../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifדעתי בעניין../images/Emo13.gif
בעצם תגובתך לעניין, ואני מצטטת:"לוזריםםםםםםםםם" אתה רק מראה כמה חוסר בגרות יש בך, ומה שדי מוזר בעניין הוא שאתה טוען שבנו יש חוסר בגרות. תראה, עצם העובדה שנכנסת לפה, פורום מעריצים של סדרה, ביודעין שאתה לא תצליח לשנות דעה של אף אחד מהגולשים פה, אפילו במקצת רק מראה בדיוק מה אתה מחפש פה וזה לעורר ריב, עניין או פשוט תשומת לב. לכל אחד יש תגובה שונה בנושא הטלנובלות ואני מקבלת את הדעה שלך שהסדרות כתובובת נורא, שחקנים גרועים וכ' וכו'. אבל פה זה פורום למעריצי סדרה מסוימת, אני לא חושבת שתמצא פה אף אחד שמצדיק אותך.גם הסברים וכו' לא מעניינים אותך ואתה שולל אותם מראש.. אני פשוט מציעה לך במקום להכפיש סדרות שאתה לא אוהב, להתמקד בסדרות שאתה כן אוהב- אוהב חברים? (לפי הכינוי?) אז לך לפורום חברים, כתוב הודעות חיוביות,תקדם את שידורי העונה ה10, תשתתף, אבל אל תחפש ריבים בפורום אחר. תשמע- אין לי בעיה עם הדעות האלה, הן לגיטימיות, אם היית במקום הנכון. בוער לך לדבר על השנאה שלך לטלנובלות? אני מפנה אותך לפורום טלנובלות בטוחתני שבפורום ישמחו לעזור לך ולהביע את דעתם בעניין. מקווה שהתגובה הייתה מספיק בוגרת ומתומצתת לטעמך, אדוה, מנהלת גאה של פורום פלוריסיינטה, ט-ל-נ-ו-ב-ל-ה.