אמריקן איידול

yes REAL

New member
כן. והאמת שהיא קלעה בול (מבחינת

המילים) לגבי כל מה שעבר על קיילי.

cj20

New member
וואלה בחיים לא הייתי מנחשת

כי את קיילי בכלל לא הכירו מי יודע מה בארה"ב בזמנו אז זה נראה לי שילוב מוזר. בכל זאת, יצא אחלה שיר...

yes REAL

New member
רק עכשיו שמתי לב לחתימה שלך.

היא כתבה את ספינינג יחד עם עוד 4 כותבים, ולאו דווקא כתבה אותו במיוחד לקיילי - אלא זה פשוט שיר ש"הסתובב" וחיפש מבצע. והלחן הוא של סטראנד וגאלאגר המלכים.

cj20

New member
חחח כן, חקרתי קצת בגוגל ../images/Emo8.gif

ופולה היא באמת אחת מ4 כותבים. די הגיוני מה שאתה אומר שהשיר "הסתובב וחיפש לו מבצע/ת". וגם מצא אחת לא רעה הייתי אומרת...

Juliann

New member
בקשר לקליי1

אגב, האודישן שלו היה מצויין, אבל בואו נהיה ריאליסטיים לרגע, באודישן קליי נראה די נורא, רזה מדי [60 קילו או פחות ל 1.86], בגדים מכוערים, תסרוקת משונה, משקפיים ענקיים...בואו נגיד שלפני שהוא פתח את הפה קרוב לוודאי שהוא עשה רושם מאוד מאוד גרוע. אבל אם יש לך מראה כזה הסיבה היחידה שאתה יכול לעבור זה עם קול מהמםםם וזה מה שהם אמרו לו, שיש לו קול נהדר אבל הוא לא נראה כמו כוכב פופ. מה שכן אני לא יודעת אם הם ראו את זה באותו רגע או בהמשך, יש לו אישיות, יש לו כריזמה, קסם אישי אם תרצו והוא מושך אליו קהל, מההתחלה הוא היה מאלה שהיו להם הכי הרבה מעריצים. קצת שיפוץ במראה וכולם ראו את הכישרון הזה, מה שמצחיק הוא שלפעמים צריכים חיצוניות כדי לראות את הפנימיות. אני לא אומרת שלרובן אין קול בכלל, יכול להיות שיש לו קול טוב [עיניין של טעם] אבל אין לו ייחודיות. אתה מבין למה אני מתכוונת? רובן זה חיקוי [די עלוב] של לות'ר וונדרוס, אבל וא בחיים לא יגיע לרמה של לות'ר... כן ראיתי את קליי בטקס מיס אמריקה, הוא שיחק אותה, כרגיל אבל יש לו הופעות הרבה הרבה יותר טובות. יש לי כמעט כל הופעה שהוא אי פעם עשה... תשמע אותו שר את ההמנון האמריקאי, אתה תתפחלץ! [מילה שנראה לי שהרגע המצאתי LOL] קיצר, אין מילים לתאר איך שהוא שר את זה, הוא החזיק את התו האחרון נצח, וגם בטקס פרסי המוזיקה האמריקאית. קליי יודע מתי הוא צריך לתת את כל מה שיש לו. לגבי למה רובן זכה וקליי מוכר יותר, אני כותבת עוד דקה הודעה נפרדת...

Juliann

New member
לגבי קליי2

הקודמת היתה ארוכה מדי, הנה תשובה לגבי למה רובן זכה וקליי יותר מוכר. יש יותר מדי שמועות לגבי זה שאולי כמה דברים בתחרות הזאת לא היו כל כך הוגנים. ידוע שהשופטים והמפיקים באמצע התוכנית כבר בוחרים על מי לשים את האור, מי יהיה בספוט לייט. את מי לדחוף לניצחון. הכוונה היתה להאיר על רובן כל התחרות ואת זה גם אמרו המשתתפים האחרים. קחו דוגמא, ג'וש גראסין [מקום 4 באמריקן איידול2] שנשאל מי יזכה תשובתו היתה: רובן, בגלל כל התקשורת והפרסום שנותנים לו אבל מי שבאמת צריך לנצח זה קליי. קים לוק [מקום 3] שנשאלה מה היא חושבת היא אמרה משהו כמו שהיא לא יודעת מי ינצח אבל ברור שהחבר'ה באמריקן איידול [השופטים, המפיקים] כבר מזמן החליטו. קצת לפני שהם החליטו לשים את הכל על רובן, כתבת פיפל [נדמה לי] ראיינה את השופטים, סיימון אמר לה: "כולם חייבים לשים את כל הכסף שלהם על קליי, אף אחד לא יכול לנצח אותו". מה קרה סיימון? פתאום קליי כבר לא הזמר הכי טוב, פתאום לרובן יש קול יותר טוב? למה? למה הם עשו את זה אני עדיין לא בטוחה. הם חשבו שיהיה יותר קשה לשווק את קליי, אנשים כמו רובן כבר יש, אפשר לקטלג אותו איתם אבל קליי, אין כמו קליי מה נעשה איתו? שיא הטמטום, ברור שהזמרים הגדולים ביותר היו ייחודיים, דוגמאות מצחיקות אבל נכונות: אלביס היה שונה, הביטלס ועוד רבים וטובים, עוד עשרים שנה אותם עדיין יזכרו אבל שיבוטי בריטני וכאלה נשכחים צ'יק צ'ק. לפני חודש בערך, אחד האנשים באמריקן איידול פלט שקליי זכה בתחרות כל שבוע בהפרש גדול מרובן ורק בשבוע האחרון הוא לא זכה. מה באמת קרה? קווי טלפון שלמים של קליי קרסו, וכמובן שהיו מעט מדי, קליי הפסיד עשרות אלפי קולות. אמא שלו לא הצליחה אפילו להצביע לו. כל קטע, בהתחלה קליי הפסיד באלף קולות, אחרי זה אמרו 13 אלף, ואז פתאום 130 אלף? על מי לעזאזל הם חושבים שהם עובדים? לדעתי משהו מסריח פה. אבל האמת? זה לא משנה, קליי קירקס אותו במכירות יום אחרי, ואיך שכתב אחד אמר: קליי אולי הפסיד בקרב אבל ניצח במלחמה.

Juliann

New member
בסטאר וורלד

ימים שלישי וחמישי, 2 בצהרים, שידור חוזר 5:30 וב 8 ומשהו... תבדקי את השעות, לפעמים זה משתנה.

yes REAL

New member
הבנאדם הפך ללהיט ענק, יש אפילו אתר

על שמו www.williamhung.net הוא גם קיבל הזמנה להופיע בטקס פרסי הMTV של אסיה וקראתי איפשהו שבקולג' בחורות קורעות ממנו את החולצה (בארץ בטח היו צועקות תעשה לי ילד) ושדי.ג'יים עושים מיקסים ל"שי באנגס" שלו. ובכלל, אם טרחו לעשות עליו פארודיה בסטרדיי נייט לייב הוא כבר נכנס לפנתאון.

יו

אני שרופה עליו הוא הרג אותיייי אין במקרה מקום שאפשר להוריד ממנו את הקטע שהוא עשה?Tני חייייייבת תודהההה

למעלה