אממ.. בקשה להמלצה :)

pokegirl

New member
אה, ואולי זה יעזור

הכנתי איזו סקיצה שלך איך השמלה שלהן מורכבת תכלס, לפי מה שרואים לפעמים במנגה.

Serf SaN

New member
../images/Emo207.gif מכירים את החנות בנחלה

של הפרסים שמוכרים המון המון בדי דמויי עור במבחר יחסית גדול? שתמיד נותנים לבדים שלהם סכום גבוה מאווווווד וצריך תמיד להתמקח, והם כאלה גזלנים מגעילים? קיצר, אני בדיוק מספר על זה לידידה מהביצפר שבאה איתי, כי מצאתי שם בד שהייתי צריך לקנות.. אז אני שואל כמה עולה הבד, הוא אומר 30, ואז אני אומר לפרסי שיחתוך לי חצי מטר (כשתוך כדי הוא מנסה לשכנע אותי שזה קצת מדי, או לנסות בד נוסף אחר בחנות), ואז אני משלם לו ב20, והחצוף נותן לי שלוש שקל עודף. אני אומר לו: "למה רק 3?" (ניסיתי להיות מנומס, אולי אני זה שטעה בחישוב של 30 חלקי 2 P: ) ואז הוא עושה לי עאלק: "אה, לא הבאתי שם שנקל? ..הייתי בטוח ששמתי שם שנקל" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חצוף. קיצר, סתם שתדעו, גם גזלנים וגם גנבים. XD

akane

New member
אתה מדבר על הפינתי?

כן, הם ידועים כמגעילים ממש :/ לא מבינה למה תמיד יש גישה מגעילה כשנכנסים אליו... וזה כ-ל המוכרים שם ככה. אני זוכרת שניצן סיפרה לי פעם שהוא היה ממש מגעיל אליה :< ולפחות הוא היה במצב רוח טוב והיה מוכן למכור לך חצי מטר :ם בכל הפעמים שביקשתי חצי מטר הוא לא היה מוכן לגזור לי >> ואם כבר גזילה בנחלה, לפחות אצלך זה היה עיניין של שני שקלים בודדים. פעם אחת קניתי כמה מטרים בחנות של איזה פרסי כלשהו באמצע הנחלה (היו לו מעט בדים ועכשיו נפתחה שם חנות אחרת), נתתי לו שטר של 100 על בד ב 40 שח, אני מחכה ומחכה ומחכה לעודף והוא פשוט הלך לדבר עם החבר שלו מהחנות ליד @_@; עוד חשבתי לתומי שאין לו עודף והוא הלך לבקש, אבל מסתבר שהוא פשוט "שכח". מן הסתם רדפתי אחריו וביקשתי את העודף ונתתי לו את הפרצוף הכי שטני אי פעם >.<

Serf SaN

New member
לא לא, את מתבלבלת

זאת החנות שקנינו בה את הבד לנעליים של הולנד. זוכרת? שמה..כן, הם לא מוכרים פחות ממטר. אני מדבר על חנות שהיא בהמשך...אחרי הצומת שבה נמצאת החנות שדיברת עליה. קצת כמו..נכון יש את החנות שהיא רק של פרוות ב100 שקל? אז...מולה. בצד השני שם אני וניצן קנינו את הבד לחגורה של הולנד שלי, אם את זוכרת..אולי. :S

Serf SaN

New member
|מעוצבן רצח|

עכשיו פתחתי את הבדים, ושמתי לב כמה המניאק הזה חתך לי את הבד עקום!!! >< מה שיוצא שצד אחד אולי 50 ס"מ, אבל הצד השני 30. . .. ... מזהיר אתכם. ._. פעם הבאה אם אני קונה אצלו, לא רק שאני מתחיל להתמקח על המכיר המופקע אלא גם בודק את זה טוב טוב לפני שאני מביא לו כסף. איזה ביאוס. נקווה שזה יספיק. \:

akane

New member
אויש ;O;

מבינה אותך ;( ואיזה מרגיז!! אני שונאת שהם גוזרים עקום! תגיד לו בפעם הבאה שהוא חתך ככה :D ואני חושבת שאני זוכרת במי מדובר... :/ לא חובבת אותו במיוחד. ומה אתה בדיוק מכין כרגע? D: ועוד משהו שקרה לי גם, שקניתי 3 מטר בד פליז וכשפתחתי אותו היה חור ענקי בבד בדיוק באמצע (חור עגול, חתוך ומדוייק של 20 סנטימטר O_O) אבל אמרתי על זה לקשי בפעם אחרי זה והוא נתן לי מטר מתנה :] מצד שני, אי אפשר להשוות את קשי לשאר הנחלה מבחינת טיפול בלקוחות קבועים.

Serf SaN

New member
מתי תפסיקי להתעלם ממיילים ממני?

אמרתי לך כבר אלף פעם. וכן, קשי זה משהו אחר.. (קשיייייי 33> ) אני כלכך אוהב את המוכרת שבקשי 2, היא כזאת חמודה. ): והיא עוזרת לי תמיד, וכבר מכירה אותי וזה.. אבל...סג. חור של 20 סנטימטר? X_O פאק.

akane

New member
כן~ קשי 2 = 3333>

היא כ"כ נחמדה, אני תמיד יושבת לדבר איתה והיא גם עושה לי הנחה, וגם היו כמה פעמים שהגעתי בדיוק לסגירה והיא עדיין היתה חביבה וחתכה לי בדים~ ^^ אני חייבת להכין לה איזה משהו קטן יום אחד, כתודה על כמעט 5 שנים של שירות מצויין.

Serf SaN

New member
../images/Emo45.gif אחלה רעיון.

וגם על הדרך לשאול אותה סוף סוף איך קוראים לה. XD

happy berry

New member
!!!../images/Emo12.gif

אתה מדבר על המוכרים המגעילים האלה שיש להם חנות קטנה כזאת ממש צדדית ויש להם מכונת תפירה ישנה בחנות? אם כן,אז הם ממש ממש דוחים:// נכנסתי לשם פעם כי חיפשתי בד ממש ממש מסויים,שלא ידעתי איך קוראים לו,ניסיתי להסביר לו והוא ממש היה גועלי,בסוף ברחתי משם. ואחותי הקטנה,בפעם הראשונה שהיא הלכה לנחלה,נכנסה גם כן לחנות הזאת,טעות נוראה. באותו לילה היא חלמה שהוא רודף אחריה עם סכין כדי לאכול אותה,והמוכרת הרוסיה הנחמדה [מהחנות הזו,שיש לה דוגמיות כאלה של בדים תלויים בחוץ] החביאה אותה מתחת לדלפקDDD:

N o R i K o

New member
נצל"ש ../images/Emo185.gif

גיא לימד אותי לתפור. תודה גיא

למעלה