אממ.. בקשה להמלצה :)

akane

New member
יאפ, אבל קיפי מצליחה לגרום לכל דבר להראות טוב

ובכלל, משום מה די הרבה קוספלייריות החליטו לעשות את הקישוטים מויניל. אצל חלק זה יצא נפלא ואצל חלק נוראי X_ס והג'קט הולאנד שלך דווקא מתאים לבד כזה :ם הוא לא ג'קט מחוייט - ההפך, הוא לבוש קזו'אל וגם מתאים מבחינת הגזרה עצמה לבד עם אלסטיות. שוב, כל פריט ובגד לחוד והבחירת בד בהתאם. פשוט לשמלה הזאת של אריה אני לא רואה שום צורה בבד עם אפילו טיפת לייקרה בו. זה סיילור פוקו עם שמלה שאמורים להיות המדי עבודה שלהן.

pokegirl

New member
"מצליחה"

היא בהחלט מצליחה לגרום לכל דבר להראות טוב בפוטושופ. מעניין איזו גרסה יש לה. אני עדין עובדת עם פוטושופ 6.

akane

New member
XDDDD

ברור, אבל אני דיברתי על התלבושות, לא על הפרצוף או הגוף P: אם כי אני יודעת שחלק גדול מאוד מהתלבושות שלה לא היא מכינה. היא יותר דוגמנית מאשר קוספליירית.

akane

New member
יש לה אתרים ם,ם

נו, מה אתה לא מכיר את קיפי? או שאתה צוחק עליי....? בכל אופן, כל חיפוש של 'קיפי קוספליי' יניב מספר אתרי מעריצים וכמובן יש לה גם גלרייה בCURE

akane

New member
נראה לי ש

יותר קל לתפור קוספליי טוב מאשר לערוך אותו בפוטושופ P: אני בספק שהיא/הסוכן שלה יערכו את הבגדים בפוטושופ במקום פשוט לקנות/לתפור. במיוחד כשחלק מהתלבושות שלה לא כאלו מעולות/נכונות למקור.

akane

New member
אבל כמה כבר אפשר לשפץ

הכי הרבה אפשר לשפר מראה חלק של שריון, לערוך את הצבעים ולהוריד קמטים בבד. ושוב, יש לה לא מעט פאקים בתחפושות שלה ואני בספק שהם הולכים עד כדי כך רחוק (עריכה מאסיבית של בגדים).

pokegirl

New member
אין גבול לכמה אפשר

אני לא אומרת שהם עושים את זה לרמות מטורפות, אבל זה באמת לא בעיה לתקן דברים פה ושם, במקומות בבגד שלא יוצאים הכי מחמיא בצילום.

Serf SaN

New member
סאב, אני חושב שאת קצת מגזימה..

בואי נגיד ככה, אף קוספלייר או אפילו הסוכן שלו לא ישכור מעצב גרפי לקוספליירית שכך או כך אמורה להיות מושלמת, וגם התחפושות שקונים/מכינים לה. המקסימום שאולי עושים לה זה בהיקף היכולת של אנשים כמוני, עינב, ועוד אנשים פה. את יודעת להשתמש בפוטושופ יחסית טוב? כי דברים שאת נותנת כדוגמא הם דברים שמצריכים עבודה רבה על תמונה אחת, דברים שאנחנו רואים ביום-יום רק בהוליווד וכו'.

akane

New member
שוב, הדברים שמכינים לה/היא מכינה

טובים, אבל הם ממש לא ברמה אגדית מושלמת ומטורפת @_@;;; אז גם אם יש תיקונים פה ושם, זה לא משהו שישנה לחלוטין את האופי של התחפושת הקיימת וזה לא משהו ששווה את ההשקעה. בכלל, לשבת 3 שעות לתפור יניב הרבה יותר תוצאות טובות מאשר 3 שעות של פוטושופ. אז כן, סאב, את די מגזימה, למרות שאם הם ממש היו רוצים זה אפשרי (כי הכל אפשרי היום עם פוטושמוק).

pokegirl

New member
תופרים מקצועיים עושים לה את התחפושות.

מאפרים מקצועיים מאפרים אותה בשבילן. צלמים מקצועיים מצלמים אותה בהן. אין שום סיבה בעולם שהן לא יעברו שיפוץ כללי על ידי פוטושופרים מקצועיים לאחר מכן. כמו שעינב אמרה למעלה, היא יותר דוגמנית מאשר קוספליירית. היא מקצוענית. היא תעשייתית נטו וכדאי שתבינו את זה. אין שום דבר מוגזם במה שאני אומרת.

akane

New member
אם תופרים מקצועיים מכינים לה את התלבושות

אין שום סיבה שבעולם שהתמונות יעברו שיפוץ כזה מאסיבי כמו שרשמת למעלה. שוב, יש תיקונים בפוטושופ ויש ליצור תחפושת חדשה בפוטושופ. אנחנו טוענים שזה תיקונים ואני לא רואה שום סיבה שזה יהיה יותר מזה.

כותנה לייקרה ,

כותנה לייקרה הוא אריג ולא סריג כמו הלייקרה עצמה . המרכיב של הלייקרה בו הוא כ- 5% בילבד , והוא ארוג בצורת שתי וערב , לעומת סריג שכשמו הוא בד ש"נסרג " ולכן התכונות שלו שונות לגמריי .לגביי תפירת הבד צריך להכיר את תכונותיו ולעבוד בהתאם . (מיכפלות ,לדוגמא תופרים בתפר "שיכור" ללא מתיחה) . ושוב , לא ממליצה למתחילים לעבוד עם לייקרה במיוחד אם אין את המכונה במתאימה . בגיזרות צמודות לא תמיד ממליצה להשתמש בבד סרץ' תלוי בגיזרה ובמבנה הגוף .

למעלה