מקצועיים בקונצרטים מתחילים מוקדם יותר, אבל גם זה לא מאוחר. תלוי בכישרון. אבל לתחביב? אין גיל להתחיל.

צולעע

New member
גיל מאוחר זה לא...ואני לומד לבד

כבר משהו כמו חצי שנה ואני עכשיו מתאמן על הגשרים וכל השטויות האלה...יכול להיות אני ילך מתישהו למורה כדי להתקדם יותר...

RoieL

New member
מתאמן על הגשרים?

מתאמן על טיונומטיק? או על קאפו?
מה ז"א "גשרים"?

צולעע

New member
חח לא יודע איך קוראים לזה...

BM..GM וכל החרא הזה...כאילו מה שציינתי זה אקורדים קלים אבל אני מדבר על כל מה שודמה חלזה..

RoieL

New member
barre

עם E עגולה ומגניבה כזו. בארה. זה קאפו שהיד עושה.

last day

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

יש לי יותר מידי תחביבים על הראש
בשביל מורה פרטי. אני יודעת שאני אשקיע בלימוד עצמי, כי מה שאני אוהבת אני משקיעה, הבעיה אם אפשר להגיע לרמות טובות דרך לימוד עצמי וגיטרה ב200 שקל ?

Amiram_e

New member
בהחלט שכן

כישרון לא תלוי בסוג הגיטרה. גיטרה טובה זה פינוק, נוחות. בנושא לימוד עצמי זה תלוי בכמה מרכיבים: משמעת עצמית עניין - מי שלומד לבד צריך לדאוג שכל הזמן יהיה לו חומר מעניין. בקרה - ללא הדרכה קשה יותר לתקן טעויות. בכל מקרה, אני בטוח שמי שיש לו כישרון יצליח. אני אישית חושב שלימוד עצמי מגביל באיזה שלב. התנסיתי בזה שהייתי בגילך. פשוט הפסקתי לנגן אחרי שנתיים מרוב שיעמום.

last day

New member
נכון שזה מגביל

אולי אחסוף עכשיו ובחופש הגדול אוכל לעשות כמה שיעורים שיכוונו אותי

לא מאוחר בכלללל,מה קרה לך?

אני התחלתי רק לאחרונה ואני בת 25. מקווה שזה מעודד אותך...יש לי עוד שלוש חברות שהתחילו גם כן בגילאי 24-26. אגב, בדיוק התחלתי גם להתבעס על זה שלא התחלתי בצורה רצינית ממתי שקנו לי את הגיטרה (גיל 14!!!גאד!) אני אשכרה יכולתי להופיע באיצטדיונים אם הייתי מנגנת כבר 11 שנה!

Amiram_e

New member
לטיפטיפונית היקרה../images/Emo201.gif

תאמיני לי אין נגן שמחשבה זו לא עוברת במוחו. אני גם ניגנתי בלהקה בגיל 16 על חשמלית. אחרי שנתיים הפסקתי. בגיל 34 התחלתי קלאסי ואני מתעניין רק בזה. אני כל הזמנן מסתכל על חברה צעירים שהתחילו בגיל צעיר במקנא במרכאות שהם יהיו מעולים שיגיעו לגיל שלי. הבעיה היא את לא יכולה לדעת אם בגיל צעיר יותר היית בשלה להיות רצינית. אולי רק עכשיו את בוגרת מספיק על מנת להעריך את זה. אז בקיצור, להמשיך להתאמן. אני תמיד אומר לעצמי שכשאהיה בפנסיה אנגן ממש טוב לכל הזקנים בבית האבות.

חחחחחחחחח

תראה, תמיד אפשר להאשים את ההורים שלא דחפו את הילד שלהם לאיזה חוג נגינה,לא? אתה לפחות הגעת לגיל 34 אחרי שניגנת שנתיים על חשמלית (שאגב, מלהיבה אותי יותר מקלאסית אם לומר את האמת). אצלי הגיטרה שכבה והעלתה אבק וחלודה במשך 11 שנים!!! בכיתה ט' קיבלתי אותה ממהורים מתנה ,ניסיתי קצת ללמוד עצמאית אבל בגיל כזה אם אין את הדרייב או את המורה או את המסגרת שמחייבת אותך ללמוד,אז קל לשכוח מזה . אצלי זה היה ככה בכל אופן וחבל לי. אני אשכרה ממש מתבעסת שלא התחלתי בגיל 14 , זה ברור לי שהייתי מגיעה לרמה מאוד גבוהה אם הייתי מנגנת כבר 10 שנים...

Mr MAG

New member
צודק לגמרי

אני התחלתי בתחילת התיכון, משהו שכמובן נחשב יחסית מאוחר לעומת בת דודה שלי לדוגמה שלומדת פסנתר מאז גן הילדים, אך הבנתי שאין לי סיבה להצטער על זה כי התחלתי אך ורק מתו ךרצון שלי ושאיפה שלי לדעת לנגן ללא כל דחיפה מההורים, ללא מסגרת מסוימת של למידה, פשוט נפל עלי החשק לנגן. בלי החשק הזה לא הייתי מגיע לשום מקום אם הייתי מתחיל קודם, סביר להניח שלא הייתי אוהב את הנגינה כמו שאני אוהב היום כי זה מה שקורה כשעושים משהו מתוך אילוץ, את הדוגמה הנ"ל אני רואה על בת-הדודה הנ"ל שכיום, תתחמק מלנגן בכל הזדמנות.

DirtySpirit

New member
הממ

עדיף מאוחר מאשר אף פעם.. [וכן, ממני זה לא בדיוק אמור לבוא. $: אבל בכל זאת.]

last day

New member
ושאלה אחרונה ^^;

אני שמאלית, והבנתי שיש גיטרות מיוחדות לשמאלים0 והן יותק יקרות, אז הזמנתי גיטרה רגילה וכבר אמצא מישהו שיהפוך לי את המיתרים. אבל הסתכלתי באתר ללימוד גיטרה, והיה כתוב שזה לא משנה אם אתה ימני או שמאלי => מנגנים כמו ימני. אז מה אתם אומרים
?

צולעע

New member
אם זה קלאסית צריכים להחליף

את המיתרים...כאילו את המיתר הראשון במקום המיתר האחרון והמיתר השני במקום החמישי והשלישי במקום הרביעי...

last day

New member
תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

אבל אם אני שמאלית אני יכולה ללמוד כמו ימנית? או שעדיף שאחליף?

למעלה