אמת, שקר או פנטזיה

Shlosi

New member
רעיון יפה. זה שלי....

1. אחרי אודישן קצרצר נהייתי שדרן בתחנת רדיו (לא פירטית), ואחרי חודש בר רפאלי הייתי אמורה להצטרף אלי לתוכנית שלי, אבל בסוף היא העדיפה קריירת דוגמנות בחו"ל. 2. באחד האימונים שלי בחדר כושר, אלי האנא נכנס למכון, בחן אותי מכף רגל עד ראש, ושאל אותי ברצינות מוחלטת אם אני מתכונן לתחרות מר ישראל. 3. פחות או יותר ב3 שנים האחרונות אני וכמה חברים תופסים את הכלים שלנו, נותנים הופעה אקוסטית של בערך שעה- שעה וחצי בפאב, רק בשביל הבירה והבייגלה, בלי שום רצון להרוויח מזה כסף. חשבתי הרבה זמן על האפשרויות האלה, תשקיעו בי... :)

Shlosi

New member
טעות בכל אחד ואחד מהסעיפים...

מצטער לאכזב... ניסיון שני?

1.פנטזיה2.שקר3.אמת

רק עכשיו קראתי את ההודעה של אירית...

Shlosi

New member
וואלה אף אחד לא צדק.

אז זה הולך ככה: הייתי שדרן ברדיו WFM של מעריב לנוער, והייתה לי תכנית שבועית של שעתיים בכל יום רביעי בין 4 ל6 בצהריים, ואת השותף שלי רצו להחליף בבר רפאלי שהייתה בתחילת דרכה (זה היה לפני 6 שנים), ובסוף כאמור היא ויתרה. הקטע עם אלי האנא הוא שקר גס, אמנם אני מתאמן בחדר כושר אבל זה בבית אבות בישוב, ואני ממש לא חושב שזה יפה מה שכל הבאדי-בילדרים האלה מעוללים לעצמם. וכגיטריסט חובב אני כבר חושב זמן מה על זה שאני רוצה תוך כמה שנים ברגע שאני כבר אמצא את מקומי בעולם ההזוי והמבולבל בו אני חי, לקחת כמה חברים (יש לי חברים שמנגנים בגיטרה, תופים, סקסופון, חליל, ופסנתר), ולנגן בפאב קטן ושכוח אל רק בשביל החווייה והבירה חינם. זה נראה לי ככה הכי כיף, בלי כל העניין הזה של הלמכור את המוסיקה שלנו בגלל דרישות הקהל... אז למי שלא הבין. 1- אמת. 2- שקר גס ונוראי מאין כמותו. 3- פנטזיה שעוד תצא לפועל ביום מן הימים. מצטער על החפירה... :)

שלי../images/Emo122.gif

1. הזמן הכי הרבה שהצלחתי להיות בקשר עם מישו זה שבוע ויומיים 2. לפני חצי שנה ראיתי את MCR בהופעה לא בארץ 3. אני מתה על תינוקות

אממממ לנסות?!

1. הפרצוף שלי יהיה מחר מכוסה בגואש 2. נשבר לי הפלאפון ברגע זה 3. כבשים ישתלטו על העולם

למעלה