אמממ שאלה

עלק בטון.........

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פחחחחחחחחחחחחחפפחחפחפחפחפח

אתה נחנק??. הכל בסדר?? צודק, זה לא בטון, הזירה עשויה מצמר גפן מתוק..... והדפנות, אלא שאואן נפל עליהם? שוקולד מריר.

כש..............

כשביג שואו עשה על טייקר צ´וקסלאם , וטייקר שבר את הזירה הוא בעצם שבר את הבטון ,ובקרב טריפל אייץ´ נגד מנקינד הל אין סל כשמנקינד נפל מלמעלה על הזירה הוא גם שבר את הבטון, בטח יש להם גב מפלדה כדי לשבור בטון, אהה כן, וכשטייקר קרע את הזירה ומשך את דיזל למתחת לזירה בקרב הכלוב בין דיזל לבראט הארט , הוא שבר את הבטון מלמטה

DDN

New member
זה בגלל שטייקר

הוא סופרמן. הוכחה? כשפתחו לפול ברר את הכד, יצא משם עשן ירוק (קריפטוניט) ואז טייקר נהיה חלש יותר. הוא שובר בטון כמו שאתה שובר קלקר.

כן כן בלה בלה בלה......

כנראה DDN אתה לא יכול להבדיל בין דבר ציני לבין דבר רציני ,כשאמרתי כשטייקר ומנקינד שברו יעני את "זירת הבטון" במרחאות כפולות שזה בטון זה היה בציניות, אתה קולט 1 2, 1 2 , טוק טוק יש מישהו בבית ? יש קליטה ?

DDN

New member
מה פתאום! זה בטון אמיתי!

כנראה גם אתה לא יודע להבדיל בין אמת לציניות. אם כן, היית יודע שסופרמן זה קלארק קנט ולא מארק קאלוואי.

DDN

לפני שאתה כותב כל מיני שטויות פחחחחחחחחחחחחחחח תסתכל טוב מאוד מי העלה את הנושא "זירה = בטון" ( שזהו בן פורגס), אני לא מבין מה הטענות המטומטמות שלך אליי בכלל, אני לא אמרתי שזירה = בטון. לא מבין מה קישרת את מארק קאלוואי לקלארק קנט, אבל לא משנה, למי אכפת גם ככה, ואני גם לא אשאל אותך מה הקשר בינהם בטח תמציא עוד כמה שטויות כדי לחפות על הבולשיט שלך.

DDN

New member
ואם תשים לב טוב,

הראשון שהשתמש פה בציניות היה בן פורגס, שאמר שהזירה=בטון. ואם אתה לא קולט שהוא ציני, אז חבל מאוד, ואתה מפספס פה את הנקודה. אני פשוט מצטרף להלך הרוח הכולל (כולם צינים בימינו, גם לי מותר). אין לי טענות אליך (חוץ מהעובדה שאתה תוקף ומעליב כל מי שלא מסכים איתך, או לא אוהב את האנדרטייקר) והקישור בין מארק קאלוואי וקלארק קנט היה המשך הרוח הצינית. הרי אנדרטייקר וקלארק קנט שניהם דמויות בדיוניות, שאת אנדרטייקר משחק ספורטאי מחונן שהוא גם שחקן מוכשר (אם כי משועמם לאחרונה) בשם מארק קאלאוואי, וקלארק קנט הוא בכלל דמות קומיקס לא קיימת. זה שטויות? אם עדיין לא הבנת אותי, אז חבל מאוד.

ובקשר לתגובה להוגן

נכון שקשה להגיב לזה שהוגן לא יודע להפעיל אופנוע, אבל אם שמת לב, בהמשך התוכנית הראו קטע שבו טייקר רואה את האופנוע מעוך. במקום להגיב באיזה צורה מתאימה לטייקר, "לבד אס" , הוא אומר DAMN DAMN DAMN ובועט באופנוע...... מדהים.

DDN........

כפי שאתה רואה אני פונה עליך בשמך, בניק שלך או WHATEVER , אז פעם הבא תפנה למישהו בשם כמוני או כמו כל אחד אחר , אתה מדבר את הפחחחחחחחחחחחחח שלך ולך תדע למי אתה פונה , כי אם אתה לא פונה אל מישהו ישירות איך הוא ידע שאתה פונה אליו, ככה כל מי שבשיחה הזאת חושב שאתה פונה אליו, פה כבר מתחילה הבעיה שכנראה אתה לא מבין אותה, כל אחד מתחיל להגיב וזה כבר נסחף עם הזרם . שאלה : העם "קברן" הוא דמות דמיונית ? זאת אומרת שאין קברנים בימינו, זאת אומרת שאלה שחופרים את הבורות האלה שנקראים קברים , הם פועלים ולא קברנים ? או שאתה DDN חופר את הקבר בעצמך ? זוכרים את הקברנים האלה של "מערב הפרוע" לפני הרבה הרבה זמן איך הם היו לבושים ומה הם עשו ? אז ככה הם קודם כל הם היו לבושים בשחור,כובע שחור, היה להם מעיל ארון שחור, מכנסיים שחורים, בנו ארונות קבורה וכמובן קברו אנשים שמתים.כביכול זה מה שאפיין את הקברנים של אז , זה מה שאנחנו רואים בסרטים של מערב הפרוע , ואל תגידו לי שאלו המצאות של אלה שעושים את הסרטים כי זה לא נכון כל סרט כמו מערב הפרוע משקף את מה שהיה בעבר, ככה היו הקברנים במערב הפרוע, אז בגלל זה , זה שהמציא את הגימיק של אנדרטייקר בWWF , נדמה לי שזה היה בריסקו, חשב וחשב נכון שהקברן של היום הוא קברן משעמם לא יצירתי מספיק, קברן פשוט , אז כדי שזה יפה יותר ,יצירתי יותר, ולא משעמם לקחו את הדמות הישנה של הקברן שהיה לפני הרבה הרבה זמן. אז DDN, קברן כזה היה קיים לפני הרבה זמן במציאות לעומת הסופרמן שלך תפסיקו לזבל את השכל שקברן זה דמות של קומיקס, כי זה לא

וגם DDN

זה היה הקברנים של פעם, הקברנים של היום למשל קוברים אנשים כשהם רכובים על אופנוע, לובשים בנדנה שחורה ובגדים של רוקרים, והמוזיקה שהם משמיעים בלוויות היא לימפ ביזקיט. הדמות של אנדרטייקר מתה במרק קלוואי ממזמן, ואתה יודע את זה, היה אפשר בצורה יפה מאוד לפני שהוא חוזר בגדג´מנט דיי 2000 להחליף את תדמית אנדרטייקר בסתם מרק קלוואי.

פששששש

כמה שאתה שנון בן פורגס אי אפשר לשנות שם סתם ככה , השם שלו רץ כבר 11 שנה רצוף ב WWF מילא עם הוא היה עוזב ל WCW והיה חוזר עכשיו כמו קוין נאש וסקוט הול , אז יכול להיות שהוא היה משנה למארק קאלוואי... אתה רואה שקוראים לו אמריקן בד אס ועם הוא היה יכול הוא היה משנה , אבל זה בלתי אפשרי השינוי הזה גדול עליו ועל WWF עצמה, דבר ראשוןזה אדם שהוא אייקון והוא כאייקון מוכר כאנדרטייקר ולא כאמריקן בד אס, דבר שני אי אפשר פתאום לבוא והופ אני אמריקן בד אס, מארק הוא אגדה לא כמארק אלא הוא אגדה כאנדרטייקר הוא עשה ועושה את ההיסטוריה שלו לא כמארק אלא כאנדרטייקר ואייקון, אגדה , היסטוריה אי אפשר לשנות, ולפי דעתי שעם הוא היה חוזר כמארק ולא כאנדרטייקר זאת אומרת שהוא צריך להתחיל מהתחלה ולעשות את ההיסטוריה שלו כמארק ולא כאנדרטייקר . בן פורגס פה צריך קצת הגיון להבנה

DDN

New member
פחחחחחחחחחחחחחחח דד מן.

אתה צריך עזרה, אתה פשוט צריך עזרה. ודוגמא לשמות שאפשר לשנות "סתם ככה": הארדקור הולי שהתחיל כת´רמן "ספארקי" פלאג, הפך ל"ספארק פלאג" בוב הולי, סתם ככה, ואז הפך לבוב הולי ואז להארדקור הולי. עוד? מיק פולי וכל ה"ישויות" המרובות שלו. ויש עוד. . . . ובקשר לקברן? אם אתה מאמין שמארק קאלוואי הוא קברן אמיתי, אז אתה באמת באמת צריך עזרה.

בלתי ניתן לשנות שם

בגלל זה מיק פולי, אחד מהמתאבקים הכי מפורסמים אי פעם, שינה את שמו חופשי בוו וו אף , היה מנקינד, קקטוס ג´ק, דוד לאב, וגם התאבק בתור עצמו. אז מה אני אגיד לך, בלתי אפשרי זה לא. ומה עם זה שאוסטין היה בהתחלה בכלל "הרינגמאסטר"? בן אדם יכול לשנות גימיק במהלך הקריירה שלו, אכן כן, זה אפשרי.

בונא.......

בונא DDN אתה דפוק אלוהים, איזה מסקנות דפוקות יש לך בחיי, דבר כזה לא צפיתי ממך באמת, פחחחחחחחחחח "אם אתה מאמין שמארק הוא קברן אמיתי, אז אתה צריך באמת עזרה" יו איזה דפוק אתה ,בחיי שלא האמנתי שתגיד כאלה שטויות אבל כאלה שטויות , אני ב ש ו ק דבר ראשון הולי, אקס פאק ומי שאתה רוצה, לא ברמה של טייקר הם לא אייקון לא אגדה ולא כלום איזה השוואות מטומטמות בין הולי לטייקר ... דבר שני, מיק פולי זה סיפור אחרי לגמרי ראיתי כבר את השטויות שאתה אומר אבך כזה דבר ? כזה דבר ? אני ב -

DDN

New member
פחחחחחחחחחחח דד מן.

אתה פשוט פחחחחחחחחחחחחחחחח אחד גדול, אתה וכל הבולשיט שאתה מנסה למכור לנו פה. צא כבר מהבועה שלך ותתבגר. אתה דפוק לגמרי, באלוהים. כל האובססיה שלך לאנדרטייקר, ולדעות שלך שאתה בטוח שאתה צודק, אתה לא מוכן אפילו להקשיב לאף אחד אחר. אז פשוט שיהיה לך, לאנדרטייקר שלך, ולדעות שלך פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי זה מה שאתה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד גדול.

DDN......

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדיוט !!!!! פחחחחחחחחחחחח אני אומר את מה שיש ואני לא מנסה למכור שום דבר, מה לעשות שאתה לא יכול להוכיח שום דבר, אתה סתם מדבר פה פקה פקה פקה אבל אתה לא יכול להוכיח שום דבר לעומת זאת כשאני אומר , אני יודע על סמך מה אני אומר את זה, אני אף פעם לא אגיד סתם דברים עם אני לא בדקתי לפני זה קודם, אני בטוח במאה אחוז שאתה לא ככה ,אתה העיקר כמה שיותר פקה פקה סתם לזרוק מילים מיותרות בלי שום קשר לשיחה , זה בעצם מה שאתה , בלי שום קשר אחד גדול, אתה חושב שלא מבינים מה אתה מנסה לעשות, אתה נכנס לשיחה יותר נכן נדחף ,מילא עם היה לך משהו להגיד אבל אתה כמו תמיד סתם מוציא שטויות, פה כבר רואים שאין לך מה להגיד ושבעצם נדחפת לשיחה כדי לזרוק ציניות פה ציניות שם ,אבל מה, גם בציניות המטומטמת שלך אתה לא יכול להוכיח שום דבר. (ואל תגנוב לי את הפחחחחחחח, גנב, זכויות יוצרים)

למעלה