אמריקן איידול

Juliann

New member
מוזר.......בקשר לסטאר וורלד ו AI

הכוונה לאמריקן איידול. לפני רגע ראיתי פרסומת לתוכנית שתשודר ביום שלישי [אמריקן איידול3] והם השתמשו בקטעים מאמריקן איידול2, למי שראה אני אתן דוגמא נגיד שרנדי אמר לקליי שהוא אוהב את ה moves שלו שהוא שר "גריז" ושקליי קשקש על פוסטר של סיימון... הם הראו את זה בפרסומת ואני תוהה איך יש להם את החומרים האלה? ז"א אם הם קנו רק את אמריקן איידול 3? לא יותר הגיוני שהם היו משתמשים בדברים משם, ובקיצור הנקודה שלי היא שאולי הם קנו גם את העונות הקודמות?! יש דרך לברר?

nitzan9

New member
אמריקן איידול

טוב לא מצאתי על זה שרשור, אם כבר יש אז סליחה
מה דעתכם על התכנית עד עכשיו? אני אישית מאוד אהבתי את הקטע האחרון שהיה לפני ההפסקה של עכשיו, עם השרה הזאת. "אם סיימון הולך אז גם אני הולכת".

yoooni

New member
../images/Emo68.gif הפרק של היום ../images/Emo79.gif ../images/Emo128.gif

אוו מיי גאד מה הלך שם? מה זאת המדינה הנוראית הזאת? אני לא רוצה לתאר לעצמי איזה חומר משמיעים ברדיו שלהם. פאולה עשתה בשכל שהלכה להתאושש... ואני שמח שרנדי (ככה קוראים לו לשחור... אני חושב?!) העביר את הבלונדה שסיימון ופולה לא הסכימו בגלל האישיות... פרק קצר... היה לי הרבה טעם לעוד. מה שחבל לי, שבמקום להתעסק בעיקר ולהראות את האודישנים של אלה שעברו, הם מתעסקים בתפל ויוצאים עם איזה אישה טיפשה לקניון לעשות לעצמה פאדיחה. גם ככה הפרק הזה היה נטול כישרון. אז לפחות שהיו מראים את כל ה 13 שכן הצליחו לעבור...

cj20

New member
הפרקים הבאים עוד יותר קרועים

במיוחד ההוא שהראו בסוף שיהיה בפרק הבא ששר את SHE BANGS של ריקי מרטין...

yoooni

New member
האהבל הזה היה כל כך בטוח בעצמו

ב"בפרק הבא" עד שהוא הוציא מהפה את המשפט שאין לו שום עזרה מקצועית או משהו בסיגנון. כאילו - אתה רוצה להגיד שזה הישג? הצלילים המזעזעים שהוצאת מהפה עכשיו.

pertal

New member
חח יש כאלה ויש כאלה

נכון שאיידול הוציאו כמה זמרים מצויינים כמו קלי קלרקון רובן טאדרד וקליי אייקן..... אבל כמות הזמרים הגרועים שהגיעו לשמה (רובם בטוחים בעצמם מאוד חח) הייתה עצומה... לא הגיוני שלכל כך הרבה אנשים בארה"ב יש בעיית שמיעה והם לא יכולים לשמוע את עצמם... דרך אגב מזכיר לי איזה אחד שנכנ לאודישן נראה לי בעונה ה-2 ושר like a virgin.... רק בקול של מדונה?!? היא שרה את זה נכון?? חחחח זה היה כל כך מצחיק..... יימון אמר לו שהוא הזמן הכי גרוע בעולם..... נב: מצטער שחרה אות פשוט המקלדת דפוקה.... ולכל הנחמדים בפורום- אין פויילר בהודעה.

yoooni

New member
טיפ: תשתמש במקלדת הוירטואלית

לא נורא הסתדרתי גם בלי ה ס'

Y A H O O O

New member
שאלה על אמריקאן איידול!!

כבר ראינו שני פרקים,ושניהם היו על האודישנים. עוד כמה פרקים יהיו על האודישנים?

Boran

New member
תשובה

למעשה ראינו כבר שלושה פרקים, הפרק הראשון ששודר בארץ היה בעצם שני הראשונים מחוברים. ישנם עוד 3 פרקים כאלה. אחרי ה-6 פרקים הראשונים, עוברים לשלב השני- שני פרקים שבהם מצמצמים את מאה ומשהו המתחרים שעברו לשלב השני ל-32 מתחרים שעוברים לשלב הלפני-אחרון, ואז מתחילה התחרות האמיתית.

yoooni

New member
יש עוד 3 פרקי אודישנים?

גדולללללל אני מת על הפרקים האלה זה החלק הכי כיף בכל הסדרה. אגב, תגיד, הפרק ביום חמישי גם יהיה כפול?

Boran

New member
הכי כיף בכל הסדרה? איי דונט טינק סו

אני לא יודע אם הפרק ביום חמישי יהיה כפול. בכל מקרה אחרי האודישנים האלה יש סיבוב שני של אודישנים שהוא נחמד אחרי זה השלב הראשון של התחרות עצמה שהוא מעולה ואז... כשאתה תראה את הפרק הראשון של השלב השני של התחרות (הטופ 12) אני מבטיח לך שתשתין במכנסיים. אם אתה חושב שהאודישנים הראשונים ענקיים, עוד לא ראית כלום.

yoooni

New member
אני סומך עליך ../images/Emo13.gif

בכל זאת, אמריקן איידול זה עוד חדש בשבילי

Juliann

New member
חחחחחח קטעים עם רנדי [+ספויילר קטן]

איך שסיימון ברח להם, פולה התעצבנה והלכה אחריו [אגב, זה רק אני או שלפולה יש משהו נגד pretty blondes ?] ושהם הלכו רנדי אמר משהו כמו יופי עכשיו אני רק שופט מזל טוב את הולכת להוליווד! צרחתי מרוב צחוק!!!! והפוסטמה הזאת שסיימון ורנדי העבירו אחרי שורה וחצי, מה השטויות האלה? הם העבירו אותה רק בגלל מראה היא בכלל לא הספיקה לשיר ! בעעעעעע ספויילר קטנטן אגב, Boran, ראית כבר אחד בשם מאט [מתיו] מצגר? הוא בטופ 32 השנה. איך הוא שר?

yoooni

New member
למה דווקא סיטואציה הגיונית

אתה 3 ימים יושב בחור הזה ולא מגיע כישרון אחד. ברגע שאתה שומע קול נורמלי אחרי יומיים של סבל אתה ישר מזהה אותו.

Y A H O O O

New member
יוני.........

הבנתי שאתה עוזב אותנו עוד מעט ואתה הולך לשמור עילינו זה נכון?

yoooni

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gifאתה יכול להסביר עצמך../images/Emo35.gif

???????????

Ida6

New member
שאלה:

מתי משודרת התוכנית שוב?? ונכון שסיימון רשע...

למעלה