אמריקן איידול

pertal

New member
בטח שיש מאיפה להוריד, אני כרגע

מוריד מאמיול, קטע קטן 4 מגה......

cj20

New member
../images/Emo6.gif וגם זה שנשמע כמו עז

ששר ain't no mountain high enough...

De fire

New member
על מה אתם מדברים? האיש מלך!../images/Emo6.gif

איך הם יכולים לקרוא לעצמם שופטים שמבינים במוזיקה אם הם ויתרו על כזה טרול אה... סליחה, כישרון?? ראיתם את התנועות? החושניות שזרמה מכל ניפנוף יד?? ההרמוניה שבקולו העדין, שהדבר היחיד שישווה אליה הם חתולים שדורכים להם על הזנב? ומה עם הבחורה שאפילו הכלב שלה התחיל ליילל וברח מהמקום כשהיא שרה?

enbar2

New member
שאלה........

מישהו יכול להגיד לי מה זה האמרייקן איידול הזה? כולם מדברים על זה ואני לא יודעת מה זה.....

Juliann

New member
תחשבי כוכב נולד-אמריקאי רק טוב יותר

בהרבה בהרבה בהרבה יותר שווהההה

למה העיפו את

למה העיפו את הכושית ששרה ובאה עם האמרגן ההומו שלה? והעיפו אותה שוטרים, היא שרה ממש יפה למה היא לא נבחרה?

pertal

New member
אוקי שמעתם את ריאן אומר שהוא יותר ג

גרוע מקית נכון?? קית זה אחד שהשתתף באמריקן איידול 2. עכשיו אני כמעט בכיתי ששמעתי אותו... הוא שר like a virgin של מדונה, אבל ממש בקול של אשה, זה היה כל כך מצחיק, פשוט לא שמעתי כזה דבר אף פעם, וסיימון אמר לו שהוא הזמר הכי גרוע בעולם, חחחח זה פשוט היה ענק ומה שהיה מצחיק זה שהוא היה פשוט רציני לגבי זה.... ענק

pertal

New member
חחחחח אבל איזה חמוד הווילאם הזה

אפשר ממש להכניס אותו לכיס........... חחחחח ברצינות.... אבל הרגע אותי הקטע שהוא אמר שאין לו הכשרה מקצועית וסיימון אמר לו באמת?!?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחח הסיימון הזה

יווווווווווווווווווווווווווווו

התוכנית הזאת מדהימההההההההה אתמול ראיתי את התוכנית בשידור חוזר רק בשביל לראות את הסיני הזה ששר את השיר של ריקי מרטין she bEng she beng יוו הוא הרג אותייייי איזה מצחיק אמאאא

assafTV

New member
ייתכן ש...

ייתכן שהם קיבלו כמה קלטות של העונות הקודמות לצרכי פרומואים, הרי איידול 3 רק התחילה ואין בעצם מאיפה לקחת חומר לפרומואים. כמו כן יש אפשרות, קלושה יותר לדעתי, שלאחר שתסתיים עונה 3 של איידול הם ישדרו את איידול 2+3 ברצף בשידור חוזר.

למעלה