DDN........
כפי שאתה רואה אני פונה עליך בשמך, בניק שלך או WHATEVER , אז פעם הבא תפנה למישהו בשם כמוני או כמו כל אחד אחר , אתה מדבר את הפחחחחחחחחחחחחח שלך ולך תדע למי אתה פונה , כי אם אתה לא פונה אל מישהו ישירות איך הוא ידע שאתה פונה אליו, ככה כל מי שבשיחה הזאת חושב שאתה פונה אליו, פה כבר מתחילה הבעיה שכנראה אתה לא מבין אותה, כל אחד מתחיל להגיב וזה כבר נסחף עם הזרם . שאלה : העם "קברן" הוא דמות דמיונית ? זאת אומרת שאין קברנים בימינו, זאת אומרת שאלה שחופרים את הבורות האלה שנקראים קברים , הם פועלים ולא קברנים ? או שאתה DDN חופר את הקבר בעצמך ? זוכרים את הקברנים האלה של "מערב הפרוע" לפני הרבה הרבה זמן איך הם היו לבושים ומה הם עשו ? אז ככה הם קודם כל הם היו לבושים בשחור,כובע שחור, היה להם מעיל ארון שחור, מכנסיים שחורים, בנו ארונות קבורה וכמובן קברו אנשים שמתים.כביכול זה מה שאפיין את הקברנים של אז , זה מה שאנחנו רואים בסרטים של מערב הפרוע , ואל תגידו לי שאלו המצאות של אלה שעושים את הסרטים כי זה לא נכון כל סרט כמו מערב הפרוע משקף את מה שהיה בעבר, ככה היו הקברנים במערב הפרוע, אז בגלל זה , זה שהמציא את הגימיק של אנדרטייקר בWWF , נדמה לי שזה היה בריסקו, חשב וחשב נכון שהקברן של היום הוא קברן משעמם לא יצירתי מספיק, קברן פשוט , אז כדי שזה יפה יותר ,יצירתי יותר, ולא משעמם לקחו את הדמות הישנה של הקברן שהיה לפני הרבה הרבה זמן. אז DDN, קברן כזה היה קיים לפני הרבה זמן במציאות לעומת הסופרמן שלך תפסיקו לזבל את השכל שקברן זה דמות של קומיקס, כי זה לא