אמן אמן אמן אמן

אני לא אמרתי שאני צופה רק בזה

אני גם קורא ספרים,לומד וצופה במלא תוכניות טלויזיה. הטלנובלות היחידות שאני רואה הן פלורי וטלנובלה בע"מ. חוץ מזה אני רואה ארץ נהדרת,כוכב נולד,בלאגן ועוד...

נ.ב

כשאתה מצטט:"אני דורש מכולכם להפסיק לצפות בסדרה הזו כי אם תמשיכו אני לא אחראי למה שיקרה לכם" כשאתה אומר את זה אז: א) אתה לא יכול לדרוש ב) לא ביקשנו שתהיה אחראי למה שיקרה לנו (אם בכלל יקרה משהו חחחח)

../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifשיואו, מה אכפת לך?../images/Emo12.gif

זה מפריע לך באיזשהי צורה? לא. אז שתוק, ועוף.

נ.ב

ציטוט: "אני דורש מכולכם להפסיק לצפות בסדרה הזו כי אם תמשיכו אני לא אחראי למה שיקרה לכם" כשאתה אומר את זה אז: א) אתה לא יכול לדרוש ב) לא ביקשנו שתהיה אחראי למה שיקרה לנו (אם בכלל יקרה משהו חחחח)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאז תשרשר את זה אליו...

מה אתה רוצה ממני?

תגיד מי אתה בכלל שתבוא ותגיד לנו מה

לעשות ומה לראות
אנחנו נראה מה שבא לנו ואנחנו לא שואלים אף אחד לדעתנו הסדרה הזאת ממש יפה ואנחנו אוהבים אותה וזכותנו לצפות בה אף אחד לא יבוא לכאן ויגיד לנו מה לעשות במיוחד אם אנחנו אוהבים את זה.. אז עשה טובה לכולם ותפסיק לבלבל לנו במוח.. זה שאין לך חיים כולם יודעים אבל אתה לא צריך להראות את זה לכולם כדי לעשות לעצמך פאדיחות אז שלום שלום ושלא תבוא לי בחלום

friendsaholic

New member
אתכם אי אפשר לנהל דיון

אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים מה שמחזק את הדעה שמי שרואה את התכנית הזאת הוא טיפש מדי משביל לנסות ולנהל דיון אתם יותר מדי מנוונים שכלית. ביי

flori1

New member
יו אלוהים מדבר

מזה השטויות האלה שאתה כותב בן אדם?מה עובר אלייך..? לך לפסיכולוג ומהר..ממתי אתה קובע לאנשים מה לראות ומה לעשות..? אתה לא רוצה לראות את התוכנית?לא צריך..שיבושם לך..פשוט נכה תקשורתי

yaki123

New member
פחח../images/Emo9.gif.. שמע שמע ילדון..../images/Emo27.gif

שמע.. קודם כל.. סתום ת'פהההה..
דבר שניי.. הם זה יהרוס אותנו זה החלטה שלנו
דבר שלישי.. לך לפורום אחרררר אם אתה משועמםם
אנחנו לא אשמימם בזה.. דבר רביעי והכי הכי הכי חשוב: עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעוף מכאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן
עכשיו אתה מבין
אחלה.. ביי..

למעלה