אממ.. בקשה להמלצה :)

Just Anna

New member
אממ.. בקשה להמלצה :)

אז בקיץ הקרוב אני הולכת להיות אליס מאריה. בקשר לפיאה ועדשות אני לא דואגת ואני רוצה להתחיל לתפור.. הבעיה היא שאין לי מושג באיזה בד להשתמש וזו סה"כ הפעם השנייה שאני תופרת - בפעם הקודמת בחירת הבד לגמרי הרסה לי. למישהו יש המלצות?

Serf SaN

New member
ממ.

אני לא מכיר את הדמות / הסדרה, ככה שאם יש פה מישהו שראה ויודע שהבד פה הוא איזה משהו ספציפי, שיגיד. בכל מקרה. לדעתי הכי סבבה יהיה כל סוג כלשהו של כותנה בשילוב סאטן זהוב לחלקים המוזהבים. :) (אלא אם כן זה צהוב ולא זהב, אז עדיף צהוב כותנה גם.. ס,ס ) זהו בערך. לא אמורה להיות יותר מדי בעיה עם זה. :ם למה, מה הייתה הבחירת בדים שלך לקוספליי הקודם? (ומה הוא היה, אגב)

akane

New member
זה צהוב, לא זהב

קשה לי לדמיין דמויות מאריה עם קישוטי זהב ~_~ וכמו שנאמר, כותנה פשוטה, חלקה, לא סטרצ'ית ורצוי קלילה ולא כבדה מידי כדי שהחלק הקידמי הפתוח יעוף ברוח בתמונות וגם כדי שיהיה נעים ללבישה~ אותו הדבר לחלק הצהוב, קחי בד כותנה או כל בד אחר לא סטרצ'י. בבקשה לא סאטן X_ס ולמה התחפשת בפעם הקודמת? ומאיזה בד זה היה? אנחנו דורשים מידע+תמונות בתמורה D: ואיפה סאב? מישהי מתחפשת לאריה והיא לא מנצלת את ההזדמנות לפתוח קאסט? :ם

akane

New member
או, חוץ מהכפפות כמובן

דווקא עדיף שהן יהיו מבד נמתח, גם במחיר של גוון צהוב שונה מהשאר.

pokegirl

New member
לפתוח קאסט?

אני עוד מחכה לך... והנה עוקפים אותי בסיבוב

innocence

New member
וגם אני רציתי להיות חלק..

אבל אם ייפתח קאסט לקיץ אני לא אקח בו חלק.. מספיק יש לי בעיות להחליט בין 2 תחפושות לקיץ ואין לי כסף לעוד פיאה..

akane

New member
בדיוק מה שגאיה רשמה מעליי ;(

רק שאצלי יש יותר מ2 בתכנון

pokegirl

New member
איך הגעתן למסקנה שזה יקרה איכשהו?

זה נראה כאילו זה לא יקרה בחיים, ורק מתרחק. אבל אני עדין מחכה לך, עינב

akane

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

גם אני אחכה לך~ וזה עוד יקרה! יום אחד זה יקרה! >.<

akane

New member
;3;

הם עוד יעופו! אם הצלחתי לא לשרוף את האוכל שלי היום, אז הכל אפשרי D:

בדים .

ממליצה על כותנה לייקרה (אישת הייתי משתמשת בלייקרה , אבל, צריך לדעת "לעבוד" איתו ולא כל מכונות התפירה מקבלות אותו יפה) לכפפות בד לייקרה או טריקו . בהצלחה .

akane

New member
מצויין שאת מגיבה ועוזרת פה :)

אבל אני חושבת שהפרסום בחתימה שלך מספיק, לא כן?

coral chan

New member
../images/Emo210.gif גם אני בעד כותנה לייקרה

עינב, לא הבנתי מה הסלידה שלך מלייקרה ס.ס דווקא לשמלה זה יכול לשבת הרבה יותר טוב על הגוף.

akane

New member
כי לרוב לייקרה נראה רע וזול בתמונות

ובכללי לפעמים נראה "תחפושתי". זה פשוט לא המראה שאני מחפשת בקוספליי שלי ולכן אני גם לא אמליץ עליו לאחרים. הנטייה להמליץ על כותנה או בדים דומים זה כי ברוב הסדרות התלבושת זה הלבוש שלהם, ליום יום, ואני לא רואה סיבה להכין את זה מבדים שלפעמים מבריקים, נמתחים ללא סיבה או שהם חסרי נפח (בחלקים כמו שרוולים או תחתית של שמלה). בכל התלבושות של הבנות מאריה יש שסע ארוך מקדימה והבד נופל, אבל בכל התמונות הוא נראה עדיין יציב וללא יותר מידי קפלים. לגבי איך זה יושב על הגוף - מכל בד אפשר להכין תלבושת שתשב על הגוף מצויין, זה תלוי לחלוטין בגזרה וביכולת של התופר/ת. אני חושבת שגם פה נעוץ ההבדל בין תחפושת רגילה לקוספליי - קוספליי נראה כמו בגד (מוזר לחלוטין עם עיצוב מטורף XD) ותחפושת נראית כמו.... תחפושת :/

coral chan

New member
../images/Emo210.gif ס_ס ראית פעם כותנה לייקרה?

הבד הזה מהמם!! הוא נראה בדיוק כמו כותנה (לא מבריק, לא בוהק, לא מחזיר אור), רק שיש בו 5 אחוז לייקרה והוא טיפונת נמתח לכיוון אחד. אם עושים פאשלה זה לא מורגש, כי זה נמתח ויושב טוב על הגוף.

akane

New member
רשמת מה הסלידה שלי מלייקרה :ם

אז התייחסתי רק לזה ולא לבד מעורב XD סוררי~ הייתי צריכה לקרוא את ההודעה שוב. ובכללי, אני חושבת שכ-ל בד סטרצ'י הוא בפני עצמו, לפעמים נראה טוב מאוד ולפעמים נראה רע, ולרוב אני מעדיפה ישר לפסוח לבדים שנראים לי טוב לכל תלבושת ולרוב הם לחליפות או שמלות שצריכות לא לפעול על פי חוקי הכבידה, ולכן כותנה מלאה (גם כ"כ נעים ונושם בפנים יחסית לבדים שיש בהם אפילו טיפת סיבים סינטטיים~). ולתלבושת הזאת של אריה, שהיא חולצת סיילור פוקו בחצי העליון ושמלה קצת אורירית בחלק התחתון (אם כי לא רואים את זה בתמונה שהיא שמה)- הכי נראה לי טוב בד כותנה דק וקליל :] ממה שראיתי זה גם מה שרוב הקוספלייריות עד כה עשו. בכלל, להמליץ למישהו מתחיל לעבוד עם בד נמתח נראה לי לא רעיון טוב במיוחד. קשה לתפור מכפלות טובות, ושלא לדבר על אם הוא נמתח רק לכיוון אחד :ם אני גם חושבת שכשאנשים רואים גזרה צרה או צמודה יש להם נטייה לרוץ לבד סטרץ' שיפתור להם את הכל במקום לתקן ולהצר את הגזרה הקיימת. ואני אודה שאני לא חובבת של הגישה הזאת ^^; והיי, זאת רק נטייה וחיבה שלי, למרות ובגלל שכן הכנתי תלבושות מבדים מעורבים וסטרצ'יים בעבר :]

Serf SaN

New member
היא בחרה בויניל לצהוב =O

ואגב, הז'קט הולנד שלי היה מהבד של קורל מדברת עליו. והוא עשה עבודה מצויינת. @@

למעלה