שבלי הנדריקס לא היה פטרוצ'י, G3 (שזה הדבר הכי מגעיל ששמעתי מסטריאני בחיים שלי) או בכלל כל גיטריסט חשמלי במתכונת של היום. שום דבר לא היה קורה בלי הנדריקס- הדבר הכי כבד שהיית שומע היה האנימלס או הקינקס... שהיום נשמעים כמו פופ לנערים מתבגרים ליד המטאל או הדבר-הזה-שG3-עושים.
לוויכוח מגוחך כזה. זה ברור שהכל עניין של טעם. ולומר ש"פטרוצ'י וG3" לא היו מתקיימים בלי הנדריקס זה בדיחה. אתה באמת מאמין שהוא היה הוירטואוז הראשון? תשמעו פאט מטיני ותגידו לי מי יודע לעשות מהגיטרה יותר. הנדריקס הוא גיטריסט אדיר. הוא מעולה, באמת ולעזאזל יש לי פוסטר שלו בחדר עם גיטרה, אבל דיי. לפי דעתי הוא לא ברשימה של הגיטריסטים הגדולים.
נניח אני ממש לא אוהב איך שפטרוצ'י מנגן, יש לו טאץ' מטאלי ורובוטי מדי. אני מעדיף בהרבה את דייויד גילמור, שלמרות שמבחינה טכנית פטרוצ'י לא רואה אותו בכלל, לגילמור יש טאץ' שלפטרוצ'י מעולם לא יהיה. גילמור אחראי על כמה מהסולואים המרגשים והמלודיים באמת שאי פעם נשמעו... האם פטרוצ'י אי פעם הצליח לרגש??
לביצוע של גילמור?? דווקא שהוא לוקח קטע כל כך מרגש, בשבילי זה הדגיש כמה שהוא לא יודע לרגש... ואיך הוא תקע את השרדינג הלא קשור הזה. וחוץ מזה, חוכמה גדולה לקחת מאסטרפיס ולנגן אותה במדוייק. אחד הדברים שגדולים בגילמור זה לא רק הביצוע אלא גם ההלחנה...
כתבתי את זה כדי להראות שאין לי כלום לתת ליד גילמור. ודווקא יש גרסא נחמדה של גילמור משנת 1994 שבה הוא האריך את הסולו בשתי דקות ואלו ה- 4 וחצי דקות הכי יפות ששמעתי בחיי, אתה בטח יודע על מה אני מדבר