אמריקן איידול

pertal

New member
חחחחח ראיתם את האיאתי הקטן??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא אמר שהוא לא קיבל הכשרה מקצועית !!!!!!!!!!! חחחחח הייתם מאמינים?? כנראה שגם יימון לא האמין.......... חחחחחחחחחחחח הוא מזכיר לי קצת קליי "גדול" או רובן קטן :) :) טוב אז קליי לא ממש קטן.... אבל בכל זאת... היפני היה מצחיק.... אני מחכה לפרק הבא..... מי לדעתכם יותר טוב , קליי או רובן?? (האמת שמעתי כמה של רובן והוא מצויין, אבל unchained melody של קליי פשוט ריגש אותי :) :) חחח בכיתי) אבל הוא זמר ענק..... לדעתי יש לו קול יותר טוב מקלי קלרקון..... ושוב אני מדגיש........ שום פויילר!!

Boran

New member
ללא ספק

קליי הרבה, הרבה יותר טוב לדעתי רובן פשוט שר גרוע. נכון, הוא לא מזייף, אבל הקול שלו נשמע כאילו הוא נחנק מסיגריות, ואני אף פעם לא הבנתי מה כולם מוצאים בו. קליי זמר פשוט מעולה.

Juliann

New member
על מה אתה מדבר, קליי לוקח ב-ג-ד-ו-ל

אני חקרתי את הנושא לעומק. קליי שם את רובן בכיס הקטן מאחור! [אגב, קליי תמיד נראה קטנטן בטלויזיה, האמת היא שהוא 1.86, לא כל כך קטנטן... אבל די רזה, בסוף התוכנית הוא היה משהו כמו 65 קילו. רובן נדמה לי 1.92/3 ושוקל יותר מ 150 אולי בסביבות 170 אולי יותר...קיצר ליד רובן כולם נראים קטנים! חיחיחי] חזרה לרעיון המרכזי: לקליי טווח קולי הרבה הרבה יותר גדול, אין ספק. לרובן אין קול מיוחד בכלל בכלללללל, קול רגיל למדי. ודי מעצבן ומשעמם, כל מה שהוא עושה זה להתנוענע מצד לצד ולהזיע בכמויות. הקול של קליי פשוט מדהים, הוא מגיע לתווים מאוד מאוד גבוהים וחוץ מזה הוא גם יכול להחזיק אותם אי שם גבוה במשך חתיכת זמן. אם זה לא כישרון אני לא יודעת מה כן! מי שראה אותו ואת רובן מופיעים בטקס פרסי המוזיקה האמריקאית, שניהם התחילו בתו שהם היו אמורים להמשיך להרבה זמן, רובן הפסיק באמצע וקליי המשיך להחזיק את התו. 20 שניות!!! המילה מדהים לא מספיקה כדי לתאר את זה. חוץ מזה מי ששמע את קליי שר את UNCHAINED MELODY, BRIDGE OVER TROUBLED WATER ו- THIS IS THE NIGHT [בלייב!!!] לא יצטרך שום הסבר נוסף. לגבי רובן, אנשים אולי חושבים שזה יותר "COOL" להעריץ אותו אל תשאלו אותי למה אבל אם כמו שאומרים, המכירות הם המדד האמיתי קליי הראה לו מי השולט במכירות הסינגלים שלהם, שיצאו באותו יום לאחר התחרות. קליי הביס אותו לגמרי וגם במכירות דיסקים. קצת ארוך אבל סיפקתי קצת אנפורמציה למי שלא היה כל כך מעודכן
~קליי שולט~ ולגבי קלי, היא גם מוכשרת בטירוף אך לעיתים כל מה שאני מקבלת מהשירה שלה זה צרחות... אחרי כמה זמן כואב לי הראש מלשמוע אותה.

Boran

New member
לא זוכר

אבל שוב, זה עדיין מוקדם לבחור פייבוריטים ולשפוט שירה. את זה צריך להתחיל בשלב הראשון של התחרות- שמתחיל בארה"ב עוד כמה שעות. ואגב- השם הוא ירון

pertal

New member
האמת שהשופטים התלהבו יותר../images/Emo58.gif

מרובן.... ואני דווקא לא מכים איתכם לדעתי יש לו קול מצויין..... אבל של קליי יותר טוב..... עכשיו זה קצת מוזר....... הצופים התלהבו יותר מרובן כפי שנראה כי הרי הם הצביעו לזכייתו... אבל באמת הינגל של קליי מכר יותר.... אז מה הפרנציפ פה?? אבל אמממ זה רק נראה לי או שהשופטים ובמיוחד יימון אהבו הרבה יותר את רובן?? חחח אם אני לא טועה בפיינל 32 פולה ביקשה חיבוק, רנדי מחה כפיים, ויימון היה בוא נגיד ללא מילים...... אבל בהחלט לקליי יש קול פשוט ענק!! זה לא יאומן...... ד"א...... איך אתם מבירים את זה שרובן נבחר, אבל קליי שולט במצעדי המכירות?? אבל שמעו, לבן אדם יש קול..... ראיתם בטק נערת אמריקה או איך שלא קוראים לזה?? ושמעו, כמו רובן יש הרבה כאלה...... אולי זמרי גז כאלה או משהו... אני לא ממש מצאתי בו משהו מיוחד.... אה ודרך אגב מכירים את השיר של אלאדין נכון?? a whole new world..... ד"א שיר יפהפיה לדעתי, אז רובן שר אותו בגמר מצויין, אבל לדעתי קליי היה יכול לשיר אותו הרבה יותר טוב. ושאל אחרונה, למה יימון אמר על unchained melody שזה השיר הכי יפה בכל הזמנים או משהו אם אני לא טועה?? מי שר אותו בכלל??

pertal

New member
ד"א ראיתם את האודישן הראשון של קליי

?? אם לא אז תורידו אותו, הוא שר שם גם מצויין..... ואם לא ראיתם :) ולא רוצים להוריד כי זה לא חוקי או משהו..... אז אני יגיד לכם שזה היה נחמד... ויימון העיר האמת קצת לקליי על המראה שלו....

cj20

New member
למה אתה קורא לסיימון ויימון ?

זו בדיחה פרטית של הפורום או משו? וזה סתם נדמה לי או שרנדי קורא לו קולין בכלל?

pertal

New member
חחחחח זו לא בדיחה פרטית של הפורום

זה בדיחה של המקלדת שלי... היא עושה לי בושות... והאות הזאת קצת תקועה.... :) ואין לי שמץ איך רנדי קורא לו..... אבל אני יודע שפולה לא ממש ובלת אותו..... אפילו שהוא המפיק והיוצר של התוכנית....

shavtai

New member
חחח OMG

אתמול היה כזה מצחיק כשהם עשו אודישנים ביוסטון ! מכל העיר הענקית הזאת הוציאו רק 3-4 זמרים נורמליים ! ואיך שרנדי ופולה רבו על ההיא לדעתי הבחורה ההיא באמת חיקתה את כ. אגילרה איפשהו... אבל המזל שיחק לה והיא עברה לשלב הבא ולא נראה לי שהיא תעבור את השלב הזה !

Juliann

New member
cj20...

רנדי קורא לו "קואוול" Cowell כי זה שם המשפחה שלו: סיימון קואוול
סתם לידע כללי: השופטים הם: פולה עבדול [זמרת ורקדנית], רנדי ג'קסון [מפיק בתעשיית המוזיקה] וסיימון קואוול הבריטי [שהוא גם מפיק, ממציא תוכניות, מנהל ועוד כל מיני קישקושים]...

cj20

New member
אהה אוקיי,צריך לנקות את האוזניים../images/Emo8.gif

האמת שאת 2 השופטים האחרים אני מכירה (רנדי אין לי מושג מאיפה, ופולה - טוב, מי לא מכיר) אבל על סיימון אפעם לא שמעתי. מה הוא עוד הפיק/עשה?

Boran

New member
פחח

עוד קצת על השופטים: פאולה עבדול- זמרת, רקדנית וכוריאוגרפית מאוד מאוד מפורסמת בשנות ה-80. השופטת הטובה רנדי ג'קסון- מפיק דיסקים מאוד מפורסם ומצליח, עבד עם מריה קארי, סלין דיון, וויטני יוסטון, ביונסה, ועוד כמה. השופט החברמן (יו ווצאפ, דוג?) סיימון קאוול- הוא לא סתם מפיק. הוא האיש שיפיק את הדיסק של הזוכה. לכן, מן הסתם, יש לו האינטרס הכי גדול למצוא מישהו שיהיה הכי פצץ שיכול להיות. ולמקרה שעוד לא זיהיתם- השופט הרשע (אבל כלי. רק שתדעו- סיימון עושה את אמריקן איידול. הוא במקור שפט בגירסה המקורית של אידול- פופ איידול בבריטניה, ומשם חטפו אותו לארה"ב (לא מילולית...). ראיתי את ההתחלה של אוסטרליאן איידול, וכמעט עד הסוף של קנדיאן איידול- בכל צוות יש שופט אחד לפחות שמנסה לחקות את סיימון כדי להיות מגניב כזה או משהו, אבל לא ממש יוצא לו, והמחסור בסיימון מאוד מאוד מורגש, ומוריד באופן ענקי את האיכות וההנאה מהסדרה. אפשר לדמיין פאנל בלי פולה, וגם בלי רנדי אם הוא יהיה חולה. אבל אין כזה דבר שסיימון יהיה חולה ויעשו את האודישנים פולה ורנדי בלעדיו.)

Juliann

New member
מי שמפיק להם זה קלייב דייויס

והמנהל הוא סיימון פולר [המנהל של הספייס גירלז לשעבר]

Boran

New member
קאוול מנהל של איזה משהו שקשור

בדיסק שיפיק המנצח. זה בטוח.

מתי משודרת הסדרה?

ימים. שעות.. כי חשבתי שרק ביום שישי.. כנראה שטעיתי.. נראה לי.. בכל מקרה.. באיזו שעה וימים..??

Boran

New member
שלישי וחמישי

אני חושב ששלישי ב-2,5 וחצי ו-8 וחצי (בערב) וחמישי 3, 6 וחצי (בערב) לא סגור על זה 100% אבל כמעט בטוח

cj20

New member
וואלה, באמת תהיתי למה יש

שופט בריטי. וזה חתיכת קאמבק לפולה. היו לה פעם כמה להיטים והיא עבדה שנים עם גברת ג'נט "הציץ שהציץ" ג'קסון, אבל באמת שעד לאמריקן איידול לא זכור לי שהיא עשתה משו בעשור האחרון. את רנדי אני לא אוהבת, אבל סיימון עושה לי את זה, לא יודעת אם זה הרשעות או השרירים שהוא מתעקש להפגין עם החולצות הצמודות האלו, אבל הוא באמת עושה את התוכנית...

yes REAL

New member
היא גם כתבה את אחד השירים הכי

אהובים עליי - spinning around.

למעלה