אם תקרא בעייון את ההודעה שלי
אולי תשים לב שלא כתבתי מילה וחצי מילה שכל השמנים הם חצופים ולעולם לא נחמדים! ולא זאת הנקודה שלי! אלא מניסיון האישי ומניסיון של אנשים אחרים ידוע לי כי לא כל שמן מתנהג בהתחשבות עליה אתה כותב.... אני לא שמנה אבל נפגעתי מיחס של שמנים במטוס. ואם מעניין אותך - שדורסים אותך על המושב שלך זה פוגע אולי יותר ממחיר גבוה עבור כסא נוסף. רק שבמקרה הראשון אין לזה שם ואף אחד לא יבוא להגן על הזכויות השוויון (למה אני צריכה לסבול בטיסה?) ובמקרה השני יצעקו "אפליה". .... ואנא ממך, המנע בבקשה מלהגיד מה היתי חושבת ובמי היתי מתחשבת אילו היתי - לא חייבים להתבשל במרק כדי לדעת מה טעמו. אתה לא מכיר אותי ואת ההשקפות שלי ואפילו את אלה שאני מביעה כאן אתה מתרגם לשפה שונה. אינני שונאת שמנים, שחורים, יהודים, גרמנים, יפנים, אמריקאים, רזים, כלבים או לא משנה מה. פשוט לפעמים - לפחות לפעמים - כדאי מאוד להפעיל קצת הגיון ולא רק אמוציות... לכל ביקורת אפשר להדביק מילה "שנאה" ו"אפליה" (אולי בגלל שזה כל כך באופנה היום?) אך זה לא אומר שהחוק הוא חסר הגיון ... בסופו של דבר, אם הגורם ה"קפיטליסטי" משחק פה תפקיד כל שהו - אתה מוזמן לעבור לגור לסין או לקובה שם הכככככככל מאוד סוציאליסטי ומאוד משותף - גם "אפליה" בין שמנים ורזים תהיה נדירה, אני מניחה, כי פשוט אין שם כל כך הרבה שמנים....