אמן אמן אמן אמן

friendsaholic

New member
אמן אמן אמן אמן

שהסדרה המטומטמת הזאת תרד מהמסך כבר יא משועממים תת רמה. לא מבינים מה זה איכות. זה כזה פתטי שזה מה שאתם רואים סדרות ספרדיות מטומטות עם אותם שחקנים מפגרים שמגיעים לארץ כל יום שני במטרה להרוויח עוד כסף. פשוט תת רמה. במקום שתראו סדרות נורמליות ואיכותיות שעשויות טוב אתם רואים את החרא הזה. היא בגדה בו הוא רוצה אותה היא זיינה אותו הוא דלוק עליה אבל יוצא עם זו. זו ריכלה עליה הוא הפיץ על זאתי שמועה. הכל אותו בולשיט כל הטלנובלות המסריחות האלה הכל אותו דבר אין חידוש, משחק גרוע ועלוב ופתטי כולכם פתטים וזה פשוט עצוב אני מרחם על כולכם. get a life!!!!!!!!!!!!!!! losers!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאיזה ילד בוגר אתה.

.

friendsaholic

New member
תאמיני לי שכן

ותאמיני לי שהסדרה הזאת לא מתקרב למשהו שדומה לאיכות.

../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifבינתיים אתה המשועמם.

למה לך לנסות לשכנע אותנו שמה שאנחנו אוהבים רדוד? מה אכפת לך?

friendsaholic

New member
סתם כי אני חולה

ואין לי מה לעשות אז רציתי לבוא להציק בפורומים זה לא אומר שאני לא מאמין במה שרשמתי אני מאוד מאמין

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gifגם לי היה

דה ז'ה ווו [?!><"] כשקראתי את ההודעה שלו
זה משעשע אותי

shiran232

New member
../images/Emo123.gifאז אתה המשועמם

שגם לא יודע מהי איכות
אם זה לא מוצא חן בעיניך לך לחפש איכות במקום אחר! אהה ותאמין לי שהם לא היו מסתכנים ובאים לארץ אם רק הכסף מעניין אותם כי יש עוד הרבה מדינות מלאות במעריצים שלהם וגם שם הם יכולים להרויח

"אין לי מה לעשות אז רציתי לבוא..

...להציק בפורומים" ואנחנו משועממים הא?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

m a y a 12

New member
אתה בעצמך משועמם שאתה מגיב לפה!

אם אנחנו כל כך תתי רמה אז למה אתה מתאמץ בכלל להגיב ולשכנע אותנו?? לך אין חיים כי אתה מנסה לשכנע אותנו. וחוץ מזה מה אתה נכנס לפה בכלל? אם אתה לא סובל את הטלנובלות המדהימות האלה?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifתלמדי לשרשר כבררר

בחיי שזה מעצבן

noyil

New member
../images/Emo31.gif אבל קצת ../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

"שהסדרה הזאת תרד מהמסך" זה מה שהייתי אומר

../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifומאיפה אתה באת?../images/Emo3.gif

אין לכם מה לעשות?!?...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifכי הראתי לו את זה במסן

רציתי להראות לו מזה אנשים משועממים;[[[

friendsaholic

New member
אני דורש מכולכם להפסיק

לצפות בסדרה הזו כי אם תמשיכו אני לא אחראי למה שיקרה לכם

../images/Emo28.gif../images/Emo27.gifאני הפסקתי ממזמן../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

רק בגלל שאתה אמרת תודה ניהיה לי יותר טוב בחיים

תגובה

אתה לא חייב לאהוב את הסידרה ואתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה. אבל כל מי שגולש בפורום הזה דווקא כן אוהב את הסדרה וכן נהנה ממנה גם אם היא טיפשית (והיא לא). כל אחד אוהב משהו אחר וזו זכותך המלאה לחשוב כך אבל אחרים אוהבים את הסדרה...

friendsaholic

New member
אבל הסדרה הזאת וקודמותיה

הן נוראיות. מה כל כך מעניין אותכם בשטויות זה פשוט הורס את הנוער בגלל זה אני רושם כי הסדרות האלה מאכילות את הנוער בקקה והופכים אותם להיות בורים ומנוונים שכלית וזה פשוט עצוב. במקום שתקראו ספרים, תלמדו תראה תכניות יותר ענייניות שעוסקות בדברים טיפה יותר עניינים איכותיים משכילים ולא בשטויות האלה שחוזרות על עצמן בכל טלנובלה.

למעלה