אני גם קורא ספרים,לומד וצופה במלא תוכניות טלויזיה. הטלנובלות היחידות שאני רואה הן פלורי וטלנובלה בע"מ. חוץ מזה אני רואה ארץ נהדרת,כוכב נולד,בלאגן ועוד...
כשאתה מצטט:"אני דורש מכולכם להפסיק לצפות בסדרה הזו כי אם תמשיכו אני לא אחראי למה שיקרה לכם" כשאתה אומר את זה אז: א) אתה לא יכול לדרוש ב) לא ביקשנו שתהיה אחראי למה שיקרה לנו (אם בכלל יקרה משהו חחחח)
ציטוט: "אני דורש מכולכם להפסיק לצפות בסדרה הזו כי אם תמשיכו אני לא אחראי למה שיקרה לכם" כשאתה אומר את זה אז: א) אתה לא יכול לדרוש ב) לא ביקשנו שתהיה אחראי למה שיקרה לנו (אם בכלל יקרה משהו חחחח)
אנחנו נראה מה שבא לנו ואנחנו לא שואלים אף אחד לדעתנו הסדרה הזאת ממש יפה ואנחנו אוהבים אותה וזכותנו לצפות בה אף אחד לא יבוא לכאן ויגיד לנו מה לעשות במיוחד אם אנחנו אוהבים את זה.. אז עשה טובה לכולם ותפסיק לבלבל לנו במוח.. זה שאין לך חיים כולם יודעים אבל אתה לא צריך להראות את זה לכולם כדי לעשות לעצמך פאדיחות אז שלום שלום ושלא תבוא לי בחלום
מזה השטויות האלה שאתה כותב בן אדם?מה עובר אלייך..? לך לפסיכולוג ומהר..ממתי אתה קובע לאנשים מה לראות ומה לעשות..? אתה לא רוצה לראות את התוכנית?לא צריך..שיבושם לך..פשוט נכה תקשורתי