היום? מזל טוב! ואתה נראה כזה חמוד P:
Y yotem 16 New member 30/4/07 #65 היום?../images/Emo2.gif מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo83.gif ואתה נראה כזה חמוד P:
K kittycatbone New member 30/4/07 #67 אני אני! מועחעחחעחע (למה אני כל כך שמחה כשאני מציגה את הכיעור שלי? ) אולי זה הג'יפסי ג'אז הקופצני הזה..! ^^ כשהייתי קטנה
אני אני! מועחעחחעחע (למה אני כל כך שמחה כשאני מציגה את הכיעור שלי? ) אולי זה הג'יפסי ג'אז הקופצני הזה..! ^^ כשהייתי קטנה
K kittycatbone New member 30/4/07 #68 אייקרמבה התמונה ענקית לא זכרתי את זהXD אז תצטרכו להסתפק בלראות אותה בקטן הזה של החלון והנה תמונה קצת יותר עכשווית XD (פיתחתי את זה היום בשביל הסדנה אז נזכרתי בהXD)
אייקרמבה התמונה ענקית לא זכרתי את זהXD אז תצטרכו להסתפק בלראות אותה בקטן הזה של החלון והנה תמונה קצת יותר עכשווית XD (פיתחתי את זה היום בשביל הסדנה אז נזכרתי בהXD)
K kittycatbone New member 30/4/07 #75 חח תודע :] הציור הוא חלק מהפרוייקט שלי שעכשיו תלוי בתערוכה במשך שבוע עד יום שבת! ^^
K kittycatbone New member 30/4/07 #70 חחחח נו הפריעו לי בזמן ששיחקתי עם הקוביות המגניבות האלה מה לעשות!!! איזה צ'אבי הייתי בתור תינוקת. אני רוצה להיות שוב צ'אבי. להיות צימוקה ושלדית זה מעצבן
חחחח נו הפריעו לי בזמן ששיחקתי עם הקוביות המגניבות האלה מה לעשות!!! איזה צ'אבי הייתי בתור תינוקת. אני רוצה להיות שוב צ'אבי. להיות צימוקה ושלדית זה מעצבן
F Freak Mor New member 30/4/07 #74 חח.. נכון. להיות שלד זה מעצבן.. >< וכולם אומרים לי לאכול כל הזמן XD כאילו שזה עוזר.
K kittycatbone New member 30/4/07 #77 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!!!!!!!
M McFreaKy New member 30/4/07 #72 אנוכי, עדכנית מאתמול בבוקר. ../images/Emo9.gif שיעמם לי והשיער היה יפה, מה. X:
M McFreaKy New member 30/4/07 #76 אה, גם אחת שאני קטן? ../images/Emo3.gif טוב. ../images/Emo9.gif מה, לפחות כשהייתי קטן הייתי חמוד. ורזה. X:
אה, גם אחת שאני קטן? ../images/Emo3.gif טוב. ../images/Emo9.gif מה, לפחות כשהייתי קטן הייתי חמוד. ורזה. X: