אמת, שקר או פנטזיה

דנטל

New member
שלי

1. הייתי על הבמה של היכל התרבות בהופעה של ריטה בזמן שהיא שרה 2. יש לי ידיד שעובד במוסך של פורשה והוא לקח אותי "לבלות" שם בלילה, כי אני חולה על פורשה 3. בצבא נפקדתי יום אחד, אז הכניסו אותי לכלא לשבועיים ומאז אני פוחדת מג'וקים

דנטל

New member
אמת, שקר או פנטזיה

רובכם מכירים את המשחק. צריך לכתוב שלושה משפטים. אחד אמתי, אחד שקרי ואחד הוא פנטזיה - בסדר כלשהו. אנחנו צריכים לנחש מה האמת, מה השקר, מה הפנטזיה. תנו לאנשים להמשיך לנסות ולגלות עד שמישהו ינחש נכון ואלי שרשרו שהוא צודק והרחיבו בתיאורים על מה שכתבתם.

mafakit

New member
../images/Emo122.gifטוב.. ננסה..../images/Emo60.gif

1.אני אלרגית לתפוזים 2.הופעתי בטלויזיה לפחות פעמיים ובעיתונים יותר.. 3.קנו לי כרטיסים להופעה של אוונסנס

fluppster

New member
אולי....

1.אני אלרגית לתפוזים - שקר 2.הופעתי בטלויזיה לפחות פעמיים ובעיתונים יותר.. - אמת 3.קנו לי כרטיסים להופעה של אוונסנס - פנטזיה

הומ. אוקיי. ../images/Emo219.gif

1.נשברה לי הציפורן ברגל אתמול ועד עכשיו יורד לי דם 2.ראיתי את "שודדי הקאריביים-סוף העולם" אתמול 3.יש לי חבר מגניב עם אובססיה לסלט

fluppster

New member
ננסה....

1.נשברה לי הציפורן ברגל אתמול ועד עכשיו יורד לי דם - שקר 2.ראיתי את "שודדי הקאריביים-סוף העולם" אתמול - אמת 3.יש לי חבר מגניב עם אובססיה לסלט - פנטזיה

נכון!../images/Emo47.gif../images/Emo219.gif

ועכשיו תיאורים והרחבות- 1.טוב,אז,ביום רביעי אאל"ט,דפקתי את הרגל שלי בלול של אחותי והציפורן שלי נשברה לשנים,חלקה -__-". ואז ירד לי דם. היום אגב,גיליתי שתחתך לי כל החלק השבור של הציפורן |:. 2.אני רוצה כבר ללכת לראות את שודדי הקאריביים ;; 3.אני רוצה חבר מגניב עם אובססיית סלט. אבל כן,בטח |:.

I L O V E MCR

New member
ואוו איזה בתומה אני את סיפרת לי את זה|: ...

החלמה מהירה

למעלה