אמן אמן אמן אמן

yaki123

New member
הם=אם..../images/Emo122.gifושוב אתה ילד מפגר

חח דפוקקקק

yaki123

New member
אשמימם=אשמים.. מרוב שאני עצבני ../images/Emo46.gif

מרוב עצבים עליו יוצא לי לא טובבב..

שלא תחשוב להעליב את הטלנובלה

האהובה עליי
כי אם אתה מעליב את "פלוריסיינטה" עוד פעם אחת אני אחטיף לך בעיטות ואגרופים שמעת
עלוב נפש שכמוך

friendsaholic

New member
יאללה בואי תחטיפי

אני מחכה בואי או בוא כבר אי אפשר לדעת אם כל ההומואים האלה שרואים הסדרה הזו.

די אם המריבה המטופשת הזאת!

כל אחד והדעה שלו! כל מי שגולש כאן אוהב את הטלנובלה וזו זכותו!

סבא שלך הומו..תרגיע י'טבמל מטורלל

תבלום את המילים בפה שלך לפני שאתה אומר אותם...שמעת את זה מתישהו? אם כן,יופי,אם לא אז הינה אתה קורא את זה עכשיו..חוץ מזה,מה אתה מחפש פה ?הרי אמרת שזו סדרה "מטומטמת" ו"מפגרת" אז לך תכתוב את מה שאמרת לילדי פורום "הופ!" הם ישמחו לשמוע שראית אתמול את הפרקים החוזרים של נאדי...(ושלא תגיד לי עכשיו כמו הסתומים האלה: "אם את לא רואה הופ איך את יודעת שיש את התוכנית הזאת?" אחותי בת שנה ורואה את זה אז סתום תפה...) מה אתה חש לעצמך שאתה בא ומחלק פה הוראות?ואם כבר אמרת למי שכתבה לך את התגובה אז אתה אמרת לה בואי תחטיפי נראה אותך. אתה לא עיוור?..

פינקיבו

New member
לfriendsaholicו !

גם אני לא רואה את פלוריסיינטה בקביעות אבל בגלל האהבה שלי לסדרה ובמיוחד לשחקנים החלטתי לללכת למופע ולדעתי זה לא פתטי. אני צופה מושבעת של טלנובלות ולדעתי זה ממש לא שטויות אבל זוהי דעתך ואני מכבדת אותה,אך לא מסכימה איתה. ואילו שצופים בסידרה לא חושבים שהיא מטומטמת,ואפילו הקימו לה פורום,משמע שמקומם של הודעות נגד הסדרה לא כאן.

friendsaholic

New member
לוזריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif זה פשוט פתטי

שאתה טורח להכנס לפה ולהגיד את דעתך שלא מעניינת לנו את קצה הריס.

la reputa madre

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifדעתי בעניין../images/Emo13.gif

בעצם תגובתך לעניין, ואני מצטטת:"לוזריםםםםםםםםם" אתה רק מראה כמה חוסר בגרות יש בך, ומה שדי מוזר בעניין הוא שאתה טוען שבנו יש חוסר בגרות. תראה, עצם העובדה שנכנסת לפה, פורום מעריצים של סדרה, ביודעין שאתה לא תצליח לשנות דעה של אף אחד מהגולשים פה, אפילו במקצת רק מראה בדיוק מה אתה מחפש פה וזה לעורר ריב, עניין או פשוט תשומת לב. לכל אחד יש תגובה שונה בנושא הטלנובלות ואני מקבלת את הדעה שלך שהסדרות כתובובת נורא, שחקנים גרועים וכ' וכו'. אבל פה זה פורום למעריצי סדרה מסוימת, אני לא חושבת שתמצא פה אף אחד שמצדיק אותך.גם הסברים וכו' לא מעניינים אותך ואתה שולל אותם מראש.. אני פשוט מציעה לך במקום להכפיש סדרות שאתה לא אוהב, להתמקד בסדרות שאתה כן אוהב- אוהב חברים? (לפי הכינוי?) אז לך לפורום חברים, כתוב הודעות חיוביות,תקדם את שידורי העונה ה10, תשתתף, אבל אל תחפש ריבים בפורום אחר. תשמע- אין לי בעיה עם הדעות האלה, הן לגיטימיות, אם היית במקום הנכון. בוער לך לדבר על השנאה שלך לטלנובלות? אני מפנה אותך לפורום טלנובלות בטוחתני שבפורום ישמחו לעזור לך ולהביע את דעתם בעניין. מקווה שהתגובה הייתה מספיק בוגרת ומתומצתת לטעמך, אדוה, מנהלת גאה של פורום פלוריסיינטה, ט-ל-נ-ו-ב-ל-ה.

friendsaholic

New member
מקבל לחלוטין את מה שרשמת

דיברת יפה לעניין ובאופן בוגר. מצטער על הלוזרים. תודה ושלום

למעלה