אמת, שקר או פנטזיה

fluppster

New member
עכשיו אני....

1. דחיתי את לימודי התואר הראשון שלי בשנה. 2. בעוד חודש וחצי אני טסה עם החבר שלי לחודש בסין. 3. יש לי אוסף לא קטן של פיות בבית.

אוקיי-הנה:)

1. דחיתי את לימודי התואר הראשון שלי בשנה. - שקר 2. בעוד חודש וחצי אני טסה עם החבר שלי לחודש בסין. - פנטזיה 3. יש לי אוסף לא קטן של פיות בבית. - אמת

ועכשיו אני XD

1. חבר שלי גדול ממני ב-4 שנים. 2. בגיל 4 כתבתי והלחנתי שיר. 3. יש לי דוד שעובד בחברת תקליטים והוא הבטיח שבגיל 16 אני אקליט בחרה שלו סינגל.

מנסה..

1. חבר שלי גדול ממני ב-4 שנים.-אמת. 2. בגיל 4 כתבתי והלחנתי שיר.-שקר. 3. יש לי דוד שעובד בחברת תקליטים והוא הבטיח שבגיל 16 אני אקליט בחרה שלו סינגל.-פנטזיה.

fluppster

New member
את ודנטל צודקות!

1. דחיתי את לימודי התואר הראשון שלי בשנה - אמת. הייתי אמורה להתחיל באוק' הקרוב להתחיל ללמוד תקשורת בבינתחומי, אבל החלטתי לבטל את ההרשמה ולחכות עם זה שנה. אני לא סגורה על בחירת המקצוע שלי, אז יש לי זמן להמשיך לחשוב, ואני מקווה גם לטוס בקיץ בעוד שנה עם החבר לכ-3 חודשים במזרח (הודו-תאילנד)....
2. בעוד חודש וחצי אני טסה עם החבר שלי לחודש בסין - פנטזיה. הלוואי! אני מתה לטוס לסין! אבל האמת היא שבעוד חודש וחצי אנחנו טסים ל-8 ימים בבודפשט
. אמנם זה לא חודש בסין, אבל לפחות זה חו"ל!! 3. יש לי אוסף לא קטן של פיות בבית - שקר. דווקא היה מתאים לי שיהיה לי אוסף כזה, אבל אין לי. לחברה שלי מהעבודה יש אוסף כזה, והוספתי לה 2 פיות קטנות ביום ההולדת שלה.

אני לא מצליחה לחשוב על דברים טובים :<

התחת שלי שעיר יש לי לשון ממש ענקית יש לי המון המון גרביים

shaharrr53

New member
אוקיי.

התחת שלי שעיר-פנטזיה יש לי לשון ממש ענקית-אמת יש לי המון המון גרביים-שקר

למעלה