אויי תודה
S Shaniequa New member 30/4/07 #37 מה../images/Emo2.gif חאס וחלילה חולה!!!! מוררררר! את חולה?!!? תרגישי טוב!
S Shaniequa New member 30/4/07 #33 אני יודעת../images/Emo11.gif אבל אמממ, יש לי מחר 2 מתכונות! אז כדאי שאני אלך לישון כמה שיותר מוקדם.. לא?! XP לילהטוב!
אני יודעת../images/Emo11.gif אבל אמממ, יש לי מחר 2 מתכונות! אז כדאי שאני אלך לישון כמה שיותר מוקדם.. לא?! XP לילהטוב!
Y yotem 16 New member 30/4/07 #30 אנהי../images/Emo83.gif תמונה די חדשה, מוזרה כי צילמתי את עצמי, אבל תתמודדו.
א איציק פיצוציק New member 30/4/07 #40 תנצל אותו (את השיער) היטב עד הגיוס... חחחח.. נראה לי אתה כבר מתחיל לחשוב מה תעשה ביום הגיוס..
Y yotem 16 New member 30/4/07 #45 חח תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo83.gif וכן, אני מתחיל לחשוב על הגיוס P: אבל זה לא ביג דיל, אני מגדל אותו שנה וחצי בסה"כ (אחרי שהיה לי קצוץ משהו כמו 8 שנים). אז לא יהיה *כזה* קשה להיפרד
חח תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo83.gif וכן, אני מתחיל לחשוב על הגיוס P: אבל זה לא ביג דיל, אני מגדל אותו שנה וחצי בסה"כ (אחרי שהיה לי קצוץ משהו כמו 8 שנים). אז לא יהיה *כזה* קשה להיפרד