אמת, שקר או פנטזיה

mafakit

New member
נראה לי שהבנתי..../images/Emo122.gif../images/Emo60.gif

1. הייתי על הבמה של היכל התרבות בהופעה של ריטה בזמן שהיא שרה-אמת 2. יש לי ידיד שעובד במוסך של פורשה והוא לקח אותי "לבלות" שם בלילה, כי אני חולה על פורשה-פנטזיה 3. בצבא נפקדתי יום אחד, אז הכניסו אותי לכלא לשבועיים ומאז אני פוחדת מג'וקים-שקר

דנטל

New member
../images/Emo45.gif על ההתחלה ../images/Emo13.gif

1. לפני המון שנים לריטה היתה הופעה ביום ההולדת שלה. החבר הכי טוב שלי העריץ אותה וקנה לה זר פרחים והלכנו להופעה. לפני ההופעה רצינו להביא לה את הפרחים, אבל השומרים לא נתנו לנו להכנס אליה ואמרו שבאמצע ההופעה יעלו אנשים לבמה ויחגגו לה יום הולדת. חשבנו שהם משקרים רק בשביל להעיף אותנו משם, אבל לא היתה לנו ברירה והלכנו משם ונכנס לאולם לשבת בכסאות שלנו. באמצע ההופעה באמת עלו אנשים לבמה והשומרים באו אלינו ואמרו לנו שנעלה לבמה. ישבנו שם על הבמה עם כל המשפחה שלה(!) שהביאו לה פרחים והיינו היחידים שלא מהמשפחה וזה היה מביך, אבל ממש מרגש, והיא חיבקה אותנו והיה לה פרצוף של "מי אלה?"
והיא בכתה שם מהתרגשות בלי סוף ושרה כשכולם על הבמה. 2. יש לי ידיד שעובד במוסך של פורשה והייתי מתה שהוא יקח אותי לבלות שם בלילה, כי אני חולה על פורשה. פנטזיה לא ממומשת שלי זה סקס בפורשה. מה לעשות, המכונית הזו מחרמנת אותי מרוב שכמה דגמים שלה פשוט מהממים בעיני בעיצובם וזה הרכב היחיד שמזיז לי משהו. 3. בצבא נשארתי לבד יום אחד, אז פשוט הלכתי הביתה איזה שעה לפני הזמן. המפקד שלי התקשר ואף אחד לא ענה, אז הוא התקשר אלי הביתה ועניתי, כי לא ידעתי שזה הוא. הוא התלונן עלי ושפטו אותי על נפקדות. בגלל שהם שמעו שכולה מדובר בשעה הם נתנו לי שני לילות ריתוק שאליהם העברתי את תורנויות השמירה שלי. למפקד שלי היו יסורי מצפון, אז לא גיליתי לו שהעברתי את השמירות, בשביל לא לעודד אותו ושימשיכו להיות לו יסורי מצפון
. תמיד פחדתי מג'וקים, אבל ההחמרה עד למצב של פוביה חלה בגלל שהייתי ישנה המון אצל החבר שהיה לי אז ובבנין הצמוד אליו היה בית דפוס וכל יום היו שם ג'וקים וזה השפיע עלי רע. אין קשר בין הצבא לפוביה שלי מג'וקים.

fluppster

New member
הממ....

1. הייתי על הבמה של היכל התרבות בהופעה של ריטה בזמן שהיא שרה - פנטזיה 2. יש לי ידיד שעובד במוסך של פורשה והוא לקח אותי "לבלות" שם בלילה, כי אני חולה על פורשה- שקר 3. בצבא נפקדתי יום אחד, אז הכניסו אותי לכלא לשבועיים ומאז אני פוחדת מג'וקים - אמת

למעלה