אמממ שאלה

אמממ שאלה

הורדתי קרב בין ברט הארט לסטון קולד מרסלמניה 13 ולסטון קולד יורד דם מהפנים... עכשיו אם המכות לא אמיתיות...אז איך יש לו דם?

המכות לא אמיתיות, אך הדם אמיתי

סטון קולד חתך את עצמו עם סכין דק כדי לתת לקרב יותר היט...

HBK

New member
הם חותכים את עצמם

תוך כדי הקרב עם סכין גילוח או משהו כזה שהם מקבלים מהשופט שלא יהיו לך אשליות שזה אמיתי

.........

יש מקום מיוחד במצח שהם חותכים אותו קצת ומרכחים אותו לפני הקרב ואז מכל מכה קטנה יורדים טונות של דם (זה לא כ"כ כואב, אבל דם יורד). וחוץ מזה המכות הדבה פעמים כן אמיתיות ולכן צריך לדעת איך לספוג אותם. אני מתכוון שהקרב עצמו מתוכנן אבל המכות שהם חוטפים כואבים באמת.

נראה לך........

המכות הם לא אמיתיות חוץ מהכאפות שריק פלייר היה רגיל לחלק מן סטירות כאלה בחזה אבל האגרופים ומכות עם הרגל לא אמיתיות ,איך הם עושים כדי שירד להם דם ? נגיד נותנים להם מכה עם הכיסא בראש לפעמים הם נופלים על הבטן ומכסים את הראש עם הידיים זה באותו זמן הם עושים את החתך אוסטין עושה ככה הרבה פעמים או שמחוץ לזירה המתאבק שוכב על האדמה כולו מתקפל ממכות ובאותו זמן הם עושים את החתך בזמן שכל העיניים של הקהל על המתאבק שהפיל אותו , יש עוד מלא מלא דוגמאות איך הם עושים את זה, גם הכיסא לפעמים מכה לא אמיתית הם כשנותנים להם מכה עם הכיסא הם מכסים את הראש בידיים מהר אבל יש כאלה שסופגים המכה עם הכיסא בראש בלי לכסות את הראש גם מקבלים כיסא בגב שזה לא ממש כואב

Double G 007

New member
אמממ...

לידיעתך דד מן, המכות אולי לא הכי אמיתיות בעולם, אבל עדיין הם חוטפים מכות חזקות וכואבות...זה שזה לא איזה האבקות חופשית, זה לא אומר שזה לא אמיתי. הרבה דברים שם אמיתיים לכל דבר...

אי אפשר להגיד שזה לא אמיתי

כשהרדקור הולי יתן לך את הסטירות לחזה שהוא מביא במהלך קרב ויהיה לך סימן אדום יומיים, אז תגיד שזה לא אמיתי

לא דברתי על הארדקור......

גם בהארדקור המכות האגרופים והמכות עם הרגלים לא אמיתיים חוץ מכסאות פחים וכל השטויות שאיתם הם משתמשים וגם כשנותנים מכה עם הדבר הזה שמכבה את האש זה לא אמיתי כי עם היו נותנים למתאבק את זה בראש היו שוברים לו את הגולגולת ואני כן אמרתי על הסטירות האלה שנותנים בחזה אמרתי שזה אמיתי כי שומעים את הרעש וממש רואים את זה טוב אבל האגרופים הם לא אמיתיים עם המתאבקים היו נותנים אחד לשני אגרופים בעוצמה כזאת כמו שאנחנו רואים רוק לדוגמא או טייקר אוסטין וכל אחד אחר (תראו את התנופה שהם לוקחים כדי להביא אגרוף בפנים) הוא לא היה יוצא חי משם הוא היה צריך לצאת עם אמבולנס הוא היה צריך לצאת עם אף ראש יד רגל וכל האיברים בגוף שבורים ,ואנחנו היינו רואים "אי אר" כל יום שני וחמישי בחייכם אנשים תהיו רציניים ואל תגידו סתם שטויות

אם תקרא פעם אחת מה שכתבתי

במקום למהר להגיב , תראה שכתבתי הרדקור הולי ולא קרב הארדקור

זה לא ישנה כלום.........

גם הולי גם ריק פלייר גם טריפל אייץ´ גם טייקר ועוד הרבה אנשים מביאים סטירות כאלה כך שזה לא משנה בכלל הולי או מישהו אחר, ומה זה משנה אז הזכרתי גם את הקרב ההארדקור כמה שהוא שהמכות עם החפצים נראה אמיתי חלק מזה לא אמיתי בכלל

אני לא מבין .........

איך אתה יכול לחשוב ככה המכות שהם חוטפים אמיתיים הרבה פעמים ,איך אתה יכול להגיד שבקרב של טייקר (שאתה מת עליו)נגד מנקיינד , כשהוא זרק אותו על השולחן מ10 מטר או הקפיצה של שיין מקמאון מאיזה 20 מטר בבקלאש שלפני שנה לא היו מכות כואבות , נכון ,הם ריכחו קצת את השולחן אבל זה לא אומר שזה לא כואב..... דוגמא אחרת, קקטוס ג´ק נגד HHH ברויאל ראמבל 2000 כל שנייה כואבת שם. אז אל תגיד לי שהמכות לא אמיתיות ,אולי זה מתוכנן אבל בהחלט כואב.

שים לב על מה מדברים.....

שים לב על מה אנחנו מדברים , אנחנו לא מדברים על קפיצות של שיין מקמהון או הנפילה של מנקינד אנחנו מדברים על המכות הרגילות אגרופים , מכות עם הרגליים, ורוב הפעמים המכות עם חפצים הם לא אמיתיים כמו כיסא ב"ראש" שבמקרים מועטים מאוד מתאבקים לא מכסים את ה"ראש" מפני כיסא הרוב הזמן כן, אני יודע שהקפיצות על השולחן הם כואבות אבל לא דברנו על זה וגם שהם נופלים יל השולחנות הם יודעים בדיוק באיזו נקודה ליפול כל שולחן שם עשוי דק מאוד ומבפנים הוא חלול, בגלל זה הם מורידים את הטלויזיות משם קודם לפני הקפיצה או זריקה

Double G 007

New member
לא כל ההאבקות מבוססת

על אגרופים. מלמדים בעיקר את הנפילות, ואת התרגילים הבסיסיים בהאבקות...ואתה יכול לשאול את ג´ף הארדי מה זה ליפול על כל דבר שקיים. כדי להבין את זה אתה צריך לראות Tough Enough. אחלה של דבר...

וואלה?

אני אכה אותך עם כיסא , אפילו אם תגן עם היד, זה לא יכאב לך? אני אעשה לך פיגר פור, תאמין לי שאתה תצרח מכאבים.

DDN

New member
אין כמו בוסטון קראב

תעשה אותו נכון - והרסת למישהו את הגב.

חחחחחחחחח .......

חחחחחחחחחחח הם אפילו לא לוחצים חזק על הרגל הם רק צולבים את הרגליים אבל לא לוחצים בכלל חחחחחחח צריך להיות אהבל כדי לא להבין את זה , והם עוצרים את הכיסא ממש כמה סנטימטרים לפני הראש צריך לדעת את הזמן המדויק איך לעשות את זה והם יודעים איך עושים את זה בגלל שהם למדו איך ומה ובחייך יתנו לך מכה בכף היד אתה לא תרגיש את זה זאת אומרת תרגיש אבל לא יכאב אלא עם כן אתה מהאלה מהעדינים שנותנים להם מכה מסכנה והם מתקפלים כמו לא יודע מה וצריך לקרוא לאמבולנס, כן אני מודה ויודע שלפעמים יש מכה פה ושם רציניות כמו נפילה לא מדוקת או מכה עם חפץ כלשהו לדוגמא בקרב הסולמות טריפל אייץ´ נגד הרוק , רוק היה מחוץ לזירה רצה לעלות לזירה ובאותו זמן טריפל אייץ´ רץ נתן מכה בסולם והסולם פגע בפנים או ראש של הרוק ואז יצא לו דם בלי שהרוק חתך את עצמו או הנפילה של טריפל אייץ´ על הסולם כשהרוק הפך אותו זה גם כאב כל הנפילות כואבות ברמה שלהם, אני לא אומר שלא כי קורים דברים כאלה אבל דברים קטנים כשהולכים בזירה הם לא אמיתיים

......

ברור שהאגרופים שהם נותנים לא כואבים והם עושים שיהיה הכי פחות כואב אבל חלק מהדברים עדיין כואבים (זה שהם שמים את הידיים על הראש לפני שפוגע בהם הכיסא לא אומר שהידיים שלהם לא כואבות)

דד מן

בפעם האחרונה ששמעתי, היה בשפה העברית דבר שנקרא ניקוד, אולי כדאי שתלמד להשתמש בזה.

למעלה