אמריקה השמנה

גופמן

New member
אני חושב שיש מילה עברית ל"אלקטרוני"

ואגב מה המילה העברית ל"נודניק"?

עלי כהן

New member
עיקרון שהוא פרינציפ

יש לי עקרון שאני מנסה לא לחרוג ממנו - אני לא אוהב אנשים המתגלים אנטיפאטים ו/או לא נחמדים . ואגב - אני מזדהה בשמי המלא ולא מנסה להסתתר מאחורי כל מיני "שמות" שרב בהם המסתורי על הגלוי

גופמן

New member
עוד הפסד

נו, אז עוד תחרות פופולריות (אגב מה המילה העברית לזה?) שאני לא אזכה בה. כיון שהשם "עלי כהן" אומר לי בדיוק כמו שהשם "גופמן" אומר לך הרי שההבדל בין השם האמיתי שלך (כן, הדבר היחיד שאני יכול להגיד עליו הוא שזה שם של דמות תנכית מושחתת מעט, או אולי רק הילדים שלו היו מושחתים, מי זוכר?) לשם שלי לא ממש קיים. וכל עוד מובן לך, שאין לי דבר אישי נגדך, אלא נגד תופעת טהרנות השפה אותה ייצגת בצורה כה יפה. וניכר שאתה מודע לכך, ולכן מותר לחייך לעיתים. וגם ללעוג. כל עוד זה לא אישי, והיפה במדיום זה שאין בו דבר אישי, שכן אני לא מכיר אותך, ואתה לא מכיר אותי ולכן אין לך יכולת במת להיעלב מדמות וירטואלית שכמוני. ואם יש לך, אז תפסיק ותדע שאני דמות וירטואלית. שכן זה מה שאני במדיום זה. מסתורי? נו במת, רק אם אתה תופס את המציאות כמשהו מציאותי.

Mariguella

New member
"רק אם אתה תופס את המציאות כמשהו

מציאותי"? הבוז לפוסט מודרניסטים ! (; LOL (אגב - פוסט = בתר, אני חושבת - לא בטוחה; אבל איך תגיד מודרניסטים בעברית?)

גופמן

New member
נצחוני בניי

זוועה כמה מהר אנשים לומדים. ומה דעתכם על מחדשנים??? התקופה המחדשנת. ומעתה אמרו/אמורנה הבוז לבתר-מחדשנים!

למעלה