יאללה....
H Honey girl17 New member 30/4/07 #95 מרק חחח../images/Emo13.gif יפה יפה גבר! עפתי לבציפר (בעעע) אחלה יום לכולם!
F Freak Mor New member 30/4/07 #56 עוד תמונה שלי. D: סתם כי משעמם לי ואף אחד אחר לא מעלה תמונה. חע, תמונה ישנה.. אז כשהסתפרתי.
Y yotem 16 New member 30/4/07 #59 רעיון!../images/Emo83.gif שכל אחד יעלה גם תמונה שלו מהילדות P: זה יהיה נחמד יותר מסתם שרשור תמונות אני אעלה אחרי שכמה יעלו P:
רעיון!../images/Emo83.gif שכל אחד יעלה גם תמונה שלו מהילדות P: זה יהיה נחמד יותר מסתם שרשור תמונות אני אעלה אחרי שכמה יעלו P:
F Freak Mor New member 30/4/07 #60 חח.. זה יכול להיות נחמד. ^^; הנה שלי. הייתי פה בת שנה או משהו בבר מצווה של בן דוד שלי. XD
F Freak Mor New member 30/4/07 #62 פוף. |: למה התמונה נראית כ"כ מוזר? XD טוב.. הנה תמונה מהילדות. >< איכס.. תמונה מגעילה. S:
W w e e d s New member 30/4/07 #64 אממ.. אוף זו תמונה חדשה. אל תשימו לו לכיעור ><" [והיום יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
אממ.. אוף זו תמונה חדשה. אל תשימו לו לכיעור ><" [והיום יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]