קראתי שוב את כל השרשור
ואני מציע שכולם יעשו זאת שוב. מהתחלה ועד הסוף. יש בו טיעונים הגיוניים ונסיון להשיב על טענות ויש גם חזרה על הרבה דברים והתפרצויות רגשיות. אני גם חושב שלא הייתם הוגנים כלפי ELSE, למרות שאני בצד שלה בענין הזה של הויכוח ולכן הדעה שלי "שווה" פחות, אני עדיין חושב שהטענות שהושמעו נגדה לא הוגנות - בעיקר חזרה על דברים קודמים והתעלמות מהתשובות שלה. היא נתנה כמה דוגמאות יפות ולדעתי ענתה לעניין. חברים יקרים, חלקנו הביאו דוגמאות ואחרים ענו עליהם תוך כדי מחשבה, אבל לחזור ולהגיד דברים כמו "מה שמנים הם גם עשירים" ודברים בסגנון זה לא כל כך הוגן כיוון שענו כבר על הנקודות האלו. לא - לא נהייתי שומר הפורום, סתם קראתי את כל ההודעות מהתחלה ועד הסוף של השרשור הזה. ואני מביע את דעתי. גם אין לי שום דבר אישי כנגד כל אחד מהאנשים שכתבו דברים שלא עולים יחד עם דעתי, להיפך חלקם עזרו לי מאד ואני מאד מחבב אותם. אני רק אומר שאולי כדאי שנקרא שוב את כל הטענות והתגובות ונראה מה שייך ומה לא כל כך שייך. ושוב שום דבר לא אישי - ואל תנסו גם להפוך את זה לכזה - אנחנו רק מעלים את דעותינו. ומותר שהם לא יהיו זהות, רק חשוב לעשות זאת בצורה מסודרת ו-ה-ו-ג-נ-ת