אמממ שאלה

ובכלל ......(במיוחד ל DDN)

אנחנו כאן דברנו על התרגילים עם הם בכלל אמיתיים או לא , לא דברנו פה על טייקר, אני הבאתי כמה דוגמאות על טייקר ומנקינד , ואתה דווקא בחרת ללכת עם הציניות שלך עם טייקר, אאאאאאמ..... מעניין למה .... בטח אתה חיפשת פה איזה ...... טוב כאן אני סיימתי איתך,ואת כל הוויכוח המטומטם שאתה גורר פה .

DDN

New member
פחחחחחחחחח

אני מסכים. הויכוח היה דבילי. למען האמת, אני חייב להתנצל בפניך, כי אמרתי דברים, שאם היה לי שבוע יותר טוב לא הייתי אומר. כמה שאתה מנסה להעליב ולפגוע, אני לא כזה, ואני מתנצל על דברים שכתבתי לך. האמת? הויכוחי היה ממש דבילי, ואני מניח, שאם היינו מדברים בקצב נורמלי (צ´אט, ICQ, או שיחה) היינו מבינים אחד את השני (ואתה עדיין לא מבין מה אני רוצה) והיינו רואים שאנחנו מדברים על אותו דבר. מה שכן, מצטער, הפחחחחחחחחח שלך שימש אותי מעולה בכמה פורומים אחרים פה בתפוז, ונראה לי שאני אמשיך להתשמש בו. המחאה תגיע בדואר, תקבע את הסכום. שוב, סליחה, אני לא מתכוון לבוא לפה להתווכח ולריב עם אף אחד. היה לי שבוע רע, והאמת? אתה תקפת אותי קודם, אני הייתי צריך לדעת טוב יותר.

בלתי ניתן לשנות שם

בגלל זה מיק פולי, אחד מהמתאבקים הכי מפורסמים אי פעם, שינה את שמו חופשי בוו וו אף , היה מנקינד, קקטוס ג´ק, דוד לאב, וגם התאבק בתור עצמו. אז מה אני אגיד לך, בלתי אפשרי זה לא. ומה עם זה שאוסטין היה בהתחלה בכלל "הרינגמאסטר"? בן אדם יכול לשנות גימיק במהלך הקריירה שלו, אכן כן, זה אפשרי.

HBK

New member
אנשים באמת...

מה אתם רבים מי מבין יותר בהאיבקות? מה שחשוב זה שכולם פה אוהבים היאבקות, וכולם יודעים גם שהיאבקות זה שואו, הצגה , אבל אפשר להפצע או אפילו להיהרג תוך כדי השואו, בכל זאת אי אפשר להגיד שהמתאבקים מתאבקים כדי לפגוע אחד בשני לפעמים חלק מהם מוכנים לחטוף חזק כדי שהקהל יהנה(טרי פאנק) ויש כאלה שפשוט באים ועושים את העבודה בלי סיכונים מיותרים,אני אוהב יותר את המתאבקים הטכניים הרגילים שלא מתפרעים יותר מדיי ועושים דברים מסוכנים מאוד אבל יש גם כאלה

DDN

New member
ובגלל זה

אני אוהב יותר את בנואה. בלי באמפים, בלי CRAZY SHIT BUSINESS, פשוט מתאבק.

system Rulz

New member
תגובות

כל התרגילים ברסלינג נעשים ברבע כוח מהכוח שהתרגיל אמור להיות. המזרון זה דבר כואב ליפול עליו לכן עושים את התרגילים ברבע עוצמה. בכל התרגילים כמו הטומבסטון ופיילדרייבר המתאבק שעושה את התרגיל (מתאבק א) מגן על המתאמבק השני (מתאבק ב), בכך שהרגליים של מתאבק א פוגעות בזירה (ולא הראש של מתאבק ב) אבל הצופים לא רואים את זה בד"כ. הזירה בנוייה מברזלים ריבועיים שמעליהם יש מזרון דק. מזרון עבה וקפיצי זה חרא של דבר. פעם אחי עשה עלי פאואר בומב על מזרון עבה ואני שברתי את היד. רוב תרגילי הכניעה (שארפשוטר בוסטון קראב) כואבים פחד באמיתי, אבל ברסלינג זה ברבע כוח אז זה לא ממש כואב. שום חפץ בWWF לא אמיתי ב100%. אני יודע שהכיסאות הפחים והשולחונות לא אמיתיים. אבל לעוף דרך שולחן זה עדיין די כואב.

DDN

New member
אתה לא לבד.

גם קווין נאש שבר את היד כשסיד וישז עשה עליו פאואר בומב, אי שם ב1995. ואני לא מאמין שתרגילי הכניעה הם ברבע מהכוח, לדברים כמו פיגר פור, אתה לא צריך להפעיל ממש הרבה כוח כדי שיכאבו. ושארפשוטר ובוסטון קראב? אתה גם לא מפעיל כוח, זה הכל תלוי כמה גבוה אתה לוקח את הרגליים של הקורבן ולאיזה כיפוף אתה מביא את הגב שלו. הבוסטון לרגל אחת שלאנס סטורם עושה - תאמין לי, שזה כואב, ואין דרך לעשות אותו ב"רבע מהכוח".

system Rulz

New member
תגובה

מה שהייה עם קווין נאש זה הייה כמעט בטוח סטורי ליין. מה שסטורם עושה זה בכלל לא כואב כי הוא לא יושב גבוה על הגב והוא לא מושך את הרגל חזק. פעם עשו עלי בוסטון קראב אמיתי. הלכתי מכופף כל השבוע זה כאבי תופת

DDN

New member
תאמין לי - זה כואב.

בתור אחד שעשה על אחרים, וגם עשו עליי. זה כואב. מה שסטורם עושה זה בטח כואב, כי זה איך שאתה מכופף גם את הגב. הבוסטון מכאיב לך ביותר מכמה מקומות, ומתרכז בגב התחתון. גוף האדם לא אמור להתקפל בצורה כזאת. . ..

כל ..............

כל התרגילים שהם עושים שם הם לא בכוח בפיגר פור ריק פלייר רק צולב את הרגליים ושני המתאבקים צועקים כאילו כואב אבל פלייר בכלל לא לוחץ על הרגל וכדי שהקהל יאמין שזה כואב למתאבק השני, אז הוא צועק כמו מפגר ועושה את עצמו כאילו כואב לו , בטח שעם יעשו את התרגיל הזה במלוא עוצמה בטח שיכאב אבל הם לא עושים את זה , גם בראט ורוק שעושים את השארפשוטר גם הם משחקים אותה כאילו הם לוחצים חזק והמתאבק השני צורח מכאבים אבל הם בכלל לא לוחצים זה רק משחק משחק משחק , בונא אתם לא קולטים את זה בכלל , DDN בתור אחד שעשו עליך את זה, בטח שזה יכאב לך כי החבר שלך או לא יודע מי מפעיל כוח אבל זה לא עובד ככה ב WWE שם הם לא מפעילים כוח

DDN

New member
די קשה לא להפעיל לחץ

בפיגר פור, כדי שזה יראה אמין, אתה אפילו לא צריך להפעיל לחץ כדי להכאיב. כדי להכאיב ממש כן, אבל מספיק שהרגליים שלך צולבות את אלה של הקורבן, זה מספיק לגרום לו הרגשה לא נעימה. ובקטע של השארפשוטר, גם אם הם לא לוחצים, אז אולי זה לא כואב, אבל הגב לא אמור להתקפל ככה, שוב - לא נעים. ואם אתה כותב בראט ורוק, אז תדייק בעובדות ותוסיף גם את סטינג שהשתמש במהלך. . .

למעלה